• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmm

Olabilir ama herkes kendine yakışanı yapar diye düşünüyorum
Kayınvalidemin hoşuna gidiyo anladığım kadarıyla
Son gittiğimde Kader bulaşık makinesini boşaltırken hep aklıma geliyosun, yine boşalttım Kader geliyo bizi beklemeden dizer iki arada bi derede makine boş olsun dedim diyo gülüyo

Kayınvalidem bana art niyetli gelmiyo ( Hatta kötü niyetli olsa makineyei de boşaltsın diye dolu bırakabilir makineyi mesela )
Diğerleri öyleyse bilemem de
Bi bulaşık değil mi kaldırırım makineye, sevinsin garibim :1:

işte niyet çok önemli, her kv de kötü niyetli olacak diye bişey yok tabi, konu sahibinin iki görümceside kendini kenara çekiyo gelin yapsın bunun adı ego işte, işten geldim diye yayılan görümce karşı taraftada çalışan bi kadın olduğunu düşünecek, düşünememiştir diyemeyiz buna, atom parçalama değil basit bi mantık ama iş yaptırmak amaç

ne güzel eltiniz var :1: o kadar çok istiyorum ki kaynım evlensin eltimle kv çok iyi anlaşsın hatta beni unutsun herkes, yok gibi olayım ,

işte niyet çok önemli, her kv de kötü niyetli olacak diye bişey yok tabi, konu sahibinin iki görümceside kendini kenara çekiyo gelin yapsın bunun adı ego işte, işten geldim diye yayılan görümce karşı taraftada çalışan bi kadın olduğunu düşünecek, düşünememiştir diyemeyiz buna, atom parçalama değil basit bi mantık ama iş yaptırmak amaç

Evet art niyet görsem
Herkes birleşse bile bana o işi yaptıramaz :1:

Benim görümcem de biraz işten kaçmayı sever
Hatta kayınvalidem çağırır kızım yengene yardım et diye
O da iş bitmeye yakın ancak gelir

Ama ben önemsemiyorum
Çünkü annesine de öyle
Eşim bile daha çok yardım edermiş annesine

Kim ne eder kendine
Şu an nişanlı , yarın birgün herkes annesi ya da benim gibi olmayabilir
Daha çok zorlanır, bilemiyorum
Benden 2 yaşta küçük ben sıfatına bakarak davranmıyorum
İlerde anlar diye düşünüyorum..

kızlar dün yemeğim vardı zaten oturdum bi güzel kendime sofra hazırladım yedim bi kaç iş vardı vde onları hallettim geç oldu die komşuya gidemedim netin başına gectim tam size yazdım 9 oldu saat gelmedi hala die eşim geldi elinde poşet yiyeceklerden koymuşlar ama eşim kendine tabak hazırladı yedi hiç konuşmadık galiba orda az yedi yada hiç yemeden geldi acaba mesaim vardı diyip gec mi gitti o saate kadarda bi arkadası var onun yanına uğramış olabilir die tahmin ediyorum hiç konuşmadık sonra gectim yattım ben on dakkika sonra o da gelip yattı sabahta kahvaltısını hazırladım gectim yattım o benden erken gidiyo işe böyle hiç konuşmadık ne tepki vereceğimi bilemedim suratsız bi şekilde geldi çünkü..

ne güzel eltiniz var :1: o kadar çok istiyorum ki kaynım evlensin eltimle kv çok iyi anlaşsın hatta beni unutsun herkes, yok gibi olayım ,

O öyle olmuyor canım.
Bir kere eltin ilk gelinse ve haksızlığa susan, içten pazarlıklı bir tipse eğer
Yeni gelinden de aynısını bekliyorlar.
Ben haksızlığa susmadım diye saygısız oldum mesela.

Haa sorsan beni zerre sevmiyorlar söylemelerine gerek yok insan bunu anlar.
Ama unutuyorlar mı yooo devamlı eşimin başının eti yeniyor yok aramadı yok gelmedi diye
İnsan sevmediği biri arasın, gelsin niye ister?
Ama ben onlara tepki göstermiş oluyorum, ezik gelin olmuyorum ya zorlarına gidiyor.
Ben de onlar için yok gibi olayım çok isterdim inan..

Bir de oğullarını aldım. Ahhh oğullarının salak kafası o sevdi aldı da ben gibi cazgırı buldu.
Yoksa onlar bulacaktı istedikleri gibi bir gelin..

