Buluma noktamz :))

selam kızlar tatilim iyi geçti nasıl olsun hepinizi özlemişim valla kusura bakmayın fazla giremiyorum malum bebiş durmuyor o yüzden canım öpüyorum hepinizi

Selam kizlar :lepi:

Nabersiniz? Kardelencim artik giremiyorsun bebis ayaklandi tabi. yani ayaklanmadi emekliyordur ama olsun yinede gozunu ustunden ayrimamak gerekiyor. gamyoncuiremsu masallah yavrusuna. Tayin cikacak mi yakinda? simdi bide tasinma telasi cocukla. allah kolaylik versin vallahi:nazar: ikinci cocugu dusunuyormusun? :emir_bebek:

Gulsu baciiiii sen nerelerdesin? Devrim nasil?

Womanly, hircindeniz sizler nasilsiniz kizlar?

Ben yarindan itibaren baya giremem kkya. Yarin esim is icabi egitime gidiyor sehir disina. Eslerin gitmesi yasak Çok üzgünüm çoook 2 hafta yok. bende arkadasa gidiyorum kalmaya esim yokken. kucuk cocuk falan var evde fazla girilmez nete. Gelince yazarim gari. optum sizi. opuyorumnanaktan

Gene kimsecikler yokgamyoncuiremsu
Rockwell sana iyi taillermi diyeyim yoksa kolay gelsini bilemedim canım:kedi:
Bende seni öpüyorum kardelenxcim kendine ve bebene cici bak ay ne bebesi kocaman oldu bertuğ abi yaw:roflol:
Huuuuuu gülsü womanly nerlerdesin annişler kuzularınıza iyi bakın opuyorumnanaktan

slm kizlar herks iyi sanirim,bende iyiiym ama malesef esksi kadar zamanim olmuyor yazmaya.oglumla ilgilenmek zorundayim artik oyun istiyor arkadaslar.herkes kendine iyi baksin öpüldünüzzzz

selam kızlar rockum kankam tayin seneye çıkacak canım belki 1 yıl daha fazladan kalabiliriz belli olmaz eşime bağlı kalmakta istiyoruz açıkası hayırlısı bakalım 2.çocuğu şimdilik düşünmüyorum Allah bartuğuma uzun ömür versin belki de düşünmem duruma bağlı Rabbimin takdiri.eşinden yine mi ayrılıyosun Allah kavuşmayı nasip etsin canım benim senin işinde zor yaa neyse sayılı günler çabuk geçer.gülsü hırçınım sizlerde iyisinizdir inşallah kız gülsü seninki de mi oyun istiyor benimki de sürekli ilgilenilmek istiyor yaramaz:))devrim iyidir inşallah öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın kızlar

selam kizlar. oyyyyy nerden baslasam anlatmaya bilemedim.

gecen pazartesi aksami bi sanciyla uyandim sag gobegimin altinda duramiyorum yerimde. acile gittik bobrek tasi dusuruyormusum. hic sahit oldunuzmu agri sekene bilmem ama durulacak gibi degil. eve gonderdiler bol su icin atarsiniz dediler. cuma gunu oldu tik yok. daha da berbatim. birde kalp carpintisi basladi durduramiyorum. yine acile gittik bu sefer hastaneye yatirdilar. bu sabah ciktim hastaneden 2 gece yattim. serumlar sunlar bunlar durusum sonunda tasi bu sabah.

sizler nasilsiniz?

selam kizlar. oyyyyy nerden baslasam anlatmaya bilemedim.

gecen pazartesi aksami bi sanciyla uyandim sag gobegimin altinda duramiyorum yerimde. acile gittik bobrek tasi dusuruyormusum. hic sahit oldunuzmu agri sekene bilmem ama durulacak gibi degil. eve gonderdiler bol su icin atarsiniz dediler. cuma gunu oldu tik yok. daha da berbatim. birde kalp carpintisi basladi durduramiyorum. yine acile gittik bu sefer hastaneye yatirdilar. bu sabah ciktim hastaneden 2 gece yattim. serumlar sunlar bunlar durusum sonunda tasi bu sabah.

sizler nasilsiniz?

