• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmm

Kararindan vaz gecmemekle iyi yaptin, görsün kararinda durdugunu ve onun istedigi her an oraya kosmayacagini.
Ne bu bi uysan bunlara hergün bulusma günü ayarlicaklar.
Tabii kizlarin isine gelio anne yemek yapio, gelin bulasiklari hal edio,onlarda keyif catio dinlenio anne evinde.
Baktin görümce sigara icio cik yanina , ondan sonra sIkIstim de WC ye gir o yikasin bulasiklari.

İşte bu yüzden yurtta büyümüş bir adamla evlenmeliydim ben:ssz:
Ailesi,her şeyi ben olurdum..
Bu saçmalıklar kavga sebebim olmazdı.

Allah yardımcın olsun ben de olsam tek git istersen derdim ben gitmezdim
ama tek giderse de gülen yüzüme hasret bırakırdım.
Her sınav notu kutlancaksa işiniz var ayol:53:

Kızlar benim bir arkadaşım var benden sonra evlendi.
Ben onun taktiklerine bayılıyorum.
Bana demişti ki kvme gittiğimde elim boş gitmem o hazırlar ikramını yapar sofra kurmaya yardım ederim, yerim
Ellerine sağlık derim. Yine sofra toplamaya yardım ederim bulaşığa el sürmem.
Ama o da bana geldiğinde onu da mutfağa sokmam.
Ben onda misafirim, o ben de demişti.
Böyle açtım gözlerimi:53::53:
Eee seninki bir şey demiyor mu? Yıka bulaşığı anneme yardım et gibi.
( Benimki der çünkü pek düşünür annesini:ssz:)

Dedi ki yooo diyemez ki desin de cevabını vereyim..

Şahsen ben yapamıyordum laf olur, söz ederler, benim ailem de bana kızar diye.
Çünkü mantık hep eski kafa gelin hizmetçidir.
Gelin varken kaynanaya görümceye düşmez.
Ne alaka yahu dedim kıymet bilen mi var.
Bir tane istedikleri gibi yapmasan yaptıkların gözde oluyor mu? Yok.

Arkadaşımla konuştuktan sonra ve ne yaparsam yapayım iyiliklerimin hiç bir anlamının
olmadığını gördükten sonra ben de umursamıyorum artık.

En son aynen bir arkadaşın dediği gibi sofrayı kaldırmaya yardım ettim.
Eltim de ordaydı bu kez. Hep onun elinden zorla alırdım salak gibi.
Bıraktım ona bu kez ben yıkarım dedi peki dedim yardım edeyim bile demedim.
Ohhh sefam olsun.. O her şeye he hee diyen iyi gelin ben cazgır gelin madem
işlerini de o yapsın ve de görümcem olacak bilmiş:ssz:

Minnoşun eşi gitmiş ve kendi evde takılmış sanırım. Ee eşi geldikten sonra neler olmuş haberiniz var mı?bakamadım geçmişe.

düğünden 2 ay sonra falandı arkadaşımın düğünü vesilesiyle Ankaraya geldim kayınvalideme gelin olarak ilk gittiğim gündü, eltim ve kaynım gelene kadar kv yemek yedirmedi bize 9da yedik akşam yemeğini, eltim ayağıma kasa devrildi ayağım ağrıyo dedi,bilmem yalan bilmem gerçek, yemekten sonra mutfakta masaya oturdu ayağınıda sandalyeye koydu, zaten ondan bişey beklemiyodum buna rağmen kaynım geldi eltime dediki "bişeye elini sürdüğünü görmicem ayağını uzat otur" o an tebessüm ettim çünkü yapcak tek iş makinaya bulaşıkları yerleştirmek, aradan aylar geçtikten sonra durum kafamda anlamlanmaya başladı, eltim sürekli sen uzaktasın rahatsın ben hizmet ediyorum tarzı şeyler yazardı bana, bunları bana diyen kocasının da başının etini yiyodur, o gün kaynım tribünlere oynadı yani sen otur nemesis yapsın, bi yerde gazını aldı karısının, komik