Ay kızlar çok doluyum dokundunuz döküldüm yinee:1:

Evet art niyet görsem
Herkes birleşse bile bana o işi yaptıramaz :1:

Benim görümcem de biraz işten kaçmayı sever
Hatta kayınvalidem çağırır kızım yengene yardım et diye
O da iş bitmeye yakın ancak gelir

Ama ben önemsemiyorum
Çünkü annesine de öyle
Eşim bile daha çok yardım edermiş annesine

Kim ne eder kendine
Şu an nişanlı , yarın birgün herkes annesi ya da benim gibi olmayabilir
Daha çok zorlanır, bilemiyorum
Benden 2 yaşta küçük ben sıfatına bakarak davranmıyorum
İlerde anlar diye düşünüyorum..

sana karşı kasti bi şeyi yok kader anladığım kadarıyla
Annesinede aynıymış, bu durum abartılmadığı sürece idare edilebilir geldi bana.

Benim 1 adet görümce diğer eltiyede banada yeter cinsten gelin hizmet etsin, ama kendisi kv hizmetten kaçıyor
bende hatırlatıyorum bu durumu ona dolaylı yoldan,
Diğer eltimle küs benimle de resmi, yoksa tepemden inmez.
kendi görümcelerinide sevmiyor ve ilişkileri iyi değil.
Demekki kötü olan bizler değiliz

kızlar dün yemeğim vardı zaten oturdum bi güzel kendime sofra hazırladım yedim bi kaç iş vardı vde onları hallettim geç oldu die komşuya gidemedim netin başına gectim tam size yazdım 9 oldu saat gelmedi hala die eşim geldi elinde poşet yiyeceklerden koymuşlar ama eşim kendine tabak hazırladı yedi hiç konuşmadık galiba orda az yedi yada hiç yemeden geldi acaba mesaim vardı diyip gec mi gitti o saate kadarda bi arkadası var onun yanına uğramış olabilir die tahmin ediyorum hiç konuşmadık sonra gectim yattım ben on dakkika sonra o da gelip yattı sabahta kahvaltısını hazırladım gectim yattım o benden erken gidiyo işe böyle hiç konuşmadık ne tepki vereceğimi bilemedim suratsız bi şekilde geldi çünkü..

sen konuşma o konuşsun, o sana gelmedin diye tavırlıysa sen de ona seni bırakıp gittiği için tavırlısın, bunca zaman gittiklerine saysın hayret bişey

Gelmedin diye sana surat yapıyordur.
Ya da daha da kötüsü orda bir laf etmişlerdir niye gelmedi minnoşş hımmm
yorgun mu anladım diye burun kıvırmışlardır. Eşin de zor durumda bıraktı beni
diye sana kızmıştır.
Hiç gelemiyorlar öyle triplere canım. Sebep oluyorsan eyvah eyvah.
Biz hakaretler işitiyoruz analarından,kardeşlerinden gözlerimize bakıp sabret aşkımmmm demeye utanmıyorlar.
Kendileri iki burun kıvırmaya gelemiyorlar.. Bencil erkek milleti:ssz:

Keşke hicbişi olmamış gibi davransaydın. Aa hoşgeldin beş gittin gibi. Oraya gitmemenin normal bir durum olduğuna alışsınlar. pazar cantası gibi seni heryere taşıyamazlar, kendinize ait alanlarınız olmalı.

sana karşı kasti bi şeyi yok kader anladığım kadarıyla
Annesinede aynıymış, bu durum abartılmadığı sürece idare edilebilir geldi bana.

Benim 1 adet görümce diğer eltiyede banada yeter cinsten gelin hizmet etsin, ama kendisi kv hizmetten kaçıyor
bende hatırlatıyorum bu durumu ona dolaylı yoldan,
Diğer eltimle küs benimle de resmi, yoksa tepemden inmez.
kendi görümcelerinide sevmiyor ve ilişkileri iyi değil.
Demekki kötü olan bizler değiliz

Evet bende kasti olduğunu düşünmüyorum
Hatta beni seviyo gibi :1:
O yüzden bende önemsemiyorum
Çok ta önemli değilsen zaten bulaşıktı , servisti
Huzursuzluk olmasın yeter ki

Evet bi kişi birden çok kişi ile kötü ise, durum bellidir yani

ah canım öyle olmuyo, herkesin çilesi ayrı o konuda herkese yetiyo kayınvalideler kimsenin hakkı geçmiyo :1:

O öyle olmuyor canım.
Bir kere eltin ilk gelinse ve haksızlığa susan, içten pazarlıklı bir tipse eğer
Yeni gelinden de aynısını bekliyorlar.
Ben haksızlığa susmadım diye saygısız oldum mesela.

Haa sorsan beni zerre sevmiyorlar söylemelerine gerek yok insan bunu anlar.
Ama unutuyorlar mı yooo devamlı eşimin başının eti yeniyor yok aramadı yok gelmedi diye
İnsan sevmediği biri arasın, gelsin niye ister?
Ama ben onlara tepki göstermiş oluyorum, ezik gelin olmuyorum ya zorlarına gidiyor.
Ben de onlar için yok gibi olayım çok isterdim inan..