Çok geçmiş olsun canım yaa:çok üzgünüm:
Neler yaşatmış sana böbrek taşı. Sancısı çoktur benim teyzem senelerce çekti ameliyatlar falan iyi ya sen düşürmüşsün kurtulmuşsun bol bol su iç ihmal etme canım iyi bak kendineopuyorumnanaktan

rack tatlim cok gecmis olsun babamda heren tas düsürür gercekten cok zor.kendine iyi bak tatlim.ececim sende iyisin okudugum kadariyla,kardelende bertugla ugrasiyor bu aralar baya degisti devrim kizlar devmali ilgi oyun istiyor .simdi uyudu bende bu arda size bakim dedim.wom sende iyisindir umarim kizinla keyif yap.bebisimden hala bi haber yok kizlarya cok meraktayim gercekten insallah cinarda oda iyidir.
herkesi öperim kizlarrr byy

hircindeniz ve gulsu cok sagolun kizlar. yememe icmeme cok dikkat edecem bundan sonra. Doktora gore cok kola icmek yapmis kesecem asitli icecekleri bakalim gorcez. Kimiside bunye yapiyor diyor. gulsucum bende bebisimi cok merak ediyorum. iyi veya kotu yazardi bize aslinda ama ne oldu anlamadim. insallah ikiside iyidir. Su yaz gecse kis gelsede rahat rahat muhabbet etsek. kisin daha cok vakit oluyor sanki nete. optum sizi.

rock geçmiş olsun canım yaa neler olmuş sana böyle Allah daha beterinden korusun inşallah gülsü hırçındenizim sizlerde iyisinizdir inşallah.bebişimi bende merak ediyorum ne oldu acaba inşallah iyidir iyi haberlerle döner umarım.wom da görünmüyo ortalarda hepinizi öpüyorum benim sidikli oyun istiyo beni çok yoruyo bu aralar :)))

selam kızlar nabersiniz ...
rock gecmiş olsun canım kendine dikkat et sen bize lazımsın okeyyyyyyy.....

kardelenx,gülsü,hırcındeniz sizde iyisinizdir inşallah bebeşimden hala ses yok cok merak ediyorum onu inşallah bir an önce yazar bize neyse ben yine ugrarım öptüm sizi muckss...

sagolun kizlar. Yavas yavas toparliyorum kendimi. Artik psikolojik destek aliyorum doktordan buarada. 2-3 gundur ilaclarima basladim iyi geldi. Baktim kendi kendime toparlanamiyorum destek almaya karar verdim. Her ay terapiste gidicem. randevularimi aldim. Birkac ay devam edeyim insallah yuzde yuz kafa olarak iyilesirim. Yalnizlikta beni biraz delirtti diyebilirim. Gelen giden yok, akraba yok. Oturdugum yerde hep ayni seyleri dusunuyorum.

Womanly canikom masallah bebise. Neler yapiyorsun? annendemisin yoksa kendi evindemi kaliyorsun? pc isi ne oldu? ikinci cocuk istiyormusun? herkese sordum sana da sorayim :))))optum seni

Kardelencim senin bebiste ilgi bekleme zamanina geldi tabi. 6 aylik olduklarinda tamam artik. emeklemeye basladimi? erkek cocuklarinin her seyi kiz cocuklarindan gec olur derler. Dis falan cikariyormu? cok zor oluyor dis cikarirken. Baska neler yapiyorsun? optum seni.

diger kizlar sizler nasilsiniz/ gulsu, hircindeniz, baraninannesi

kankam henüz emeklemeye başlamadı canım diş çıkarmadı daha bekliyoruz bakalım:))kız inanırmısın durmuyo yaa illaki ben yanında olacam erkek çocukları kız çocuklarına göre daha geç olduğunu bende duymuştum dur bakalım hayırlısı :))sen nasılsın umarım iyisindir senin işinde zor be canım inşallah eşin tez zamanda gelir yanlızlık çok zor hakketten Allah yardımcın olsun

wom ve diğer kzılar hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum

kankam henüz emeklemeye başlamadı canım diş çıkarmadı daha bekliyoruz bakalım:))kız inanırmısın durmuyo yaa illaki ben yanında olacam erkek çocukları kız çocuklarına göre daha geç olduğunu bende duymuştum dur bakalım hayırlısı :))sen nasılsın umarım iyisindir senin işinde zor be canım inşallah eşin tez zamanda gelir yanlızlık çok zor hakketten Allah yardımcın olsun

wom ve diğer kzılar hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum

selam kanka a.s. yeni yeni iyiyim iste kendime geldim :lepi: buralar asiri sicaklasmaya basladi. evden disari adim atilmiyor.

