bunaldımmmm

bende senin gibi bişey olsa cvp verirdim insan tahammül edemiyo bazen ama ezilip büzüleceğimize adımız sivri dilleye çıksın umrumda deil ben olsam bende aynısını yapardımmm ii yapmışsın bazen onlar mı büyük bizmi anlayamıyorumm..

Kısacası gerekirse rest çekmen lazım
Bazısı laftan anlamıyo

Ama eşinde sanki gitmek için can atıyo gibi geldi bana
O yüzden de arıyor olabilir ailesi

can atıyo deil yiğenleri arıyo dayı nolurr gel çok özledik duygu sömürüsü yapıyolar yani telde onları konuşturuyolar eşim hayır diyemiyo yoksa bi telefon çalsa artık offf ya yine ne var die sinirleniyo telefonum çalsın istemiyorum artık diyo diyo ama icraat yok

Ben sakin biriyimdir aslında, özellikle yaşlılara tahammülüm yüksektir ama bu çok farklı biri
Kendi kızına bile rahatlık vermiyo
Aynı binadalar, birgün buna uğranmazsa dizlerini döbmeye başlıyo
Beni de o binaya istiyolardı da verilmiş sadakam varmış, bilmeden de olsa reddetmiştim çok şükür

O ilk cevap verişimdi
Görümcem, kayınvalidem, teyzeleri ve anneanne
Falım reklamındaki adamlar gibi vuuuu yapıp bana baktılar

Ailemin yanında yapmasa belki yine umursamazdım ama o büyüklüğünü bilmiyosa bende bi yere kadar susabilirdim.
İyi de oldu, belki de bazı şeyleri önledi.

Bir kayınvalide bir de görümce varsa balım gülüm dahi olunsa mutlaka bir noktada 2 ye 1 olursunuz. Bu yaşadıkların normal, evrensel bir durum yaşasan da tepkilerin de normal. Bunlarla yaşamayı öğreneceksin. Öğrendikçe olay zevkli hale geliyor inan bana. İnsanlar bir şeyler çeviriyor ama sen oyun içinde oyun oynuyorsun. Zamanla öğrenirsin gayretin varsa. Ben de zamanında çok tartıştım eşimle bu tür olaylardan. Baktım tadım tuzum gidiyor, ayalar kaçıyor. Değer mi dedim? Tek cevap: hayır. Haa o zaman dur sen bundan sonra neler oluyor dedim. Ve tamamen politika yapıyorum. Şimdi kafam öyle bir rahat ki.

Onlar da bu durumu bildiğinden çocukları mı kullanıyo yani ?
Çok ayıp..

Eşin de hayır demeyi bilmezse daha çok oflar..

Oooooooo sizdekinden beter bir kayınvalide annesi de bize var. Bizdeki daha beter, ben şerrinden korkuyorum o derece.

Benim kızım özel bir kolejin anaokuluna gidiyor, normal okul gibi yaz tatillerinde, şubat tatillerinde vs. tatil, bu yaşına kadar okul harici hep annem baktı sadece senede 10 gün (annemin işi olduğu zamanlarda) babanne bakar, topu topu 10 gün.

En son bu yaz 10 gün babannede kaldı kızım, o zamanda eşimin annanneside oradaymış, her akşam kızımı almaya gittiğimde bir dünya laf saydı, eşim evde yok diye yemek yapmıyorsun akşamları annende (kendi annemi kasdediyor) yemek yiyorsun paraları nereye saklıyorsun, açlıktan kurudun, yüzün çöktü (61 kiloyum bu arada kurumuş halim 61), yok kızın yemek yemiyor, yok açlıktan ölecek, yok akşama kadar resim yapıyor vs. vs. öyle anlamsız şeyleri şikayet etti ki anlatamam en sonun eeee peki ne yapıyım yemek yemediği için camı açıp kızımı aşağımı atayım, onu mu istiyorsun dedim.

Sırf bunu dedim diye eşim izine geldiğinde ben gitmedim (o annanne yine kayınvalidemdeymiş) eşimi dizinin dibine oturtmuş, eşimde adam gibi bişey söyleyecek sanmış, eşime aynen şunları söylemiş;

Oğlum o kadın (yani ben) sen şehit olsan da (Eşim Hakkari de şark görevinde) parasını yesem, zengin olsam diye dua ediyor, eğer şehit olmazsan gelince seni boşayacak, o seni boşamadan sen onu boşa...

Buna ne dersiniz. Ben hepsini sildim geçtim, büyükte olsa küçükte olsa, muhatap olmuyorum, ortak noktamız yok.

