- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi minnosumbenim
-
Bence de görüşme, ne kadar ayıp yaa yaşlı ise haddini bilsin, asker adama şehit olmanı bekliyor denir mi yaa.
Amaan zaten bizi de beğenmiyor, her geldiğinde suratı asık diyecekler değil mi
Sen buna inanıyor musun :) Lütfen doğru söyle
Kesin işi vardı gelemedi kutlamaya diyecek
Diğer yazılarından hatırlıyorum, eşinin polis okuluna gitmesi için, kp emekli olsun diye çok fedakarlıklar yapmıştın bunları söylemiyorlarda neyin peşindeler.
Genç bir adam için bunu zikretmek çok ürkütücü. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Hafızanız çok kuvvetli tebrik ederim evet kayınpederimi ben emekli ettim, kayınvalidemde karşıma geçti göreviniz dedi.
Sizler bile tanımadığınız halde genç bir eşe, genç bir babaya şehitlik gibi güzel bir ölümü bile yakıştıramazken o kendi torununa yakıştırmış bile.
Aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum, hepimizi.
Asker değil, emniyet personeli canım.
Görüşmüyorum, şükür eşimde görüş affet vs. demez, kayınvalidem dedi birkaç kez ağzının payını aldı benden.
Hatta eşime o geldiğinde gel dediklerinde işim var vs. der, arka arkaya arar annesi gelsene ananneni görsene vs. eşim en sonunda kızımla biz uyuyunca gider, bana siz evde oturunda ben gidip geliyim demez. Bizde geç uyuruz eşimde en fazla yarım saat oturur ben gidiyim uykum geldi der kaçar eve gelir.
Bencede kesin yorgun olduğunu, yada işinin olduğunu söyleyecek.
Daha yeni evli arkadaş, çocuğuda yok.
Benim bir doğrucu meleğim var 5 yaşında.
Eşime beni sorduklarında eşim işi var gelemedi diyor ama doğrucu meleğim de diyormuş ki "babaaa yalan söyleme annem bunları sevmediği için gelmedi".
senin ailene ne sıklıkla gidiyosunuz
benim aileme de hafta da bir gidiyoruz
hayır daha gelmedi ben az bi uğrar gelir sanıyodum baya bi duracak galibaaa
evet yaa erkekler bir yere gidince hizmet etme zorunluluğunu anlamıyorlar canım... sadece oturacak olsan o kadar sıkıntı etmezsin belki ama hizmet meselesi insanı tüketiyor. bende mi tembellik var diyordum ama çalışanların ortak sıkıntısı galiba.
normalde 6 buçuk 7 gibi evde olur kesin şuan anneciğinde aman naparsa yapsın kesin işi var gelemedi bende bi uğrayım demiştim der uyuz oluyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?