Buluma noktamz :))

slm kizlar hala burdayim ALLAH izin ederse cumeretsi öglen biniyorum ucaga, cok özledim valla herkesi iyi gelcek bu tatil bana.kardelelen masallah bertuguya,bizimkinin gözleri simsiyah ve iri iri sanirim rengi degismez artik.
rack canim insallah senin bebisininde gözleri yesil olur canimya.esin dönünce bi tane yaparsaniz artik belkide gitmeden olur.bende gitmeden tülü perdeyi yikadim camlarida sildim ama yagmur yagdi üsütneya.buranin havasinada güven olmuyor.
neyse herkesi öperim kizlar kendinize iyi bakin.byy

selam gülsücüm hadi bakalım az kalmış gitmene bol bol tatilin tadını çıkar senin bebişte çok tatlı kız maaşallah bayılırım ben zeytin gözlü çocuklara sana benziyo devrim benim oğlanın benle bi alakası yok :))baba tarafına çekmiş benim velet.öpüyorum canım görüşemezsek iyi yolculujlar diliyorum sana

slm arkadaslar umarim herkes iyidir.rack,kardelen iyi dilekleriniz icin saolun.kizlar 3saet sonra trye ucuyorum hadin herkes kendine iyi baksin ordanda size yazarim byyy.herkesi öptümmmmmmmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey:

hey selam millet nbrsiniz rockum sormaya ben hala annemlerdeyim eşim eylül baslarında gelcek e burdada pek girilmiyo yani anca cocuk uyursa girebiliyorum nete gelen gidende var bende sürekli geziyorum fırsat bu fırsat esim gelirse bu kadar gezemem ben ve kızım cok iyiiz teyzeleri kızım son halini göstereyim size buyrun....işte benim tatliş kızım

hepinizi seviyor ve öpüyorum kızımın abileride cok tatlı kardelenx,gülsü....

hepinize selam kizlar. Gulsucum hayirli yolculuklar dicem ama simdi memlekettesindir bile :))) Orda girebilcekmisin nete bilmem ama iyi tatiller sana.

Womanly oyyyyyy yerim ben bu bebisi yahu. masallah masallah masallah. sut gibi bembeyaz. Ben en cok kokularini seviyorum bebislerin. gul suyu gibi cok tatli oluyorlar. daha annelerdesin demek. az kalmis esinin gelmesine. simdilik tadini cikar sende. gez toz. esin gelince eve kapaniliyor dedigin gibi pek disari cikilmiyor.

kardelen kankam sen nasilsin? ramazan geliyor sen oruc tutarsin kesin bu sene. hatirliyorum cunku oruc tutuyordun hamilelikten once. Cok sicak olacak bu sene allah yardim etsin. Gerci agustos sonu biraz serinliyor. Bayram tam guzel mevsime denk gelecek. serin serin.

Ben surekli esimle vakit geciriyorum. 1 haftadan az kaldi gitmesine :KK43:(( Hergun bi isi oluyor evden cikiyor yani tam 24 saat gorusemiyoruz. Bende kendimi oyalayacak seyler ariyorum. o gitsin hemen pilatese basliycam yine. spor yapayim bari gobeeemi eriteyim :)) optum sizi

selam kzılar gülsü şimdi tr desindir yolculuk nasıl geçti anlatırsın

wom kız ne öyle maaşallah be kızıma çok tatlı yerim ben onu çokta yakışmış kıyafetleri:)))Allah nazardan korusun bütün bebişleri öpüyorum canım

kankam sende iyisindir umarım bu ay evet ramazan geldiğinde nasipse tutacam canım ben vanda olduğum için sorun yok burası serin geçiyo bir de erken açılıyor.az kalmış eşinin gitmesine desene şimdiden Allah kavuştursun diyelim herkesi öpüyorum

bu arada bebişimle hırçındeniz nerelerde yaa merak ettim inşallah iyilerdir bebişim ne yaptı acaba doğum yaptımı dicem yapmıştır tabi bu zamana kadar doğurmaz mı inşallah iyidir

selam kizlar. Nabersiniz? Ben eh iste. Yarin esim gidiyor. Hayirlisiyla gitsinde gelsin.

hepinize hayirli ramazanlar bu arada.

selam kankam Allah kavuştursun canım bu arada bu siteye kimse girmez oldu yaa bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

kankam sagolasin. insallah kazasiz belasiz sag salim tamamlar zamanini esim allahin izniyle. 2 gundur ariyor konusuyoruz. Iyilermis. Rahatlari iyiymis. Oyle duyunca bende seviniyorum tabi. moralim yerine geliyor. Bugun kablolu tvcileri bekliyorum evde. Yatak odasina tv koydum. Kendimi oyalayacak seyler bulmaya calisiyorum iste. Komsumun bugun doktor randevusu varmis rica etti 2 tane cocugu var bakarmisin 1-2 saat dedi. Tabi dedim zaten yapacak bi isim yok gelsinler. Cizgi film koyarim izlesinler :)))) Sen neler yaptin? Bertug nasil?

