- Konu Sahibi minnosumbenim
-
düğünden 2 ay sonra falandı arkadaşımın düğünü vesilesiyle Ankaraya geldim kayınvalideme gelin olarak ilk gittiğim gündü, eltim ve kaynım gelene kadar kv yemek yedirmedi bize 9da yedik akşam yemeğini, eltim ayağıma kasa devrildi ayağım ağrıyo dedi,bilmem yalan bilmem gerçek, yemekten sonra mutfakta masaya oturdu ayağınıda sandalyeye koydu, zaten ondan bişey beklemiyodum buna rağmen kaynım geldi eltime dediki "bişeye elini sürdüğünü görmicem ayağını uzat otur" o an tebessüm ettim çünkü yapcak tek iş makinaya bulaşıkları yerleştirmek, aradan aylar geçtikten sonra durum kafamda anlamlanmaya başladı, eltim sürekli sen uzaktasın rahatsın ben hizmet ediyorum tarzı şeyler yazardı bana, bunları bana diyen kocasının da başının etini yiyodur, o gün kaynım tribünlere oynadı yani sen otur nemesis yapsın, bi yerde gazını aldı karısının, komik
Ay ben de adama bak karısına ne kadar değer veriyor diye kıskandım
Okurken benim eşime yine bi nefret doldu içimde yani..
Benim eşim hiç öyle herkesin içinde sen yapma, hastasın bilmem ne demez.
Başbaşayken benim sırtımı sıvazlar.
Sonra ben yokken öbürlerinin..
Tam politikacı. Uyuz oluyorum. Yüz kere dedim yalnızken verdiğin değeri istemiyorum
Herkesin önünde ver o değeri diye ama nerdeee
düğünden 2 ay sonra falandı arkadaşımın düğünü vesilesiyle Ankaraya geldim kayınvalideme gelin olarak ilk gittiğim gündü, eltim ve kaynım gelene kadar kv yemek yedirmedi bize 9da yedik akşam yemeğini, eltim ayağıma kasa devrildi ayağım ağrıyo dedi,bilmem yalan bilmem gerçek, yemekten sonra mutfakta masaya oturdu ayağınıda sandalyeye koydu, zaten ondan bişey beklemiyodum buna rağmen kaynım geldi eltime dediki "bişeye elini sürdüğünü görmicem ayağını uzat otur" o an tebessüm ettim çünkü yapcak tek iş makinaya bulaşıkları yerleştirmek, aradan aylar geçtikten sonra durum kafamda anlamlanmaya başladı, eltim sürekli sen uzaktasın rahatsın ben hizmet ediyorum tarzı şeyler yazardı bana, bunları bana diyen kocasının da başının etini yiyodur, o gün kaynım tribünlere oynadı yani sen otur nemesis yapsın, bi yerde gazını aldı karısının, komik
Kusura bakmazsan Eziklerin intikamı diycem, toplumumuzdaki bazı insanlar bu kadar küçük düşünceli. Karını makinaya bulaşık yerleştirmede değil iyi şartlarda yaşatmayı düşün demek lazım o kaynına. Eline yapışmaz kimsenin.! Benim görümcede ona gelinlik edeyim diye bekledi, gelin olarak ilk kv gittiğimde, her bulaşıkda kv ye sen yıkama biz görümcemle yıkarız dedim ohh oda yıkamak zorunda kaldı. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar, görümcemde benden 2 yaş büyük oda başka bir kapının yeni gelini ama rahat edemediği için kaynanasına gitmek istemediğini benim yanımda söyleyen bir beyine sahip ayrıca yüksek lisans yapmış birisi eee okulda görgü adap insanlık dersleri yok tabi. Her kız baba evinin prensesi, tabi orda rahat edecek.
Nemesiss anılarım canlandı yazını görünce:)
Konu sahibi hakkını helal et.
canım benim kaynımda öyle biri değil, amaç bana duyurmaktı ki ben iyi niyetliymişim ki o zaman anlam veremedim buna çünkü zaten ayaklarını uzatmış oturuyodu benim yaptığım işte atla deve değildi makinaya yerleştiriyodum elimde yıkayacak değilim, karısını ezdirmicek adam huzurluğu göre göre annesinin karşı apartmanında oturmaya devam etmez, eltimin ailesiyle görüşmüyolar kayınvalidemler, akrabalar üstelik, kaynım sıkıyosa anne baba benim eşimin ailesiyle görüşün eşim üzülüyo bu duruma desin, amaç sadece bana caka satmaktı o yani
Bana kimse karışmaz kızlar, zaten karışmaya çalışan olsa bile karıştırmam da
Ama ben kendim isteyerek birini beklemeden hemen tabaklar boşalır boşalmaz akıtıp makineye yerleştiririm tabakları
Kendi evimde de böyle, kayınvalidemin evindeyken de
Huy bu bende , tezgah dağınık oldu mu rahat edemiyorum daha çay - meyve servisi olacak yani
Kayınvalidem annemden genç, görümcem bekar
Ama hiç onları beklemedim yani
Onlar hazırlık yapmış oluyor, sofra kurma ve kaldırmaya yardım ediyorum, bulaşıkları da ben dizeyim ne olmuş ki ?
