Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar sizi çok özledim ben ve kızım iyiyiz beni merak etmeyenlerde var ama olsun hepiinzi seviyorum cok ama cok öptüm mucks .............
Womm bebem neye alındın güzelimmafoldumben
Biz senide merak ediyoruz canım..
Nasılsın neler yapıyorsun güzel kızın nasıl inşallah zorluğu ykusuzluk iştahsızlık gibi sıkıntıları yoktur mesela gazz:roflol:
Rock ben geziyorum valla attım bu aralar bebe meselesini kafamdan dünyaya gelmek istemiyor galiba bende artık birsüre üztüne gitmeycem keyfi bilir :roflol:
Bu arada kardelenx yok yaw ona ne olduki gelmez oldu..:uhm:
Gülsücüm senin oğlan kaç aylık oldu kıss emekliyormu vayy yaa maşallah büyüyüp gittiler hee maşallaha.s.
Evet canım yaa yapacak bişey yok gezmekten başka.. Hava sıcak heryer paris bana şuan:roflol: İstanbulu sefiyom ben yaa:asigim: Bende iş bakıyordum buldum ama 3 ay sonra başlıyacağım kısmetse öyle olocak bakalım..opuyorumnanaktan
Şimdi tatilde düşünüyorum ama eşimin işleri yoğun bugidişle sezon sonuna kalıcaz bitek ona bozuk kafam:çok üzgünüm:
Sen gelmeyi düşünmüyormusun rock sen izmiliydin değilmi canım ya yoksa yanlışmı hatırlıyorum:uhm:
selam kızlar ben geldim:))hepinizi özlemişim tatilim bitti çok şükür döndüm sağolun valla beni anmışsınız bu arada bebişimden haber yokmu yaaa merak ettim bu kızı.womanly bebişin çok tatlı maaşallah benim oğlanda 6.ayına girecek nasipse bebişler büyüyo işte.kankam özledim seni de yok mu kız bişeyler çalışmalar devam mı yoksa aksıda mı?hırçındeniz gülsü sizler de iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorum sonra gorüşürük
selam kızlar hepinizi sevdiğim içimn alınganlık yapmış olabilirim yani inkar etmiyorum masllah bebeğim gunden gune değişiyor buyuyor benimde gunden gune sevgim daha cok artıyor rabbim herkese nasip etsin ama malesef babamız bugunlerimizi kaçırıyor ben 1 aydır annemlerde kalıyorum esimi şirketi muglaya yolladı yazlık bolge ya destek için 3 ay orada kalacak malesef bende haftasonları kayınvaldme gidiyorum ama genelde annemlerdeyim aslında burda net var ama ben pek giremiyorum surekli cocuklayım o yanımda yokken bir eksiklik hissediyorum sanki çok tuhaf bir duygu ya ben zaman buldukca giricem kızlar bebeğim cok güzelleşti he soylıyım yani şımardımda biraz kaydirigubbakcemile3 sizi seviyorum öptüm cok cok mucksss kendinize iyi bakın güzeller...
slm kizlatr wom masallah bu ne güzel kizya,gelinim olmayi kabul edermiki.seni ic merak etmemmi kizzzzz ŞenizŞenizbiliyoruzki kizinla ilgilaniyosun giremiyosun ,sen ona iyi bakda bize böyle arada haber versen olu canimmmmopuyorumnanaktan
ececim 5aylik oldu büyüdü valla,demek 3ay sonra ise basliyacan oh iyi dinlen bari bu aradaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
rack bacim buraya gelinsene gezerin hep beraberrr:icecream:kizlar hepinizi öperim kardelen ve bebisim sizde bi ara yazin yaaa.
bu arad baranin annesi sneide unutmadim barana ve kendine iyi bakkkkkkk opuyorumnanaktan
Kardelenx hoşheldin canım benim demek tatildeydin bertuğ nasıl iyimi..
Buralar baya bir sessizdi ıssızdı kızlar çok sevindm artık geliyorsunuz ve haberlerinizi alıyorumopuyorumnanaktan
Gülsücüm valla canım senin bebişde maşallah çok tatlı olmuş, wom seni kızında çok tatlı olmuş tam sevilme zamanları yakın olsaydın gelirdim yemeyecokacimcoookkaydirigubbakcemile3
Bebişimde bir yazsaydı nasıl oldu kızlar gün içinde de aklımda yani nasıl bu kız neler yapıyor sağlığı iyimi:uhm:
Rock bebeeeeem sen nezaman işe başlıyacaksın insan evde yalnız olunca da sıkılıyor bir bebemizde yokki sevip koklayı büyüteceğimiz valla kızlar arada bir üzüntü basıyor bana cıvıl cıvıl çocuk sesi yok evim sessiz sedasız inşallah olucak rabbim o günleride bize gösterir inşallah dua edin bize yaww:çok üzgünüm::gitme:
selam canikom. Vallah beni bugun ise alsalar hemen basliycam ama malesef is yok. Habire basvurular yapiyorum ama kimsenin aradigi yok. Bebe deme bana :ecrin_bebek: ben aklimdan cikarmaya bakiyorum iyice :mymeka: gelecekleri yok bizimkilerin yakinda o yuzden bende unutuyum bari diyorum :roflol: Elbet vardir bunda da bi hayir. Bazen bi sariyorum aklima sonra hemen kendimi disari atiyorum cunku oturdukca duygular depresiyor :sinifsinif:
slm kizlarr kardelen hosgeldin canim,bertug nasil tatil nasil gecti cok sevindik geldigini topik canlanacak.bende agostosun ortasinda gidiyorum kizlar 1ay yokum.rack ece acik gözüküyosunuz nirdesiniz kizlar.su bebisimdende haber gelseydi iyi olcakti hadi by hava cok sicak devrimde uyuyoken ben uzanimmmmmmmzemuszemus