• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmm

Bence de görüşme, ne kadar ayıp yaa yaşlı ise haddini bilsin, asker adama şehit olmanı bekliyor denir mi yaa.

Amaan zaten bizi de beğenmiyor, her geldiğinde suratı asık diyecekler değil mi :1:

Asker değil, emniyet personeli canım.

Görüşmüyorum, şükür eşimde görüş affet vs. demez, kayınvalidem dedi birkaç kez ağzının payını aldı benden.

Hatta eşime o geldiğinde gel dediklerinde işim var vs. der, arka arkaya arar annesi gelsene ananneni görsene vs. eşim en sonunda kızımla biz uyuyunca gider, bana siz evde oturunda ben gidip geliyim demez. Bizde geç uyuruz eşimde en fazla yarım saat oturur ben gidiyim uykum geldi der kaçar eve gelir.

Sen buna inanıyor musun :) Lütfen doğru söyle :D

Kesin işi vardı gelemedi kutlamaya diyecek :D

Bencede kesin yorgun olduğunu, yada işinin olduğunu söyleyecek.

Daha yeni evli arkadaş, çocuğuda yok.

Benim bir doğrucu meleğim var 5 yaşında.

Eşime beni sorduklarında eşim işi var gelemedi diyor ama doğrucu meleğim de diyormuş ki "babaaa yalan söyleme annem bunları sevmediği için gelmedi".:33:

Diğer yazılarından hatırlıyorum, eşinin polis okuluna gitmesi için, kp emekli olsun diye çok fedakarlıklar yapmıştın bunları söylemiyorlarda neyin peşindeler.
Genç bir adam için bunu zikretmek çok ürkütücü. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Hafızanız çok kuvvetli tebrik ederim evet kayınpederimi ben emekli ettim, kayınvalidemde karşıma geçti göreviniz dedi.

Sizler bile tanımadığınız halde genç bir eşe, genç bir babaya şehitlik gibi güzel bir ölümü bile yakıştıramazken o kendi torununa yakıştırmış bile.

Aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum, hepimizi.

Hafızanız çok kuvvetli tebrik ederim evet kayınpederimi ben emekli ettim, kayınvalidemde karşıma geçti göreviniz dedi.

Sizler bile tanımadığınız halde genç bir eşe, genç bir babaya şehitlik gibi güzel bir ölümü bile yakıştıramazken o kendi torununa yakıştırmış bile.

Aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum, hepimizi.

Fedakarlığınız dikkatimi çekmişti ondan hatırlıyorum. Neyseki eşiniz yanında.
Herşey gelinlerin görevi, herşeyi gelinler yaptığı için bazı büyüklerimize cevap vermek kalıyor.

Asker değil, emniyet personeli canım.

Görüşmüyorum, şükür eşimde görüş affet vs. demez, kayınvalidem dedi birkaç kez ağzının payını aldı benden.

Hatta eşime o geldiğinde gel dediklerinde işim var vs. der, arka arkaya arar annesi gelsene ananneni görsene vs. eşim en sonunda kızımla biz uyuyunca gider, bana siz evde oturunda ben gidip geliyim demez. Bizde geç uyuruz eşimde en fazla yarım saat oturur ben gidiyim uykum geldi der kaçar eve gelir.

Neyse ki Allah bir taraftan alıyor bir taraftan veriyor. Eşin hakkaniyetli en azından.

Bencede kesin yorgun olduğunu, yada işinin olduğunu söyleyecek.

Daha yeni evli arkadaş, çocuğuda yok.

Benim bir doğrucu meleğim var 5 yaşında.

Eşime beni sorduklarında eşim işi var gelemedi diyor ama doğrucu meleğim de diyormuş ki "babaaa yalan söyleme annem bunları sevmediği için gelmedi".:33:

oy yerim ben onuu ahahahah cocuktan al haberi

Sakin kararindan vaz gecme.
Birak giderse gitsin, konursa konussun.
Bir iki kez böyle yaparsan oda sensiz gitmekden belki zev almaz, eger zevk alipda gidersede gitsin, gittigi yer ailesinin yani, bosver salla, och sefam olsun.
Hatda bazi günler onlar cagirmadan, sen de askim ailene git anneni özlemissindir, sen git özlem gider bende biraz keyif yapim de :))))
Inan gidecegi varsa bile, gitmeyi azaltir:)))))

O simdi senin gicik olacagini saniyor, o yüzden gidiyor seni gicik etmek icin, yoksa sanmiyorum toplanma sebebleri onu cok irgilasin:)
Afferim sana... bu baslangic, bir kac kez daha gitmeyip onu gönder bak gör oda gitmez artik okadar fazla.

normalde 6 buçuk 7 gibi evde olur kesin şuan anneciğinde aman naparsa yapsın kesin işi var gelemedi bende bi uğrayım demiştim der uyuz oluyorum bazen

evet yaa erkekler bir yere gidince hizmet etme zorunluluğunu anlamıyorlar canım... sadece oturacak olsan o kadar sıkıntı etmezsin belki ama hizmet meselesi insanı tüketiyor. bende mi tembellik var diyordum ama çalışanların ortak sıkıntısı galiba.

evet yaa erkekler bir yere gidince hizmet etme zorunluluğunu anlamıyorlar canım... sadece oturacak olsan o kadar sıkıntı etmezsin belki ama hizmet meselesi insanı tüketiyor. bende mi tembellik var diyordum ama çalışanların ortak sıkıntısı galiba.