düğünden 2 ay sonra falandı arkadaşımın düğünü vesilesiyle Ankaraya geldim kayınvalideme gelin olarak ilk gittiğim gündü, eltim ve kaynım gelene kadar kv yemek yedirmedi bize 9da yedik akşam yemeğini, eltim ayağıma kasa devrildi ayağım ağrıyo dedi,bilmem yalan bilmem gerçek, yemekten sonra mutfakta masaya oturdu ayağınıda sandalyeye koydu, zaten ondan bişey beklemiyodum buna rağmen kaynım geldi eltime dediki "bişeye elini sürdüğünü görmicem ayağını uzat otur" o an tebessüm ettim çünkü yapcak tek iş makinaya bulaşıkları yerleştirmek, aradan aylar geçtikten sonra durum kafamda anlamlanmaya başladı, eltim sürekli sen uzaktasın rahatsın ben hizmet ediyorum tarzı şeyler yazardı bana, bunları bana diyen kocasının da başının etini yiyodur, o gün kaynım tribünlere oynadı yani sen otur nemesis yapsın, bi yerde gazını aldı karısının, komik

Ay ben de adama bak karısına ne kadar değer veriyor diye kıskandım:1:
Okurken benim eşime yine bi nefret doldu içimde yani..
Benim eşim hiç öyle herkesin içinde sen yapma, hastasın bilmem ne demez.
Başbaşayken benim sırtımı sıvazlar.
Sonra ben yokken öbürlerinin..
Tam politikacı. Uyuz oluyorum. Yüz kere dedim yalnızken verdiğin değeri istemiyorum
Herkesin önünde ver o değeri diye ama nerdeee :ssz:

Ay ben de adama bak karısına ne kadar değer veriyor diye kıskandım:1:
Okurken benim eşime yine bi nefret doldu içimde yani..
Benim eşim hiç öyle herkesin içinde sen yapma, hastasın bilmem ne demez.
Başbaşayken benim sırtımı sıvazlar.
Sonra ben yokken öbürlerinin..
Tam politikacı. Uyuz oluyorum. Yüz kere dedim yalnızken verdiğin değeri istemiyorum
Herkesin önünde ver o değeri diye ama nerdeee :ssz:

canım benim kaynımda öyle biri değil, amaç bana duyurmaktı ki ben iyi niyetliymişim ki o zaman anlam veremedim buna çünkü zaten ayaklarını uzatmış oturuyodu benim yaptığım işte atla deve değildi makinaya yerleştiriyodum elimde yıkayacak değilim, karısını ezdirmicek adam huzurluğu göre göre annesinin karşı apartmanında oturmaya devam etmez, eltimin ailesiyle görüşmüyolar kayınvalidemler, akrabalar üstelik, kaynım sıkıyosa anne baba benim eşimin ailesiyle görüşün eşim üzülüyo bu duruma desin, amaç sadece bana caka satmaktı o yani

Kusura bakmazsan Eziklerin intikamı diycem, toplumumuzdaki bazı insanlar bu kadar küçük düşünceli. Karını makinaya bulaşık yerleştirmede değil iyi şartlarda yaşatmayı düşün demek lazım o kaynına. Eline yapışmaz kimsenin.! Benim görümcede ona gelinlik edeyim diye bekledi, gelin olarak ilk kv gittiğimde, her bulaşıkda kv ye sen yıkama biz görümcemle yıkarız dedim ohh oda yıkamak zorunda kaldı. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar, görümcemde benden 2 yaş büyük oda başka bir kapının yeni gelini ama rahat edemediği için kaynanasına gitmek istemediğini benim yanımda söyleyen bir beyine sahip ayrıca yüksek lisans yapmış birisi eee okulda görgü adap insanlık dersleri yok tabi. Her kız baba evinin prensesi, tabi orda rahat edecek.

Nemesiss anılarım canlandı yazını görünce:)

Konu sahibi hakkını helal et.

