• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalımdayım esımle problemlerımız var yardım edin bı akıl verın

Yanımda saolsun çok yardımcı ama ben çok yakın. Davranmıyorum kendı annem gıbı degıl hıc bır hayalımı gerceklestıremedım karıyer yapamadım evde çocuk bakıyorum tabıkı çok sevıyorum hayAtta pışman olmadıgım tek şey ama eşim yardımcı degıl o problem oluyor

esinizin net olarak ne yapmasini bekliyorsunuz?
Yani disarda calisdigi yetmiyormu?

Madem çok rahata alıştıktınız ailenizin durumu iyiydi o günleri özleyecektiniz evlenmeden önce düşünecektiniz? her evlilik böyle tabii sorumluluk alacaksınız hele ki çocuğunuz varsa.

Unutmayın eşinizin de evlenmeden önce sorumluluğu yoktu geziyor parasını harcıyordu ama şimdi o insan tüm gün sizin ve çocuğunuz için çalışıyor tek fedakarlık yapan siz değilsiniz o insanda hayatını değiştirdi. O da bıktım rahat bekar günlerimi özlüyorum deseydi o zaman.

Evdesiniz çalışmıyorsunuz neye yetişemiyorsunuz? arada ailenizin yanına gidin hava alın. Evliliğinizde bir sorun birşey yok bencillik yapıyorsunuz iyi o zaman ayrılın gidin ailenizin yanına gezin tozun rahat edin. Çocuğunuzu bakıcıya bırakıp çalışabilirsiniz ayrıca işe yaramak istiyorsanız

Anne işkencesi olan konuyu mu dıyorsunuz o çok uç bır konu ben sadece hayal ettıgım güçlü bı kadın olamadıgım için aslında kendıme kızgınım

Kendinize kızıyorsanız güçlü olmak için uğraşın o zaman
Mesela ailenizin etki alanından çıkın
Eşinizi yermek yerine o da çalışıyor, yorgun diye düşünmeyi deneyin mesela
Şu an çalışsanız yine mutsuz olacaksınız çünkü ailenizin size verdiği negatiflik bu sefer de başka bir şekle bürünecek, vah vah kızım yaban ellerde, hem çalışıyor, hem çocuk büyütüyor olacak
Yapmayın, yetişkin bir insansınız, istediğiniz hayatı yaşıyorsunuz, öncelikle eş olarak seçtiğiniz adamı küçümsemekten vazgeçin, ona değer verin. Elinizdekilere şükredin, benim ailem bunlar diyerek dört elle sarılın, yuvanıza sahip çıkın yaptığınız işleri mutlulukla yapmaya çalışın.

Back