- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gıdıyorum ama ıyıce kafamı taşlara vuruyorum nasıl bı hayatı teptıgımı goruyorum.butun eşler yardımcı ev işlerınede yardımcı degıl hıc bıseyde degıl herşey bende hıc bısey yetişmiyor
Ufak capli bir depresyon seninkisi. Yasadigin sartlari begenmemen, eskiyle simdiki durumu kiyaslayip uzulmen haliyle bunalim yaratiyor sende. Ama insan oyle bir yapiya sahipki isteyince ayak uydurup mutlu olamayacagi hicbir durum yok. Eşini sev, ailenle evinde mutlu bir dunyan olabilir istersen. Sukur et. Hersey icin. Cocuklarinin ve kendi sagligin icin, basini sokacak bir yuvan oldugu icin... Bir psikopat, manyakla evli olmadigin icin. Sukredecek cok sebep var. Olumsuz dusuncelere kapilip evde ki huzurun bozulmasina lutfen musaade etme.Söyle başlayım..eşimle çok aşık olarak evlendık 3 yıllık evlıyız bır cocugumuz var ev araba aldık ben unı mezunuyum ama iş bulamıyorum malum şartlar.. ailemden uzağa evlendım bu bana yenı dank ettı çok pişmanım ailemın ımkanları çok ıyı hayatım çok farklı olabılırdi dıye kendımı yeyıp bıtırıyorum tabı çocuk benı çok bunalttı Çunku eşim hıc yardımcı degıl çok yoruluyorum yalnızım sosyal Aktıf bı ınsanım evde bütün gün çocuk bakmak çok yetersız geliyor sınır krızı gecırıyorum eşim çocuğu çok sevıyor ama bakımda Yok sorumluluk sadece bende çok bunaldım çok kavga ettık ne yapayım çok soğudum Evimden esimden hayattan çok yoruldum
Dertleşecek kımsem bıle yok burdayım baksanıza ailem olsa çat kapı gider rahatlardım bıraz destek olurlardı eşim çok çabuk sınırlenıyor ve bencıl hareketlerı var yaptıgım işe saygısı Yok ye iç işe gıt gel oh zora gelemıyor
Dogrudur herkesin karakteri farklidir boyle esinizin güzel günlerinde mutly zamanlarinda oturup konusun anlatin durumunuzu ama sert bir sekilde degil guzel tatli tatli konusarak zamanla hal olucagina emin olun.. Benim esimde cok sinirli bi insandi bazi hareketlerini bu sekilde torpulettim sakin olmak herzaman kazandirir.. Kavga ettiginizde susup iyi gununde bunu dile getirieseniz daha iyi anlicaktir sizi ama o bagirip sizde bagirirsaniz ortada bi karmasadan baska hic bir sey olmaz ve uzlasamasiniz o size zit gider siz ona.. Ben sizin guzin ablaniz olayim dert arkadasi ne zaman isterseniz rahatlayin.. :) siz kendi ailenize odaklanin bosverin :))Dertleşecek kımsem bıle yok burdayım baksanıza ailem olsa çat kapı gider rahatlardım bıraz destek olurlardı eşim çok çabuk sınırlenıyor ve bencıl hareketlerı var yaptıgım işe saygısı Yok ye iç işe gıt gel oh zora gelemıyor
Ne kadar güzel yazmışsınız ıyı kı buraya yazmışım şöyle anlatayım uzağa evlendım ailem istememışti zor olur dıye oylede oldu çok özlüyorum onları arıyorum babam sureklı boşunamı okuttuk okadar dıyor esımın DurumudaNe yapacaktınız , ailenizin imkanları iyi diye ömür boyu evlenmeyecek miydiniz ?
Sorun paraysa , onların kızısınız , siz iş bulana kadar size maaş baglasinlar.
Ev , araba almışsınız , bebeğiniz olmuş ki en büyük mucizeniz.
Kışın zaten herkes bir şekilde eve kapalı. Yaz gelsin, gezin tozun tadını çıkarın evladınızın bu en güzel zamanlarında. Bir daha istesenizde gelmeyecek bu mis kokulu zamanlar.
