Buluma noktamz :))

selam kızlar kankam ve gülsü sağolun canlarım teselli olmanız sormanız bile yeterli kendimi bi toparlayayım zaten sizinle bu konuyu konuşacam yazarım özelinize bu arada o malum konu vardı ya kankam ve gülsü yendim canım (anladınız siz onu)çok mutluyum o yüzden ama bu sevincimi eşimle bile doğru düzgün paylaşamıyorum bile aramızdaki sorun yüzünden.yani anlayacağınız kendimi artık tam anlamıyla bir kadın gibi hissediyorum o konuyla ilgili:))sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız öpüyorum bu arada gülsücüm sıkıntım öyle küçük bişey değil keşke sadece bertuğuma sarılarak geçse.türkiyeye gitmene sevindim senin içinde iyi olur devrimi öp benim için annesi.kankam Allah kavuştursun canım şimdiden senin işin gerçekten zor yaa 8 ay az bir zaman değil borç konusuna gelince hepimiz borç içinde yüzüyoruz borçsuz insan mı var artık bu devirde Allah hepimizin yardımcısı olsun kendine iyi bak

slm kardelencim bertugunun yeni resmini koymussun masallah cok tatli canimyaaaa.veletler iyicene büyüdü dimi devrimde devamli oyun ve ilgi istiyor.yanliz kaldigini anlayinca basiyor cigligi ne is yaptiriyo ne baska bisey yemegi bile zor yapiyom.bu arada malum konunun halettiginize cok sevindim canimya.insallah tüm sikintilarin ecer canimyya ne zaman istersen anlat.bertuguyu ve snei öperim.diger kizlar sizde öpüldünüzzz.byyy

selam kizlar. ikinizde onlinesiniz galiba :)) kardelencim o konuyu hallettigine cooooook sevindim. Simdi dedigin gibi kendini tam bir kadin olarak hissedersin. Yalniz dikkat et hamile kalmayasin :)) Daha once tuttuysa bu sefer daha kolay tutar. bende erken kalktim bugun bilgisayarda takiliyorum. Birazdan malum kendi temizligimi yapacam. Kaslarim biyiklarim berbat :))

gülsü ve kankam sağolun canlarım yaa çok mutluyum o yüzden gerçekten kendimi bir kadın gibi hissediyorum seninde dediğin gibi kankam bu arada doğum kontrol hapı ile korunmak istiyorum sence uygun mu tavsiye edermisiniz?gerçekten hamile kalmak riskli şu an sezeryan doğum yapanlar en az 2 yıl hamile kalamazmış riskliymiş anne için.sizler nasılsınız inşallah iyisinizdir kankam kaşlar bıyıklar uzayınca bende kendimi çok kötü hissediyorum :))o yüzden uzatmadan alıyorumgerçekten çok çirkin görünüyo uzadığı zaman:))sana kolay gelsin:))öpüyorum

gülsü büyüdü valla bertuğ devrimde büyümüştür çok tatlı oluyolar günden güne büyüdükleri zaman bende işimi çok zor yapıyorum ilgi isteme zamanları şimdi Allah nazardan korusun yavrularımızı bende ikinizi öpüyorum canım

kankam vallahi ben ilk evlendigimizde dogum kontrol hapi kullanmistim 6 ay falan bende cok kilo yapti ve sinirliydim her zaman :)) ama herkeste farkli tabi. Dogum kilolarini atabildiysen o zaman kilo alsanda sorun yok. Birde simdi cesit cesit dogum kontrol hapi var yani belki bazilari kilo yapmiyordur. Doktoruna bi sor bakalim en uygun hapi verir sana. sohbetemi gitsek yaw? zamaniniz varmi?

mrb kizlar,rack canim görmedim burda oldugunuzu bazen acik gözüküyorum ama basinda olmuyorum bilgisayarin kusura bakma yeni okudum.kardelen bertuguyu emziriyosan normal hap kullanma doktorona söyle sana emziren anneler icin baska bi hap vercektir.bana ilk basta verdi ama ben ilk ay kullandim hatta 2hafta ve regl oldum biraktim sonrada kullanmadim kendimiz korunuyoruz biz.
rack ben bi 10gün daha beklim temizlik icinyerimsenibenyerimsenibentrye giderken iyi olur.kendinize iyi bakin kizlar öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gulsucum hadi bakalim az kaldi yolculugunuza. Bol bol tadini cikarin trnin. ben bu aralar kkya giremezsem sasirmayin. esim gidecegi icin biraz tatil veriyorlar ona. beraber gecirmemiz icin :)) onunla ilgilenirim. Sonra zaten bol bol vaktim olacak. optum hepinizi.

