- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi minnosumbenim
diğer arkadaşlarımızın arasındaki muhabbette güzel ama:)
bende eşinin ne yaptığını merak ettim var mı bir gelişme?
E o zaman devam edelim muhabbete, içimizi dökmeye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diğer arkadaşlarımızın arasındaki muhabbette güzel ama:)
bende eşinin ne yaptığını merak ettim var mı bir gelişme?
canım bencede haklı olarak gitmek istemiyorsun
ama eşine ben yoruluyorum falan deme
damardan gir :) de ki işte ben zamanı mı seninle geçirmek istiyorum, seninle ilgilenmek istiyorum... falan diye
erkeklere genelde bu teklif daha cazip gelir
öbür türlü benim annemi sevmiyorsun, istemiyorsun... diye trip yapar olayı büyütürler
Aranız düzeldi mi arkadaşım gerçekten zor bir durum.
gitsen mutsuzsun çunku ınsan en rahat kendı evındedır gitmesen yıne huzursuzluk senı çook iyi anlıyorum ama kararlı olmak en ıyısı başkaları mutlu olsun dıye kendını üzmek saçma. yapılan iyilikleri hiç dile getirmezler ama ufak bır ters istegın olsun hemen kötü gelin olursun. Varsın olsun istemedıgın seylerı zorla yapma yeter.
İnsanlar ne kadar çok sevıyorlar emri vakı yapmayı ya ben de delırırım biri bana emrıvakı yaparak bırsey yaptırmaya calıssa. İnsan kendı ıstegı ıle yapmalı bırseylerı buna fırsat bıle bırakmıyorlar baksana. İnsanın gidecegı varsa da gitmek istemez sırf bu emrı vakı yuzunde. halbukı sana bıraksalar emınım dozunda gıder gelırsın de ama buna fırsat bırakmıorlar kı.
kızlar benim olaylar öyle bi boyut aldıki anlatamam eşimi evden kovdum dün defol gözüm görmesin seni dedi tartakladım o da beni aynı şekilde ama daha güçlü olduğu için koluma vurdu ilk kez vurdu hala üç parmak izi var... nedeni ne gelince dün hani konuşmadık kötü aramız ya bu nette takılıyodu ben yattıktan sonra on onbes dakika faceden nerden bulduysa çıplak çıplak fotograflara bakmış bende eve gelene kadar bişi demedim yemegini yeni
actım pcyi gel buraya die bağırdım ne bunlar die gösterdim suçlandı işte sen bana soğuk olursan bakarım bnde dedi bende defol git ne halin varsa gör diye kavgaya tutuştuk işte bas bas bağırdım millet duyacak die agzımı filn kapattı ittim onu vurdum işte güvendiğim adam sen misin bugün bunu yapan iki gün konuşmazsam gidip aldatırsın filn dedimmm işte vurunca koluma daha çok bağırdım aglayarak o da çekti gitti
sonra msj filn attı şarkı adı yazıyo dinle diyo filn hiç cevap vermedim ben evde yalnız başıma çok korkarımmm ışıkları yaktım yatağa gectim uyuyumm biraz diye çok ağladım üzüldüm uyuyamadım korktum saat 1 e geliyodu msj atmış gidecek hiç bi yerim yok geliyimmi die cvp vermedim yarım saat sonra çıktı geldi odaya girdi kafama yorganı çektim gitti odada yattı hüç yüzünü görmek istemiyorum
ne yaptınız merak ettim
daha çokkk yeni evlisiniz....olur böyle yapışıp kalmalar....sanki onlarsız nefes dahi alınamayacakmış gibi davranmalar.....
kaç gündür küssünüz yaa? büyük ihtimalle barışcaksınız bugün yarın bence iyi bi konuşma hazırla