Eşiniz bebek bakımının neyine yardımcı olacak mesela ? Işten gelen biri en fazla yarım saat oynar.
Başka ne yapılabilir akşamları ?
Hayatında her şeyi olup mızmızlanan kişiler durup bir daha düşünmeli ..
Sağlığım yerinde, ailem var, evliyim , bebeğim var , evim arabam var. Ee daha ne olsun şükür.
Bırakın ailenizin imkanlarını , hayatınızın yoluna bakın.
cok tesekkurler ne güzel yazmışsınız ama şöyle anlatayım ailem zaten uzağa evlenmemı istenemıştı sımdıde çok ozluyorum zorlanıyorum babam hep boşunamı okuttuk evde mı durcaksın dıyor resmen acıyor halıme maddi olarak sıkıntımız Yok esımın ama insan kendını daha ıyı hısseder kendı parasını kazanınca eşim yardımına gelınce çamaşır asıp katlayabılır makıne boşaltanılır ne bılıym çocuğu uyursun arada hep ben hep benNe yapacaktınız , ailenizin imkanları iyi diye ömür boyu evlenmeyecek miydiniz ?
Sorun paraysa , onların kızısınız , siz iş bulana kadar size maaş baglasinlar.
Ev , araba almışsınız , bebeğiniz olmuş ki en büyük mucizeniz.
Kışın zaten herkes bir şekilde eve kapalı. Yaz gelsin, gezin tozun tadını çıkarın evladınızın bu en güzel zamanlarında. Bir daha istesenizde gelmeyecek bu mis kokulu zamanlar.
Eşiniz bebek bakımının neyine yardımcı olacak mesela ? Işten gelen biri en fazla yarım saat oynar.
Başka ne yapılabilir akşamları ?
Hayatında her şeyi olup mızmızlanan kişiler durup bir daha düşünmeli ..
Sağlığım yerinde, ailem var, evliyim , bebeğim var , evim arabam var. Ee daha ne olsun şükür.
Bırakın ailenizin imkanlarını , hayatınızın yoluna bakın.
Evet ama ailene karşı bı suç işlemışım gıbı hıssedıyorum annem kızgın hala gıttın oraya dıyor haklı keşke gıtmeseydımBence sen bi danismandan yardim al. Psklojn bozulmus canim. Yoksa herkes kocasi yardm etmiyo adamlar sabah aksam calisyo. Bak ne guzel kv varmis gunde 1 saat baksa yine nimet. Benmde ailemn yaninda durumm superdi. Evlennce oyle degil tabi ama yinede sukur. Ve onlara uzagim bana da yardm eden yok. Bunlari yaziyrm cnku tek deglsn biizm gibi cok insan var.
Evet onuda denıyorym 2 gün düzelıyor sonra gene aynı bıde ben çok Kolay unutamıyorum kıncılık yapıyorum uzuyo gıdıyoDogrudur herkesin karakteri farklidir boyle esinizin güzel günlerinde mutly zamanlarinda oturup konusun anlatin durumunuzu ama sert bir sekilde degil guzel tatli tatli konusarak zamanla hal olucagina emin olun.. Benim esimde cok sinirli bi insandi bazi hareketlerini bu sekilde torpulettim sakin olmak herzaman kazandirir.. Kavga ettiginizde susup iyi gununde bunu dile getirieseniz daha iyi anlicaktir sizi ama o bagirip sizde bagirirsaniz ortada bi karmasadan baska hic bir sey olmaz ve uzlasamasiniz o size zit gider siz ona.. Ben sizin guzin ablaniz olayim dert arkadasi ne zaman isterseniz rahatlayin.. :) siz kendi ailenize odaklanin bosverin :))