Bana kimse karışmaz kızlar, zaten karışmaya çalışan olsa bile karıştırmam da
Ama ben kendim isteyerek birini beklemeden hemen tabaklar boşalır boşalmaz akıtıp makineye yerleştiririm tabakları
Kendi evimde de böyle, kayınvalidemin evindeyken de
Huy bu bende , tezgah dağınık oldu mu rahat edemiyorum daha çay - meyve servisi olacak yani :1:

Kayınvalidem annemden genç, görümcem bekar
Ama hiç onları beklemedim yani
Onlar hazırlık yapmış oluyor, sofra kurma ve kaldırmaya yardım ediyorum, bulaşıkları da ben dizeyim ne olmuş ki ?
Onlar bende yapar mı ? Yapmaz.. Sadece servise yardım ederler.. Ama olsun
Bu benim huyum, o onların demek ki derim

Ama bunu takacak biri olsam, canım istemiyorsa yapmazdım
Eşim birşey derse de sen benim annemin evinde bulaşıklara yardım ediyo musun ki derdim yani :8:

Kusura bakmazsan Eziklerin intikamı diycem, toplumumuzdaki bazı insanlar bu kadar küçük düşünceli. Karını makinaya bulaşık yerleştirmede değil iyi şartlarda yaşatmayı düşün demek lazım o kaynına. Eline yapışmaz kimsenin.! Benim görümcede ona gelinlik edeyim diye bekledi, gelin olarak ilk kv gittiğimde, her bulaşıkda kv ye sen yıkama biz görümcemle yıkarız dedim ohh oda yıkamak zorunda kaldı. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar, görümcemde benden 2 yaş büyük oda başka bir kapının yeni gelini ama rahat edemediği için kaynanasına gitmek istemediğini benim yanımda söyleyen bir beyine sahip ayrıca yüksek lisans yapmış birisi eee okulda görgü adap insanlık dersleri yok tabi. Her kız baba evinin prensesi, tabi orda rahat edecek.

canım o kadar düşünebiliyolar işte, eltimin yerinde olsam aynen bu dediklerini derdim adam benim sıkıntım bulaşık değil ben dip dibe yaşamak istemiyorum derdim ama onun kafada o kadar çalışıyo birbirlerini bulmuşlar, eşime anlattım bu olayı güldü,kendi konumda babamla yaptığım konuşmayı yazmıştım belki hatırlarsın şimdi daha bi hak verdim babama, küçük hesapları küçük insanlar yapar demişti, haklıydı

canım benim kaynımda öyle biri değil, amaç bana duyurmaktı ki ben iyi niyetliymişim ki o zaman anlam veremedim buna çünkü zaten ayaklarını uzatmış oturuyodu benim yaptığım işte atla deve değildi makinaya yerleştiriyodum elimde yıkayacak değilim, karısını ezdirmicek adam huzurluğu göre göre annesinin karşı apartmanında oturmaya devam etmez, eltimin ailesiyle görüşmüyolar kayınvalidemler, akrabalar üstelik, kaynım sıkıyosa anne baba benim eşimin ailesiyle görüşün eşim üzülüyo bu duruma desin, amaç sadece bana caka satmaktı o yani

Anladım şimdi anladım. Doğru diyorsun.
O erkeklik değil artistlik oluyor benim için.
Neeee:53: Dünürler görüşmüyorlar mı?
Ama eltinin yerinde olsam onlarla kolay kolay görüşmem.
Görüşsem de çok soğuk dururdum yani.
Gerçi kim haklı kim haksız bilmiyorum ama.
Çok çirkin bir durum.
Kendileri saygı beklerler senin ailenden saygıyı esirgerler..:ssz:

günaydın :)
minnoşum bence de gitmediğin iyi olmuş
alışsınlar yavaş yavaş ne o öyle
geçer inşallah yaa.. başardan sanki hepsi öyle oluyo
eşin gelince neler oldu merak ettik canım yazıver bize :)

Ama ben kendim isteyerek birini beklemeden hemen tabaklar boşalır boşalmaz akıtıp makineye yerleştiririm tabakları
Huy bu bende , tezgah dağınık oldu mu rahat edemiyorum daha çay - meyve servisi olacak yani :1:

Onlar hazırlık yapmış oluyor, sofra kurma ve kaldırmaya yardım ediyorum, bulaşıkları da ben dizeyim ne olmuş ki ?

Eşim birşey derse de sen benim annemin evinde bulaşıklara yardım ediyo musun ki derdim yani :8:

işte bazı insanlar senin o görgünü, aile terbiyeni, adab-ı muaşeretini enayilik olarak yorumluyolar

Bu senin huyun ve içinden gelen bir şey Kader,
Zorlama olsa yada seni kullandıklarını hissetsen içinden gelmez.
İşin içine çakallık soktuklarını geri tepiyor işte, tatlı dil iyi niyet yılanı deliğinden çıkarırı harbiden.