Vallah kanka kimse girmiyor artik. Yaz diye sanirim. Okullar acilsin falan herkes gelir birer birer. optum seni.

kankam kazasız belasız tamamlasın eşin Allahın izniyle bu arada sende oyalanacak bişeyler bul çok zor senin için şimdi gerçi alışman lazım böyle sürekli gitmelerine inşallah bu son olur.ben iyiyim canım herşey yoluna girdi eşim bana karşı bi iyi ki görsen kankam eski mutluluğumu yeni buldum o malum konu vardı ya hani sana anlattığım özelden.pişmanlık duyuyor beni üzdüğü için o da kahroluyor.çok şükür Rabbime dualarım kabul oldu.bertuğ iyi teyzesi ne yapsın günden güne yaramazlaşıyo ilgi istiyo artık yakında da yürümeye başlar:))Allah sana da nasip etsin canım benim kendine iyi bak öpüyorum

kanka sagolasin. Bende surekli kendimi oyalayacak biseyler bulmaya calisiyorum. Yarin bu bilgisayar odasini duzenleyeyim diyorum. atilacak cok sey var. Eski giymedigim kiyafetler falan. Bi hayir kurumu varmis bizim yakinda oraya gidip birakiyormussun giymedigin seyleri. bari bi ise yariyayim da onlari birakayim. Bu hafta sporada basliyorum. iyi olacak yani benim icin. Esinle ilgili seylere cok sevindim canim. Dedim sana hersey zamanla yoluna girer. Onemli olan simdi sana nasil davrandigi ve hos tutup tutmadigiydi ve hersey gonlunce oldu. Artik dusunme hicbiseyi. bertug nerdeyse 8 aylik oldu tabi artik yavas yavas yere basmaya baslar. Masallah ona. optum seni.

selam kızlar

rock kız Allah kavuştursun .....
kardelen sevindim eşinin pişman olmasına ohhh konu ne bilmiyorum ama inşallah aynı şeyi yasamassınız ...

öptüm hepinizi mucks kızlar...

kankam ve womanly sağolun canlarım desteğiniz için iyi ki varsınız canlarım bu arada diğer kzılar nerde hadi gülsü tr de bebişim ve hırçındeniz yoklar inşallah iyilerdir onlarda öpüyorum canlar

Selam kızlar nasılsınız:sm_cool:
Nezamandır yazmıyorum kimse pekde aramamış benikaydirigubbakcemile3
İnsan bir soruşturur bu kıza ne oldu hiç yazmıyor deye :umursamaz:
Sizleri özledim ama napayım ne zaman gelsem kimsecikler yok:çok üzgünüm:
Ben tatilimi yaptım geldim çok güzel geçti:asigim:
sİzlerin de iyi olmasına sevindim
rockcum Allah kavuştursun eşinle seni:gitme:
Gene nereye gitti senin durumunda zor gerçekten.
Kardelenx ablacım nasılsın bertuğ yakında yürür tabi o artık abi:lepi:
Bu arada eşinle aranızda ne geçtiyse düzelmesine sevindim olur böyle vakalar diyorum.
Womm ulen sen hiç beni sorumuyorsun:sinifsinif:
Maşşallah 41 kere bebişine bıcır bıcır olmuş tam yemelik bana yakın olsaydın valla sık sık kaçırırdım ben kızını:1rolleyes:Şeniz
gülsü şimdi anasının kolları arasında ne mutlu ona çok sevindim senin adına canım kızlar öpüyorum sizi lütfen dopicimize sahip çıkalım öksüz bırakmayalımopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız sanırım herkes iyi.bende cok iizizm su anda antalyadayım ailemle yarın mersıne gecıcez kısmetse.kerdelen esının hatasını anlayıp özür dileöesine sevindim.rack canım tez zamanda kavusursun insallah.wom kızına iyi bak öperım yanaklardan.ececim topigi unutmayız merak etme kendıne iyi bak.neyse kızlar herkessi öptüm grüsürüz yine byeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hırçındeniz ve gülsü selam kızlar bakıyorum da hemencecik yazdınız:)))iyi olmanıza sevindim hırçınım nerelerdesin sen ya özlettin kendini nasılsın umarım herşey yolundadır senin için herşeyin hayırlısını diliyorum tatilin sana bi moral olmuştur oh ne güzel bizde yapsak keşke ama geçtiii:))öpüyorum canım benim

gülsü oh ne güzel türkiyede olmak nasıl bir duygu?tatilinin tadını çıkar yolculuğun nasıl geçti devrim uslu durdu mu?şimdiden zevkini çıkar canım senide devrimi de öpüyorum

selam kizlar. hircindeniz ooo coktandir yoktun hakkaten dondun demek tatilden. Sagolasin allah kavustursun dileklerin icin.

Gulsu ohhh antalyadasin. bol bol gezin tadini cikar tatilin.

Kardelencim. naber kanka? 33 haftalik olmus bile bertug.masallah bebislere :))

Ben iyiyim. Yine hergun biseyler buluyorum kendimi oyalamak icin. optum sizi.

selam kankam benimde bu aralar moralim çok bozuk yine o malum konu anlattığım olay benim hala yakamı bırakmıyo piskolojim çok bozuldu inan bana.aklıma geldikçe çıldırıyorum.inşallah Allah tez zamanda atlatmamı nasip eder.neyse kendi derdimle moralinizi bozmak istemiyorum inşallah eşine tez zamanda kavuşursun canım öpüyorum

kankam sadece kafanda kurdugun seylerse dusunmemeye calis. Biliyorum cok zor ama kendini baska seylerle mesgul et. ya da bi doktora gidip anlat psikolojini. Bana acikcasi cok faydasi oldu ilaclarin bebekten sonra falan. Sonucta o da bir ihtiyac. Ne zaman istersen yaz ozelden. optum seni.

X