- 19 Mayıs 2020
- 46.264
- 206.721
Korkacak bişey yok kimse hakkını eliyle verecek değil size.işte ondan korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkacak bişey yok kimse hakkını eliyle verecek değil size.işte ondan korkuyorum
Önce onu öğrenin. Eşinize saf diyorsunuz da siz önde gidenisiniz. Adam fazlaca uyanık.
Dünyadan haberin yok mu eşin ne iş yapıyor da ev alacak kendine net miras gelmiştir benim eşim hekim ben memurum ikimiz bir olup 1 ev alamadık aileler destekledi üstüne 55 bin kredimiz var. Eskiden de krediler bir maaş ediyordu eskiden olsa. Kaç senelik evlisin
nasıl öğrenicem? eşim bir benim diyor bir miras diyor üstelik söylemiyorÖnce onu öğrenin. Eşinize saf diyorsunuz da siz önde gidenisiniz. Adam fazlaca uyanık.
4Dünyadan haberin yok mu eşin ne iş yapıyor da ev alacak kendine net miras gelmiştir benim eşim hekim ben memurum ikimiz bir olup 1 ev alamadık aileler destekledi üstüne 55 bin kredimiz var. Eskiden de krediler bir maaş ediyordu eskiden olsa. Kaç senelik evlisin
Görümceye miras kalmadı mı diye sorun?nasıl öğrenicem? eşim bir benim diyor bir miras diyor üstelik söylemiyor
Eşin ne iş yapıyor? Ne kadar maaş alıyor? Kredi çekti mi biliyor musun? Net miras. Ve evet görümce de çatır çatır alır.
Nasıl yani? Öncelikle ev miras kaldı ise eşinizle ortak malınız bile değil kişisel mal sayılır. Bunun sonucunu görebiliyor musunuz?
Bozuluyor o tapu ve zaten zerre hak sahibi de değilsin görümceni dert edinme bence kendi ailenden mirasını düşün. İnsan eşinin ne yaptığını bilmez mi.tapuda eşimin adı varsa miras olur mu?
Tapu hisseliyse zaten ev eşinizin değil tamamen. Ama babası eşinizin üstüne geçirdiyse de tapu iptali davası açar, eşinizin üstünde ise bile paylaşıma girer.tapuda eşimin adı varsa miras olur mu?
ev elden giderse nerde kalcaz?
asgari ücret ve araba tamircisi 10.000 TL alıyorEşin ne iş yapıyor? Ne kadar maaş alıyor? Kredi çekti mi biliyor musun? Net miras. Ve evet görümce de çatır çatır alır
Asgari ücret 10000 TL değil.asgari ücret ve araba tamircisi 10.000 TL alıyor
iptal ederse noluyor?Tapu hisseliyse zaten ev eşinizin değil tamamen. Ama babası eşinizin üstüne geçirdiyse de tapu iptali davası açar, eşinizin üstünde ise bile paylaşıma girer.
bizə o kadar geliyor lAsgari ücret 10000 TL değil.
ama ev benim diyorduVe sen eşinin ev alabilmiş olduğuna inandın.... Canım geçmiş olsun bir bardak soğuk su iç. Bir zahmet çalış kiranı öde. Gelmiş bir kadın olarak kız çocuğu olarai başkasının hakkına girmeyi Cook normal bir şeymiş gibi anlatıyorsun.
Bi adet ortağınız oluyor. ☺ Tapuda görümcoşun da adı geçiyor.iptal ederse noluyor?
Mümkün değil, ki zaten eviniz de olsa 10 bine aç kalırsınız şu ekonomide.bizə o kadar geliyor l
Aynen bu şekilde. Üstelik her halükârda konu sahibinin hakkı yok. Ya eşine geçer, ya görümcesine geçer, ya da ortak mülkiyette kalırlar. Yarın bir gün olur da boşanma konusu açılırsa mal paylaşımına bile girmez. Hayret ettim ben konu sahibine, oturduğu evin nereden geldiğini bilmiyor.Tapu hisseliyse zaten ev eşinizin değil tamamen. Ama babası eşinizin üstüne geçirdiyse de tapu iptali davası açar, eşinizin üstünde ise bile paylaşıma girer.