Onlar bende yapar mı ? Yapmaz.. Sadece servise yardım ederler.. Ama olsun
Bu benim huyum, o onların demek ki derim
Ama bunu takacak biri olsam, canım istemiyorsa yapmazdım
Eşim birşey derse de sen benim annemin evinde bulaşıklara yardım ediyo musun ki derdim yani
Bana kimse karışmaz kızlar, zaten karışmaya çalışan olsa bile karıştırmam da
Ama ben kendim isteyerek birini beklemeden hemen tabaklar boşalır boşalmaz akıtıp makineye yerleştiririm tabakları
Kendi evimde de böyle, kayınvalidemin evindeyken de
Huy bu bende , tezgah dağınık oldu mu rahat edemiyorum daha çay - meyve servisi olacak yani
Kayınvalidem annemden genç, görümcem bekar
Ama hiç onları beklemedim yani
Onlar hazırlık yapmış oluyor, sofra kurma ve kaldırmaya yardım ediyorum, bulaşıkları da ben dizeyim ne olmuş ki ?
Onlar bende yapar mı ? Yapmaz.. Sadece servise yardım ederler.. Ama olsun
Bu benim huyum, o onların demek ki derim
Ama bunu takacak biri olsam, canım istemiyorsa yapmazdım
Eşim birşey derse de sen benim annemin evinde bulaşıklara yardım ediyo musun ki derdim yani
Anladım şimdi anladım. Doğru diyorsun.
O erkeklik değil artistlik oluyor benim için.
NeeeeDünürler görüşmüyorlar mı?
Ama eltinin yerinde olsam onlarla kolay kolay görüşmem.
Görüşsem de çok soğuk dururdum yani.
Gerçi kim haklı kim haksız bilmiyorum ama.
Çok çirkin bir durum.
Kendileri saygı beklerler senin ailenden saygıyı esirgerler..
işte bazı insanlar senin o görgünü, aile terbiyeni, adab-ı muaşeretini enayilik olarak yorumluyolar
Kusura bakmazsan Eziklerin intikamı diycem, toplumumuzdaki bazı insanlar bu kadar küçük düşünceli. Karını makinaya bulaşık yerleştirmede değil iyi şartlarda yaşatmayı düşün demek lazım o kaynına. Eline yapışmaz kimsenin.! Benim görümcede ona gelinlik edeyim diye bekledi, gelin olarak ilk kv gittiğimde, her bulaşıkda kv ye sen yıkama biz görümcemle yıkarız dedim ohh oda yıkamak zorunda kaldı. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar, görümcemde benden 2 yaş büyük oda başka bir kapının yeni gelini ama rahat edemediği için kaynanasına gitmek istemediğini benim yanımda söyleyen bir beyine sahip ayrıca yüksek lisans yapmış birisi eee okulda görgü adap insanlık dersleri yok tabi. Her kız baba evinin prensesi, tabi orda rahat edecek.
Nemesiss anılarım canlandı yazını görünce:)
Konu sahibi hakkını helal et.
canım o kadar düşünebiliyolar işte, eltimin yerinde olsam aynen bu dediklerini derdim adam benim sıkıntım bulaşık değil ben dip dibe yaşamak istemiyorum derdim ama onun kafada o kadar çalışıyo birbirlerini bulmuşlar, eşime anlattım bu olayı güldü,kendi konumda babamla yaptığım konuşmayı yazmıştım belki hatırlarsın şimdi daha bi hak verdim babama, küçük hesapları küçük insanlar yapar demişti, haklıydı
Bu senin huyun ve içinden gelen bir şey Kader,
Zorlama olsa yada seni kullandıklarını hissetsen içinden gelmez.
İşin içine çakallık soktuklarını geri tepiyor işte, tatlı dil iyi niyet yılanı deliğinden çıkarırı harbiden.
ne görüşmemesi eltim kahve falı baktırmaya bile gidiyo kv ile, ki öyle böyle bi küslük değil küfürler havada uçuşmuş bizim düğüne eltimin ailesi çağırılmamış eltim kendi söyledi bana bunu ben dikkat etmedim düğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?