• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmm

Bulaşık veya servis işine bakmayın siz de.
Gidin yemeğinizi ikraminizi neyse artık yiyip oturun bi köşeye.
Kimse size zorla iş yaptiramaz.
Yorgunum öldüm bittim moduna girin.
Hizmet etsinler size, ayıpmis falan takmayın kafaya.
Zaten ayıp eden onlar.
Eşinizi tek başına gitmeye yönlendirirseniz, alışır yapmayın.
Kvler size geldiğinde de aynı soğuk tavrı sergilerseniz bi süre sonra rahatsız olurlar sanırım.
Gidip gelmelere engel olamiyorsaniz, bu gidip gelmeleri kendi lehinize çevirmek sizin elinizde.

kv lerden eve geldiğinde çok yorulmuş numarası yap.ve söyle çok yoruldum kimse bişey yapmıyo herkes benden bekliyo de..
bidahaki gittiğindede hiçbişeye elleme kv mutfaga girince sizi bidaha sıksık çağırmaz heralde dağ gibi bulaşıktan sonra :D

bende ilk evlendiğimde kayınvalidem ağlaya ağlaya yemekler burda yenecek yatmak için gidersiniz evinize demişti üstelik yakında oturmuyoruz. allahtan öyle birşey olmadıda bende rahat ettim

herşey eşte bitiyor....
biz kayınvalideme olsun anneme olsun çok sık gitmiyoruz
ikimizinde bir pazarı var iki tarafta üstelemiyor

sende gittiğinde ben işleri yapayım diye ortaya atılma
bugün çok yorgunum elimi kaldıracak halim yok de otur görümcenin yanına
bir iki derken bu şekilde götür nasıl alıştırırsa öyle gider unutma bunu

eşine de güzel bi dille anlat yada dişiliğini kullan canım sende :1:
bu akşam seninle ilgili güzel planlarım vardı de
ama gitmek istemiyorum dersen zıtlık girer bence :50:

bende 13 yıldır bekliyorumki kayınvalidem bizide, yemeği geçtim artık çaya çağırırmı diye?ama yok hala beklemedeyim yani :))

Son düzenleme:
eşindede var biraz yemek yapmayacakmışsın neyi hesaplıyor gidesi var yani çalışmayan çalışanın halinden anlamıyor işte oğluna şunu ye bunu ye demeleri de bu kv delerin resmen beni unutma benim yemeklerimi özlemişsindir özle özle özle ben varım ben ben ben kafa böyle işliyor

iş yapma, görümcen madem oğluna kutlama yapıyo ağırlamayıda o yapsın sen de çalışıyosun sende yorulabilirsin yapmam yerinde olsam, mızmızlan, eşin gidiyosada tek gitsin

Mesafeyi koymakda kurmakda senin elinde.
Kocan heraldeki ailesine mesafe koymaz.

Sen koy tabii yorgunsan istemiyorsan zorla yaptirtma, yarin öbpr gün kimse afferim demez.
Hep negatif seyler görülür dile getirilir, o yüzden degmez baskasini mutlu etmek icin ugrasma herseye evet deme.

Yeni evliyken ne hikmetse bütün erkekler kıymetlenir annesi tarafından göz altında tutulmak istenir ama zamanla geçecek bu durum tamamen bu durumdan kurtulmak için erkekte iş bitiyor yani adamlar annelerine hayır demeyi öğrendikleri zaman anneleride azad edecekler yada en azından annesi çağırdığında söz vermiyim anne hanıma sorayım yorgun değilse gelmeye çalışırız deyip kırmadan cevap verecek:40:

Bence siz üçünüz, yani 2 görümcen ve sen toplanıp kayınvalidene bi bulaşık makinesi alın
Yemek hazırsa bile bulaşık sorun oluyo madem
Bi akıtıp makineye atarsınız

Sık sık gitmekten sıkılmanızı anlarım ama kaç kadının bulaşığı sorun etmesi bana komik geldi
Eşinize söyleyin bu kadar sık gitmek istemiyorum, o istiyorsa tek gitsin
Evlisiniz diye yapışık ikiz gibi dolaşmanıza gerek yok

Ben sıkıldıysam gitmiyorum şahsen
Ama gidersem de bulaşığı kimseye yıkmaya çalışmadım hiç
Hatta kayınvalidem, makineyi boşaltırken aklıma sen geldin der bana
Biz daha tabaklarımızı yerken sen bi çırpıda makineye dolduruyorsun ya boşları o yüzden diyo gülüyo

Bekar görümcem de var üstelik
Kimseden birşey beklemek adetim değildir..