Bir de oğullarını aldım. Ahhh oğullarının salak kafası o sevdi aldı da ben gibi cazgırı buldu.
Yoksa onlar bulacaktı istedikleri gibi bir gelin..

Ay kızlar çok doluyum dokundunuz döküldüm yinee:1:

bana karşı kötülükleri yok ama ben türk adetlerine uygun bir gelin değilim sanırım biraz da soğuğum büyük bir ailede de büyümedim gereksiz akraba toplanmaları, kendimi yıpratırcasına önlerinde hizmet etmek vs bana göre değil , yıllardır (flört+nişan)hiçbir yakınlık göstermememe rağmen sevgi gösterileri ile karşılaşınca vicdan azabı duyuyorum bu sefer de , ama öle böyle değil alışkın değilim sanırım belki de bana yaranılmıyo bilmiyorum , amaaan işte herkesin derdi ayrı ,

faat; sen ne düşünüyorsun bilmem yaşadıklarını da bilmem ama senin durumunda olsaydım yani sevilmediğimi hissetseydim açıkçası hiç üzülmezdim eğer ki eşinle aranıza fitne sokma huzurunuzu bozma girişimleri yoksa kendi hallerine bırakırdım,

eğer gittiyse orda konun geçtiyse surat yapıyo olabilir mi, bence de hiçbişi olmamış gibi konuş ki oraya gitmemenin bir sorun olmadığını anlar belki , alışırrr, dolduruşa getirirler diye de korkma yapacak adam tel de yapar

Bu duruma alışsın bence
Ya tatlı tatlı gitmeyi bilirse hep beraber gidersiniz
Ya da sık sık gidecekse genelde tek gitmeye alışsın

Son düzenleme:

Boşa heveslenme bence.

Benim de bir elticiğim oldu ama kayınvalidem onada bana yaptığını yapıyor desem yalan söylemiş olmam.

Kız almanyada yaşıyordu eşimin kardeşi ile evlendiler oda almanyaya gitti ve buradan da yetiyor, her gün çaldırıp kapatır arayın beni diye.

Ama o kız heralde senede 1 ay görüyorum diye pek önemsemiyor, zaten birazda garip bir kız. Yani hem laf söyler sana, hemde kendisine söyletir, sonrada yüzsüz yüzsüz hala konuşur.

Ben onun gibi değilim, silip geçiyorum.

Artık herkese ve herşeye karşı bakış açımı değiştirdim, bazı insanarın bana yaşasa karı yok, ölse zararı yok.

bana karşı kötülükleri yok ama ben türk adetlerine uygun bir gelin değilim sanırım biraz da soğuğum büyük bir ailede de büyümedim gereksiz akraba toplanmaları, kendimi yıpratırcasına önlerinde hizmet etmek vs bana göre değil , yıllardır (flört+nişan)hiçbir yakınlık göstermememe rağmen sevgi gösterileri ile karşılaşınca vicdan azabı duyuyorum bu sefer de , ama öle böyle değil alışkın değilim sanırım belki de bana yaranılmıyo bilmiyorum , amaaan işte herkesin derdi ayrı ,

faat; sen ne düşünüyorsun bilmem yaşadıklarını da bilmem ama senin durumunda olsaydım yani sevilmediğimi hissetseydim açıkçası hiç üzülmezdim eğer ki eşinle aranıza fitne sokma huzurunuzu bozma girişimleri yoksa kendi hallerine bırakırdım,

Beni sevmesinler, saygı duysunlar. Hayatıma burunlarını sokmasınlar.
Ben onların evladı değilim kendimi yırtsam da olamam biliyorum olmak gibi bir isteğim de yok.
Bana evlatları gibi candan değiller o zaman evlatlarına olduğu gibi rahatça davranmasınlar.
Benden çekinsinler. Bir şey söyleyecekleri zaman aa ya kızarsa,yanlış anlarsa diye düşünsünler istiyorum.
Oğulları evlendi artık koca kazıklarız. Doğruyu hep büyükler bilmez onlar da yanlış bilirler,hata yapabilirler
bunun farkında olsunlar istiyorum.
İstiyorum ama nanayyy canım:1:

İşte niye aramıyor, gelmiyor. Bak dik kafalı görüyor musun gibi yorumlarla eşimi etkiliyorlar malesef.
Arada kalmaktan bıkmış bir adam saldırganlaşıyor.:ssz:

Yoksa inan sevgi eksikliği çekmedim hiç şükür sevenim çok.
Onlardan gelecek sevgi lazım değil. Durmaları gereken yeri bilsinler yeter..

Back