TABİ YA AKŞAM OLSADA EVDE YAYILSAM DİE dakikaları sayıyorummm

Durumun çok zor . Sinir olur insan.Eşinden ayrılamıyor ailesi galiba.Evlenirken sorun çıkardılarmı.Nişanlıykende boylelermiydi.Bıraksınlar şu adamları rahat artık onlarında ailesi evi düzeni var

normalde 6 buçuk 7 gibi evde olur kesin şuan anneciğinde aman naparsa yapsın kesin işi var gelemedi bende bi uğrayım demiştim der uyuz oluyorum bazen

Kızım uyuyor bende iş yapıyordum inan aklıma geldiniz merak ettim gidip gitmediğinizi sırf bu konuya bakmak için geldim.

Kararlı davranıp gitmemişsiniz tebrik ediyorum sizi, bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar, senin kararlı olduğunu istediğin zaman gidip - gitmeyeceğini anlayan eşin bundan sonra sana sormadan geliyoruz demez belki.

Şimdi işime kaldığım yerden devam ediyim.

Bu arada eşiniz gelince de sakın ne dediler diye sormayın, kapris te yapmayın derim. Aklınızın orada kaldığını düşünmesin.
:34:

Son düzenleme:
''Gelin kocasının ailesine hizmet etmek için vardır'' anlayışından nefret ediyorum.
biz daha nişanlıyken eşimin bir akrabasına ziyarete gittik. ev sahibi kadın oturduğu yerden bana dönüp ''sen gelinsin, hadi sen hizmet et'' dedi ciddi ciddi. ''gelinim ama misafirim'' dedim. bunu bana diyen de benden sadece 4 yaş büyük biri. 10-15 yaş olsa belki anlarım. zaten heryerde kim olursa olsun yardım ederim ama kadın öyle dedi diye yardıma bile kalkmadım. kimsenin evinde ev sahibinden önce ne mutfağa girerim ne elime süpürge alırım kusura bakmasınlar.
siz de gidince iş yapmayın. yardım edin evet ama bütün hizmeti siz kabullenmeyin. sofrayı hazırlamaya başladıklarında kalkın, bulaşıklara başladıklarında gidin yanlarına. ama bence eşinizi de tek yollamayın.

hahahahah sınavdan iyi not almış diye kutlama demek.... ayyy gece gece hiç güleceğim yoktu.....yaaaa millet kutlama için bahane arayacak kadar mutlu..... ben depresyondamıyım yoksa....
alllah yardımcın olsun güzelim ama tavrını koy şimdiden sen ufak ufak dolmaya başlamışsın sonra patlatma kendini....

off bunları çekmeyen varmıdırki canım bi arkadaşın dediğine çok güldüm evlilik bu rio karnavalı değil :)))
bende 1.5 sene çektim bunları üstelik ben aynı apartmandayım kv ve elti ile birde bekar görümce vardı, bende çalışıyorum işten geliyorduk daha yemek yerken çay koyun geliyoruz yada biz koyduk siz gelin telefonları, günde birkaç kere kapı çalıp napıyonuz demeler ,misafir geldi gelin ayıp olurlar vee bendeki sigortaların topluca atması..
kocayla sıklaşan kavgalar, ailenimi aldım yoksa senimi tartışmaları en sonundada al ailenin turşusunu kur noktası.
benim eşim çok iyi ve beni çok sevmesine rağmen ve benim bir okadar cadı,dikbaşlı,asi olmama rağmen yola getirmem 1,5 yılımı aldı
inşallah sen daha çabuk başarırsın ,tek tavsiyem istikrarlı ol, düşüncelerini eşine güzelce empoze etmeye çalış, onlardan bir davet geldiğinde hemen başka bişey üret aşkım ben bugün senle sinemaya gitmek istiyorum vs gibi böyle böyle ötele isteklerini veee kendi ailenede aynısını davran, annene tembihle sizi arasın çağırsın ,eşinin yanında aaaaa olmaz annecim kusura bakma eşimle bugün yalnız kalmak istiyoruz planımız var malum artık bizimde bi hayatımız var anlayış göstermenizi bekliyorum diyerek konuş kocayı alttan alta iğnele :1: bol şans

Back