Anladım şimdi anladım. Doğru diyorsun.
O erkeklik değil artistlik oluyor benim için.
Neeee:53: Dünürler görüşmüyorlar mı?
Ama eltinin yerinde olsam onlarla kolay kolay görüşmem.
Görüşsem de çok soğuk dururdum yani.
Gerçi kim haklı kim haksız bilmiyorum ama.
Çok çirkin bir durum.
Kendileri saygı beklerler senin ailenden saygıyı esirgerler..:ssz:

ne görüşmemesi eltim kahve falı baktırmaya bile gidiyo kv ile, ki öyle böyle bi küslük değil küfürler havada uçuşmuş bizim düğüne eltimin ailesi çağırılmamış eltim kendi söyledi bana bunu ben dikkat etmedim düğünde

işte bazı insanlar senin o görgünü, aile terbiyeni, adab-ı muaşeretini enayilik olarak yorumluyolar

Olabilir ama herkes kendine yakışanı yapar diye düşünüyorum
Kayınvalidemin hoşuna gidiyo anladığım kadarıyla
Son gittiğimde Kader bulaşık makinesini boşaltırken hep aklıma geliyosun, yine boşalttım Kader geliyo bizi beklemeden dizer iki arada bi derede makine boş olsun dedim diyo gülüyo

Kayınvalidem bana art niyetli gelmiyo ( Hatta kötü niyetli olsa makineyei de boşaltsın diye dolu bırakabilir makineyi mesela )
Diğerleri öyleyse bilemem de
Bi bulaşık değil mi kaldırırım makineye, sevinsin garibim :1:

Ben de salak gibi kv dur yardım etsin o da sana derdi görümcem için
Ben de yok yok o ders çalışsın derdim.. Sanırdım ki iyilik, güzellik, dürüstlük yarar millete.
Ne oldu en büyük kazığı görümcemden yedim!

Şimdi gitsem valla sofrayı toplayıp yok wcye gideyim aaa telefonum çaldı diye kaçarım
onlara bırakırım mutfağın yolunu da unuturum.
Bana kalsa sofralarına bile oturmam zorla oturuyorum eşimin hatrına.
Beni bu hale onlar getirdiler valla sevgili elticiğimi pek severler yıkasınlar beraber:ssz:

canım o kadar düşünebiliyolar işte, eltimin yerinde olsam aynen bu dediklerini derdim adam benim sıkıntım bulaşık değil ben dip dibe yaşamak istemiyorum derdim ama onun kafada o kadar çalışıyo birbirlerini bulmuşlar, eşime anlattım bu olayı güldü,kendi konumda babamla yaptığım konuşmayı yazmıştım belki hatırlarsın şimdi daha bi hak verdim babama, küçük hesapları küçük insanlar yapar demişti, haklıydı

hatırladım konuşmayı çok doğru demiş baban. Küçük hesapları büyütüp asıl olması gereken hayatı kaçırıyorlar. Tencere kapak mutlu olsunlar yerlerini bilsinler salça olmasınlar başka düzenlere...

Bu senin huyun ve içinden gelen bir şey Kader,
Zorlama olsa yada seni kullandıklarını hissetsen içinden gelmez.
İşin içine çakallık soktuklarını geri tepiyor işte, tatlı dil iyi niyet yılanı deliğinden çıkarırı harbiden.

Evet
Benim bi huyum vardır eşim de çok iyi bilir
Biri bana unu 'yap' derse o işi hayatta yapmam

Eşim su ver der örneğin , hiç kıpırdamam :1: ( Masada su bana daha yakın )
Şey yani su verir misin der sonra :27: öyle veririm :8:

Şimdi biri bana bulaşıkları diz dese
Hayatta elimi sürmem..

ne görüşmemesi eltim kahve falı baktırmaya bile gidiyo kv ile, ki öyle böyle bi küslük değil küfürler havada uçuşmuş bizim düğüne eltimin ailesi çağırılmamış eltim kendi söyledi bana bunu ben dikkat etmedim düğünde

O eltin hiç ağlamasın selamlar:42:

Back