Son düzenleme:
bende restimi çekmiş oldumm dur bakalım akşam eşim ne uyduracak nie gelmedi dediklerinde inş anlayışlı olmalarını filn söyler baska bi yalan uydurmaz

eşinin anladığı dil illaki vardır ister güzellikle ister huzursuzlukla bu düzen oturacak bir şekilde ya sen onların istediğini yapıcaksın ya onlar senin yada ortası bulunacak ,

benim kv de önceleri oğlunu arardı sevdiği yemekleri yapıp bazen giderdim baktım sıklaşmaya başladı eşim bana sorduğunda yemeğimiz var yorgunum dedim oflayıp puflayıp ses etmedi , sonra baktı olmuyo bu sefer benim sevdiğim yemekleri yapıp çağırmaya başladı yine ilk hayır diyemedim sonra reddettim , şimdi sevdiğimiz yemekleri yapıp eve getiriyor baktı sıkboğaz etmekle olmuyor

yani benim eşim pek tatlı dilden anlamadığı için ona anca sıkıntı vermek zorunda kaldım , onların istediğini yaparak sadece ben üzülüp sıkılıcaktım neden madem ortada bir sorun var bana göre 2 tarafta çeksin sıkıntıyı , sonra yavaş yavaş düzene girdi zaten

Oğlum o kadın (yani ben) sen şehit olsan da (Eşim Hakkari de şark görevinde) parasını yesem, zengin olsam diye dua ediyor, eğer şehit olmazsan gelince seni boşayacak, o seni boşamadan sen onu boşa...

Çok ürkütücü ve cok tehlikeli.

yok artık lafa bakk yuhh diyorum kusura bakmazsanız , yani neymiş yaşı büyük diye herkes saygıyı haketmiyormuş saygı hakedene gösterilirmiş, silmekle en doğru olanı yapmışsınız edepsizlikk ben bile sinir oldum burdan

bende restimi çekmiş oldumm dur bakalım akşam eşim ne uyduracak nie gelmedi dediklerinde inş anlayışlı olmalarını filn söyler baska bi yalan uydurmaz

Sen buna inanıyor musun :) Lütfen doğru söyle

Kesin işi vardı gelemedi kutlamaya diyecek

Çok ürkütücü ve cok tehlikeli.

Ürkütücü olduğu için şerlerinden korkuyorum ve görüşmüyorum.

Kayınvalidemin bana dediği de o yaşlı, patavatsız, düşünmeden söylemiştir, Allah kullarını affediyorda sana ne oluyor afetmem diye geziyorsun.

Pes..

Beterin beteri var demek

Sen buna inanıyor musun :) Lütfen doğru söyle

Kesin işi vardı gelemedi kutlamaya diyecek

Ya da “amannnn gelmezse gelmesin, işi varmış küçük hanımın” diyerek kayınvalideye dedikodu zemini hazırlayacak. erke

Vasfiye Teyze gibi olucam ama ne çekmişsin be ECD75
gerçekten çok tehlikeli bi kadın haneden uzak tut kesinlikle

İşte arkadaşada dediğim gibi dolduruşa gelecek bir eşim yok (şükür), benide tanıyor onlarıda, eşim bana bunu gülerek anlattı ama ben çok sinirlendim.

O gün bu gündür görüşmem, evimede almam hoş bildiğimi bildiği için gelecek yüzüde yok.

Bence de görüşme, ne kadar ayıp yaa yaşlı ise haddini bilsin, asker adama şehit olmanı bekliyor denir mi yaa.

Ya da “amannnn gelmezse gelmesin, işi varmış küçük hanımın” diyerek kayınvalideye dedikodu zemini hazırlayacak. erke

Amaan zaten bizi de beğenmiyor, her geldiğinde suratı asık diyecekler değil mi

Bende okurken bunaldım.. Gerçekten zor böyle iç içe aile ilişkileri..
Ne akşamınız var ne de hafta sonunuz..
Artık 6 ay olmuş azaltmaya bakın.. Ama iş eşinde bitiyor çünkü sen desen gelmicez diye kötü olursun..
Ailenle vakit geçirmek güzel ama bu kadar sık olmasın bizde yeni evliyiz bu zamanlarım hep seninle geçsin istiyorum tarzında konuş..
Yani ona ailesini şikayet etmeden, güzellikle anlatmaya çalış.
Sonra iş inada biner uğraşılmaz hep kavga edersiniz :/

Yok yok neden kusura bakıyım, bende yuh artık demiştim ilk duyduğumda.

Demekki kendileri öyle düşündüler, evi var, arabası var, işide var, eşinden de maaş kalır köşe olur diye geçti akıllarından, yoksa kimse kolay kolay bu denli kötü kalpli olamaz ve torununa şehitlik te olsa ölümü yakıştıramaz.

Oysa kızımla beraber eşimin geleceği günü dört gözle bekliyor, şimdiden nasıl karşılarız, ne süpriz yaparız diye planlar yapıyoruz.:2:

Diğer yazılarından hatırlıyorum, eşinin polis okuluna gitmesi için, kp emekli olsun diye çok fedakarlıklar yapmıştın bunları söylemiyorlarda neyin peşindeler.
Genç bir adam için bunu zikretmek çok ürkütücü. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…