bebisim hala yazmadi yahu!

selam canlarım kankam eşinin gitmesine az kaldı desene boşver onla zaman geçir gitmesine kadar bol bol hasret giderin şimdiden gerçekten işin zor be canım Allah şimdiden kavuştursun tez zamanda diyelim
gülsü canım benim ben emzirmeyi epeydir bıraktım daha doğrusu bertuğ bey emmedi o yüzden eşim diena 35 almış bakalım o iyi gelecek mi adetim bitti ilk gününden itibaren kullanılıyormuş ya o yüzden bende önümüzdeki adeti bekleyecem içmek için.o zamana kadar eşim korunur artık.türkiyeye gitmene az kaldı demek özletme kendini daha fazla :)bol bol tadını çıkar canım bu tatil sana da devrim beye de iyi gelecek ama çocukla yolculuk nasıl olacak bilmiyorum valla ben izmirden vana 2 saatlik yolda huzursuz oldu bertuğ Allah yardımcın olsun şimdiden sana şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum canım

hakket bebişim nerde acaba çok merak ediyorum onu inşallah iyidir herşey yolundadır öpüyorum sizleri

slm kizlar herkes iyidir insallah ben cok heycanli ve stresliyim kizlar.yarin ehliyet sinavina gitcem bana dua edinyaa hepinizi öptüm insallah hayirli haber veririm size.iyi gecler by

kizlar kazandim sinavi cok mutluyum artik tam tatil moduna girdimmmm.byyyyyyy herkesi öptüm

tebrik ederim tatlım şimdi rahat rahat tatil yaparsın artık ee nede olsa hakettin en büyük hediye olmuştur sana sınavı kazanman hayırlı olsun öpüyorum

hey selam millet nabersiniz bayadır yazmadım ule ben ve kızım cok iyiyiz buyuyoruz teyzeleri hiç bir anını hiçbirşeye değişmem oyle gunler yasıyorum her anı kacırılmıcak kadar muhtesem kızımı cok seviyorum rabbim herkese nasip etsin inşşallllaaahh...

rockwell evet 2.cocugu dusunuyorum kızım 2 yasına geldikten sonra rabbim nasip ederse mutlaka birtane daha istiyoruz esimle gonul isterki daha fazla olsun ama gelecekleride onemli tabi maddi durum ne kadar müsaitse okadar cocuk okeyyyy..inşallah esine biran önce kavusursun canım öptüm

kardelenx cok sevindindim ama esinle olan durumuna uzuldum ama düzelir merak etme herkesin basına geliyor illaki ben neler yasadım ama şimdi cok iyiyz beni haberdar et durumundan ablajım merak ederim ok...bebişinide cok ama cok öpüyorummm...

kız gülsü helal olsun be kocum benim,,,,,, şimdi sen araba kullanırken asvalt aglar beeee :roflol: tebrik ederim canım bebişini cok ama cok öptümmmm

hepinizi öpüyorum canlarım görüşmek üzere muckss....

wom selam canım maaşallah bebiş çok tatlı annesi yaa yerim ben onu şuna bak bıcır bıcır gözleri Allah nazardan korusun yavrularımızı,bütün gün bende bertuğla uğraşıyorum büyüdü teyzesi işte şimdi de ilgi istiyor dünyaya gelen büyüyor işte ne yaparsın :))eşimle aram şu an fena sayılmaz zaten izmire giderken kavgalı gitmiştim herkesin evinde sorunlar oluyo sende badireler atlattın bunu bizimle paylaşmıştın çok iyi hatırlıyorum Allah yine de onları başımızdan eksik etmesin öpüyorum canım kendine iyi bak bebişide öp benim yerime

selam kizlar. Kac gundur sonunda yazabildim.

Gulsucum coook tebrik ederim seni. Ehliyetine kavustun. Cok guzel bi duygu degil mi? Bende cok sevinmistim ilk aldigimda. Tatil zamanida geldi catti. Herkesle zaman gecir bol bol dinlen canim.

Womanly sekerim hosgeldin tekrar topigimize. Kizin cok tatlilasmis masallah. Gun gectikce simalari daha da yerine oturuyor degil mi? Annendemisin hala yoksa dondunmu evine?

Kankam esinle birazda olsa duzelmene sevindim. ne yapalim idare edecegiz iste esleri cocuk gibi. Bazen duymamazliktan gelicez bazen alttan alicaz yuvayi ayakta tutucaz. bertugun fotolarini koy sende yahu. buyudu o da merak ediyoruz.