Buarada dert arkadaşı olarak coook tesekkurler çok ıyısınız yazarım mutlakaDogrudur herkesin karakteri farklidir boyle esinizin güzel günlerinde mutly zamanlarinda oturup konusun anlatin durumunuzu ama sert bir sekilde degil guzel tatli tatli konusarak zamanla hal olucagina emin olun.. Benim esimde cok sinirli bi insandi bazi hareketlerini bu sekilde torpulettim sakin olmak herzaman kazandirir.. Kavga ettiginizde susup iyi gununde bunu dile getirieseniz daha iyi anlicaktir sizi ama o bagirip sizde bagirirsaniz ortada bi karmasadan baska hic bir sey olmaz ve uzlasamasiniz o size zit gider siz ona.. Ben sizin guzin ablaniz olayim dert arkadasi ne zaman isterseniz rahatlayin.. :) siz kendi ailenize odaklanin bosverin :))
Evet doğru ama hıc beklenmeyen kışıler çok ıyı yerlerde olup ben evde oturunca inssn sınır oluyorUfak capli bir depresyon seninkisi. Yasadigin sartlari begenmemen, eskiyle simdiki durumu kiyaslayip uzulmen haliyle bunalim yaratiyor sende. Ama insan oyle bir yapiya sahipki isteyince ayak uydurup mutlu olamayacagi hicbir durum yok. Eşini sev, ailenle evinde mutlu bir dunyan olabilir istersen. Sukur et. Hersey icin. Cocuklarinin ve kendi sagligin icin, basini sokacak bir yuvan oldugu icin... Bir psikopat, manyakla evli olmadigin icin. Sukredecek cok sebep var. Olumsuz dusuncelere kapilip evde ki huzurun bozulmasina lutfen musaade etme.
Birkaç kere "teptiğim hayat" demişsiniz. Sizi daha iyi anlayabilmek ve yardımcı olabilmek amacıyla soruyorum yoksa kesinlikle merak ettiğimden değil.. Teptiğiniz hayat nasıl bir hayattı?
Ve o hayata geri dönmek herzaman için mümkün. Kendinize soracağınız tek şey.. O hayata geri dönersem, yarın birgün Gül gibi evliliğimi teptim deme ihtimaliniz de olabilir mi?
Aslında sıkıntınızın tamamının sebebi de, çözümü de sadece Sizsiniz ..
Ben kendi seçtiğiniz ,sevdiğiniz insanlaDaha özgur olurdum daha sosyal olurdum daha düz bı ınsanla evlenebılırdım dıye düşünüyorum
Bende cok kinci bir insanim hayatta unutmam.. Ama bu kin duydugunuz eşiniz cocugunuzun babasi bide oyle dusunun.. Hersey geciyo emin olun gecmicek gibi geliyo ama geciyo inanin sadece negaatif dusunmeyin yeter :)Evet onuda denıyorym 2 gün düzelıyor sonra gene aynı bıde ben çok Kolay unutamıyorum kıncılık yapıyorum uzuyo gıdıyo
Farkedıyormu bılmıyorum ama oraya alışamadıgımı bılıyor tabı ailem daha ıyı yerlerde olmamı ıstedıklerı için sıtemlılerBir de kusura bakmayın ama aileniz size destek değil köstek oluyor.Esinizin aileniz ve sizin bu tutumlarınizi farkettigini bununda ilişkinizi olumsuz etkilediğini düşünüyorum.
Kendım sectım yıllarca flort edıp evlendık asıktım ama evlenılcek insan için aşk yeterlı degıl bıraz ozverılı daha benım sozumu dınleyen bı tıpte erkek olmasını tercıh ederdımBen kendi seçtiğiniz ,sevdiğiniz insanla
evlendiniz diye anladım.Soyle düşünün bir gün istediğinizde çalışma hayatına bir yerden başlayabilirsiniz ama bebek+iş hayatı gerçekten zor.Devlette de böyle .Sizin ihtiyacınız olan şey bir sosyal çevre oluşturmak
Evet doğru belkı her hafta bı kaç programım olsa aklıma bukadar gelmıcek takmıcam uzaklıgıKendım sectım yıllarca flort edıp evlendık asıktım ama evlenılcek insan için aşk yeterlı degıl bıraz ozverılı daha benım sozumu dınleyen bı tıpte erkek olmasını tercıh ederdım