Buluma noktamz :))

ah canım arkadaşım benim kız uykun varsa yatsana :))gittiğinde fazla özletme kendini haaa :))

vallah yatmaya vakit yok internetle kabloluyu kesmeye gelcekler bide postahane falan islerim var mecbur ayaktayim. ama aslinda iyi olcak boyle cunku hic degilse ucakta uyurum bari yorgunluktan :))) Ozletmem canim arkadasim benim gider gitmez hemen yazarim. esimlede email yoluyla goruscegimiz icin hergun gitmem lazim cafeye.

anladım canım iyi o zaman sevindim bende çarşamba dr agidiyom kontrolüm var cinsiyet belli olur inşallah bu gittiğimde artık bebişi hissediyom canım biliyomusun çok güzel bi duygu böye pıt pıt atıyo yavaş yavaş artık iyice hissetmeye başlayacam gebelik ilerledikçe inşallah bakalım hayırlısı

ay canim yaaa tabi artik buyuyor iyice bebis. masallah diyelim. artik bu hafta belli olur bencede. belli olmasa bile oteki hafta bidaha gidersin. cok merak ediyorum heee. kiz olcak falana diyoruz ama sen karnim sivri diyosun o yuzden erkekte olabilir kestiremiyorum. hayirlisi canim benim.

sağol şekercim hakket 16 hafalık olduk kırkbin kere maaşallah.cinsiyeti belli ama bizim sidikli bacaklarını açsa gösterecek şeyini :))canım o karnının şekli bünyeden bünyeye değişiyo ben kız çocuklarında da annenin karnının sivri olduğunu duymuştum o belli olmuyo yani hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda önemli değil

evet sekerim en onemlisi eli ayagi duzgun olsun gerisi onemli degil. heyecanliyim vallahi senin icin :)))

rock öğreneyimde ilk işim yazmak olacak hayırlısı ile seni merakta bırakmam bu arada senide baya heyecan sarmıştır demi canım ailende sabırsızlanıyodur artık sen gittiğinde ne yemekler yapar annen sana türk yemeklerini özlemişindir eminim.eşin nasıl iyi mi rahatmıymış

tamam canim hemen buraya yaz cunku bakarim bende persembe falan. nasil heyecanliyim hemde varya. midem bozuldu heyecandan habire tuvaletteyim :))))) annem vallah sadece sarma yapacam dedi. esas kahvalti olayini cok ozledim canim. soyle guzel taze ekmek peynir zeytin cay offf en guzel sey iste ailemle. nerdeyse 1 bucuk yil oldu canim ben gitmeyeli izmire. baya uzun bi sure aslinda. esim simdilik rahat canim ama biliyosun henuz amerikadalar egitimde. esas yerine o da 15 eylulde gidiyor. o zaman soyliceke bakalim rahatmi degilmi. insallah sorunsuz doner oda canim.

ayy kıyamam ya kahvaltı olayın beni çok etkiledi kıyamam sana ye canım ye acısını çıkar :))eşin inşallah hayırlsıı ile döner ve kavuşursunuz canım 6 ay çabuk geçer merak etme ben doğum yaptığımda hayırlısı ile seninkide dönecek o zaman zaman çok çabuk geçiyo bu arada sen izmire gitmeseydin hakket zaman senin için zor geçerdi ailenin yanında evli olduğunu bile unuturmuşsun :))))aa benim bi kocam vardı dersin :))şaka şaka inşallah hayırlısı ile dönersin evine ve kocana canım

evet kardelencim insallah hayirlisiyla doner esimde yine aynen kaldigimiz yerden devam ederiz. anladin sen onu :))) gebelik bolumunde okudum core otu bal tarcin karisimi falan yapiyolarmis kizlar bakalim gelince bende denicem onu. deniye deniye zaten formul kalmadi baska :)))

hakket rock yaa elindeki bütün imkanlarını kullanıyosun duyduğun şeyleri uyguluyosun napalım herşey bebişler için inşallah onlara gerek kalmadan normal yolla hamiş kalırsın canım ben çıkıyorum gülüm bugün başka giremezsen sana şimdiden hayrılı yolculuklar diliyorum seni çoook öpüyorum kendine çok iyi bak Allaha emanet ol tatlım görüşürüz

tamamdir kardelenim sagol iyi dileklerin icin canim. ben izmirden yazdigimda gunduz olursa sen yoksan yinede yazarim sayfaya kontrol edersin canim haberlesmis oluruz. cok opuyorum seni. konusuruz yine.

selam kıslar nasılsınız:içelim:
Rock gözün aydın canım izmire gitmene saatler kalmış :teytey::teytey::teytey:
Kardelen canım sen neler yapıyorsuna.s.

selam kıslar nasılsınız:içelim:
Rock gözün aydın canım izmire gitmene saatler kalmış :teytey::teytey::teytey:
Kardelen canım sen neler yapıyorsuna.s.

selam sekerim. sagolasin. hakkaten saatler kaldi cok mutluyum sositososito sen nasilsin? var mi isten falan haber basvurdugun yerlerden?

selam sekerim. sagolasin. hakkaten saatler kaldi cok mutluyum sositososito sen nasilsin? var mi isten falan haber basvurdugun yerlerden?

Yok canım malesef ne arayan ne soran var bekliyorum ama yok bir haber:çok üzgünüm:
Eşinle görüşebliyormusunuz telefonla yada başka türlü moralin nasıl ailenin yanında olunca biraz daha iyi olucak senin için şimdiden sana hayırlı yolculuklar dilerim
Şeniz:teytey:

heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrr beni hiç merak etmiyonuz küstüm ben size yaw valla hiçmi merak etmediniz beni be yuh size ulennnnnnnnnn ama ben sizi hiç unutmadım hep aklımdasınız zor günler gecirdim ama şimdi cok coooooooooooookkkkkkkkkkk mutluyum eşimle cok mutluyum artık onu cok seviyorum barıştık eşimle dahada mutluyuz balayını yeni yasıyor gibiyim vvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeee en önemlisi SIKI TUTUNUN DÜŞMEYİN SAKIN HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM şimdi öğrendim hamile oldugmu sizi çok seviyorum ve cok özledim yakında nete giricem suanda gi,remiyorum daha dogrusu girmek istemiyorum esimle daha cok vakit gecirmek için ama yakında yine eskisi gibi konusucaz ok öptüm sizi beni merak etmesenizde mucks...:lepi:

heyttttttttttttttt wom bitanem hamilemisin ay cok sevindim sok oldum yuppi yuppihihoyyythihoyyytkiz kac haftalik hadi cabuk detaylari yaz canimbizde yazmiyoz fazla ama seni sorduk sitemde ettik bu kiz nerde diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay canim cok sevindim allah anali babali büyütüsün saglikla kucagina al canimyaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Leeeeeeeeeen wom karuuu hamilesin demek piyango vurmuş annam sana tebrik ederim eşinle senisositosositoŞeniz aayyy canım banada dua et bende istiyomm :Saruboceq::Saruboceq:
ben seni merak ettim bidenem asıl hiç sen gelmiyordun buralara :dilcikar:
merakda bıraktın konudanda bir haberim profil mesajına bakmadınmı yazmışdım birşeyler hadi neyse...
Bekliyorum seni aramıza geri dön wooooooooooooooooooooooooMhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…