Ben iyiyim. Esimin gitmesine tam 2 hafta var bugun. Bu hafta biraz gezelim diyoruz. Evde insallah yalnizliktan kafayi yemem o gidince :))) is bakiyorum bi yandan hala. Olsa bi yer hic degilse kafam dagilacak. optum sizi.

buarada hircindeniz falan da yazmiyor artik. ne oldu bu kizlara yahu.

slm kizlar ben cok iyiyim 1hafta kaldi tatile ehliyeti alinca baya hafifledim valla.wom ggercekten cok haklisin bende 1sn bile devrimin yanindan ayrilma istemiyorum her anini doya doya yasiyorum iceme cekiyorum kokusunu cok tatli oluyolarya.kardelen bizde cok sorun yasadik gecmiste dedigin gibi her evde oluyor atlattiginiza sevindim.RABBIM kimsenin huzurunu bozmasin.rack bacim kocanla bol bol gez eglen,zaman cabuk geciyor tatlim oda biter gelir insallah.ise girmen iyi olur mesgul olursun biraz.ece girmiyor iyidir insallah.bebisimi cok merak ediyorumya.insallah cinarcik iyidir.neysem herkesi öptüm byyyyyy

gülsücüm hadi az kaldı canım baya heyecanlısındır şimdi sen tatilin doya doya tadını çıkar güzelim doğumdan sonra çok iyi geliyor tatil yapmak en azından stresini atmış olursun devrim beye de iyi gelir yalız mı gideceksin tr ye yoksa eşinle mi?şimdiden iyi tatiller diliyorum sana ramazanda ordasın o halde kaç gün kalacaksın?öpüyorum canım seni ve devrimi

diğer kızlar nerdesiniz yahuuu?

kankam profil resimdeki bertuğumun son hali çok tatlılaştı teyzesi bi görsen maviş maviş oldu gözleri çok yakşıklı olacak benim oğlum :))maaşallah :))Allah sana da tatlı mı tatlı bi bebiş versin inşallaaah öpüyorum canım

Şeniz:emir_bebek:kankam profil resimdeki bertuğumun son hali çok tatlılaştı teyzesi bi görsen maviş maviş oldu gözleri çok yakşıklı olacak benim oğlum :))maaşallah :))Allah sana da tatlı mı tatlı bi bebiş versin inşallaaah öpüyorum canım

selam kizlar. Nabersiniz? Ben iyiyim. esimle hergun bi isimiz var mutlaka disarlardayiz pek evde durmuyorum. Gitmeden arabayi falan bakima sokacak ki sonradan benim basima problem acmasin. bunun gibi isler yani. Offff bugun temizlik yapmam lazim artik. Eskisi gibi temizlikle kafayi yemis durumda degilim. bu iyi bisey :))) 2 hafta oldu elimi surmedim hicbiseye. sadece tuvaleti falan temizliyorum o kadar. Esim gitsin dip temel guzel bi temizlik yaparim. Simdi laf dinlemiyor bazen ayakkabilariyla giriyor o yuzden halilari falan yikamam lazim.

Bertug cok tatli kankam masallah. Gozleri mavi demek. artik oyle kalir cunku 7 aylik oldu. Benim yegeniminde mavis cok tatli masallah. Insallah bana da nasip olur evlat sahibi olmak hayirlisiyla. Olursa babama benzemesini istiyorum :KK43:( yesil gozlu sarisin cok yakisikli bi adamdi.

Gulsu gittinmi trye. ayin kacindaydi unuttum gari. senden sanslisi yok vallaha ne guzel memlekete gidiyorsun. ama coktandir gitmedin o yuzden hakettin yani bu tatili fazlasiyla.

womanly bi giriyor bi kayboluyor. Tam bilgisayar islerini oturtamadi herhalde. gerci bebis var simdi kendine bile zamani yoktur. butun gununu aliyorlar insanin. ama olsun deger.

optum sizi.

kankam temizlikten bahsettin yine:)))çok titiz karısın gari:))eşinle bol bol vakit geçir bu aralar onun sana ihtiyacı var anlarsın yaa:))inşallah ayrılığınız çabuk geçer canım kankam şimdiden Allah kavuştursun diyelim.bertuğun gözleri mavi kalacak canım dönmeyecek çok tatlı oldu maaşallah Allah sana da annelik duygusunu tatırsın inşallah.nur içinde yatsın demek babana benzemesini isterdin.inşallah gönüne göre olur canım benim öpüyorum

diğer kızlar bi giriyonuz bi kayboluyonuz herkes iyidir inşallah öpüyorum

X