demek bertug daha baslamadi emeklemeye. eh yakindir. benim arkadas varya burda turk izmirli o da o nunda oglu var 2 yasinda ama her dakika annesini istiyor yaninda. erkek cocuklarianneye cok duskun oluyor. Kizcagiz nereye gitse pesinden dolasiyor. tuvalete bile gitmeye rahat yok kaydirigubbakcemile3 sen neler yapiyorsun? evdemisin genelde? gerci simdi mesgulsun surekli bertugla hicbiseye vakit kalmiyordur. optu mseni sekerim.

selam kankam bertuğun yüzünden inan pek eskisi gibi giremiyorum bir de eşimle bazı sorunlarımız var moral bozuk anlayacağın eskisi gibi neşemde yok açıkçası anlatmak istemiyorum sizinde canınızı sıkmak istemiyorum neyse iyisinizdir hepiniz inşallah öpüyorum canım kendine iyi bak

kankam insallah iyisindir. Merak ederim ben simdi seni. Hepimizin zaman zaman problemleri oluyor biliyorsun. insallah kendi aranizda konusarak cozumlersiniz. Benim esim agustos 22'de yine goreve gidiyor :KK43:(( tam 8 ay yok!!!! Bu sefer burda kalacagim gibi gozukuyor. izmire gitmeye niyetim yok. cok borc var. oturup bu borclari temizlemem lazim esim yokken. Bana ozelden yaz istersen buraya yazmak istemezsen. optum seni.

slm kizlar bende bayadir giremiyorum malum bebis tüm zamanimi aliyor wom kizin cok tatli ya yerim ben onu.rack tatlim bu sende gitme ozaman canim cok masraf oluyor biliyorum,borcunu kapatman daha iyi olur bencede.kardelen canim sorun ne bilemiyorum ama fazla hirplama kendini bertuguya siki siki saril ve gerisini önemseme.ben morelim bozuk olunca byle yapiyorum devrim tüm sikintimi aliyor benden.konusmak istersen banda özelden yazabilrisin cnaim.kendine iyi bak bertuguyu öperim.
diger kizlar kendinize iiyi bakin byyy

bu arada kendimden yazyiim kizlar ben bu arralar cok yogunum haftaya ehliyet sinavim var bol bol arba sürüyorum geri kalan zamanimdada oglumla oynuyorum,artik beni hic birakmak istemiyor büyüdükce sanki daha cok baglandi.kizlar agostosun ortasindada trye gidiyom size ordanda yazarim.annemlerin interneti var.devrim olunca aldilar hergün anneme gösterim camdan onlara.neyse yine görüsürüz byyyyyy

selam gulsucum. Az kaldi tr'ye gitmene. Heyecan doruktadir. Sen gitmeyeli baya oldu. Bol bol ozlem gider annenlerle. Ne kadar kalacaksin belli mi? esinde geliyormu seninle? Ehliyet sinavinda basarilar bu arada. Kesin alirsin ilk seferinde. Orda zormu bilmiyorum ama burda biraz zorluyorlar ama sonucta veriyorlar. ben biliyorsun hemen 1 ay icinde almistim. iyikide almisim simdi esim yok 8 ay ve ben heryere kendim gitmek zorundayim. neyse sekerim optum senide devrimide.

mrb rack canim burda ehliyet almak cok zor didik didik inceliyolar,oyüzden baya stresliyim aklina gelicek herseyi yaptiriyolar hayirlisi artik.canim 1ay kalcam trde ordanda girerim zati buraya gercekten cok özledim bol bol yüzüp gezmeyi planliyorum.simdiden ALLAH kavustursun canim.cabucak gecmesi ve kocana kavusmani diliyorum.kendine iyi bak öpüyrummmm.

X