Canın istemiyorsa yapma, sende
Hem yapıyorsun, hem söyleniyorsun bence sadece kendine ediyorsun böyle
Kimsenin birşeyden haberi bile yok

Son düzenleme:
nişanlılık dönemlerinde çok olaylar olduu çok soğudum ailesinden bunu çoook iyi biliyooo eşim ama onun amacı da böyle gidip gelirsek aradaki soğukluk gidecek alışacaksınız die düşünüyo nefret ediyorum bu düsüncesinden kaç kez konuştummmm hatta pazar günü dedim ki eşime bak bugün görüstük hafta içi seni ararlarsa söyle paar görüstük daha sonra geliriz de dedim ama beyfendi gönlümü edene kadar cvp vermiyo karşıdakilere ,, benide bilerek aramıyolar direk kestirip atıyorum işim var yorgunum vs diyerek artık direk oğlunu arıyo sinir oluyorum artık yaaa

ii söylüyorum anlamıyo taktı kafayı sen annemi sevmiyosun o yüzden hiç benim söylediğim şeyleri düsünüp hak vermiyo kötü söylesem tartışma cıkıyo huyumu çok iyi biliyo hala üstüme üstüme geliyo zorla bişey yapmam ben anlamıyo ya artık telefonu çalmasın istiyorum o dereceye geldimmm

Canınız istemiyorsa eşinize yorgun olduğunuzu gidemeyeceğinizi, evinizde ayaklarınızı uzatıp dinlenmek istediğinizi söyleyin.

Eğer çok gitmek istiyorsa (baktın sorun çıkartıyor) kendisinin tek başına gidebileceğini söyleyin.

Her çağırdıklarında gitmek zorunda değilsiniz, sizinde bir eviniz, düzeniniz var.

İnsan hiç bir işi olmasa bile eşofmanlarını giyip, ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor.

Bu arada bu yeğen her yüksek not alınca kutlama mı yapılacak ?
Komik ve tuhaf :1:

Benim de yeğenlerim var
Karneleri mükemmel, karne günü bile kutlamıyoruz
İsteyen çocuğa aferin der bir harçlık verir, doğum günü gibi tören yapmaya gerek yok yani

Bence siz üçünüz, yani 2 görümcen ve sen toplanıp kayınvalidene bi bulaşık makinesi alın
Yemek hazırsa bile bulaşık sorun oluyo madem
Bi akıtıp makineye atarsınız

Sık sık gitmekten sıkılmanızı anlarım ama kaç kadının bulaşığı sorun etmesi bana komik geldi
Eşinize söyleyin bu kadar sık gitmek istemiyorum, o istiyorsa tek gitsin
Evlisiniz diye yapışık ikiz gibi dolaşmanıza gerek yok

Ben sıkıldıysam gitmiyorum şahsen
Ama gidersem de bulaşığı kimseye yıkmaya çalışmadım hiç
Hatta kayınvalidem, makineyi boşaltırken aklıma sen geldin der bana
Biz daha tabaklarımızı yerken sen bi çırpıda makineye dolduruyorsun ya boşları o yüzden diyo gülüyo

Bekar görümcem de var üstelik
Kimseden birşey beklemek adetim değildir..

Canın istemiyorsa yapma, sende
Hem yapıyorsun, hem söyleniyorsun bence sadece kendine ediyorsun böyle
Kimsenin birşeyden haberi bile yok

bulaşık yıkamak deil mesele orda salak yerine konulmak herkes köşeye çekiliyo bi şekilde kaçıyo ee bende yeni gelinim benden bekleniyo rahatsız olurum geçip oturamam ki

nişanlılık dönemlerinde çok olaylar olduu çok soğudum ailesinden bunu çoook iyi biliyooo eşim ama onun amacı da böyle gidip gelirsek aradaki soğukluk gidecek alışacaksınız die düşünüyo nefret ediyorum bu düsüncesinden kaç kez konuştummmm hatta pazar günü dedim ki eşime bak bugün görüstük hafta içi seni ararlarsa söyle paar görüstük daha sonra geliriz de dedim ama beyfendi gönlümü edene kadar cvp vermiyo karşıdakilere ,, benide bilerek aramıyolar direk kestirip atıyorum işim var yorgunum vs diyerek artık direk oğlunu arıyo sinir oluyorum artık yaaa

ii söylüyorum anlamıyo taktı kafayı sen annemi sevmiyosun o yüzden hiç benim söylediğim şeyleri düsünüp hak vermiyo kötü söylesem tartışma cıkıyo huyumu çok iyi biliyo hala üstüme üstüme geliyo zorla bişey yapmam ben anlamıyo ya artık telefonu çalmasın istiyorum o dereceye geldimmm

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ilişkileriniz saygı çerçevesinde yürüsün yeter.

Acaba kayınvalideniz sizi çok mu seviyor?

bulaşık yıkamak deil mesele orda salak yerine konulmak herkes köşeye çekiliyo bi şekilde kaçıyo ee bende yeni gelinim benden bekleniyo rahatsız olurum geçip oturamam ki

Boşver yeni gelinim diye sevmediğin şeyleri yapma
Görümcen balkonda durup sigara mı içiyo, sana yardım bahanesiyle
Sende git oyalan muhabbet et onla

Ben istemesem yapmam şahsen
Ben kendim istediğim için yapıyorum, biri benden bekliyo diye değil
Tezgahın üstü kalabalık oldu mu bana daral geliyo çünkü

eşim msj attı akşama gelecekmisin ona göre ayarlama yapacakmış bende yorgunum aşkım onlar kutlasınlar gidemem dedim verdiği cvp tmmm ben akşam uğrarım oraya bende dedim aferim sana sen hayır demeyi öğrenme hiç bi zamn biz çalışıyoruz yorgunuz anlayış bekliyoruz deme tek başına gidip gelirsin artık dedim cvp gelmedi

Back