Buluma noktamz :))

canlar selam daha yeni geldik cinsiyet maalesef belli deel kapattı yine göremedik yaw haftaya kendi doktorumla randevum var zati o zaman belli olur hayırlıısı ile inşallah

Rock selam canım ordamısın:eek:
Kız duydunmu nefisem hamileymiş senle ben kaldıkmı :emir_bebek:
Bugün bir arkadaşımın hamile haberini aldım hem çok sevindim eve gelincede içimi bir burukluk kapladı yaşda gidiyor ne olucak halim diye üzüldüm yaaa:çok üzgünüm:

Rock selam canım ordamısın:eek:
Kız duydunmu nefisem hamileymiş senle ben kaldıkmı :emir_bebek:
Bugün bir arkadaşımın hamile haberini aldım hem çok sevindim eve gelincede içimi bir burukluk kapladı yaşda gidiyor ne olucak halim diye üzüldüm yaaa:çok üzgünüm:

selam canim. duydum yaa biz kaldik harbi kaydirigubbakcemile3 hele ben beklicem gari 8- 9 ay :eek: bari sen bu arada hamile kalsan insallahta ben hamile kalana kadar sen dogursan bile. bos gecmesin zaman :CüvCüv: bende habire hamile haberleri aliyorum canim ama ne bileyim ya artik eskisi gibi huzunlenmiyorum. vardir bunda da bi hayir diyorum. amaaaan sat anasini yaaa hihoyyyt

selam canim. duydum yaa biz kaldik harbi kaydirigubbakcemile3 hele ben beklicem gari 8- 9 ay :eek: bari sen bu arada hamile kalsan insallahta ben hamile kalana kadar sen dogursan bile. bos gecmesin zaman :CüvCüv: bende habire hamile haberleri aliyorum canim ama ne bileyim ya artik eskisi gibi huzunlenmiyorum. vardir bunda da bi hayir diyorum. amaaaan sat anasini yaaa hihoyyyt

Çok haklısın canım yaa umursamamk lazım eşimde bana çok takıyosun bizimki nazlı kız olucak gelmiyor baksana diye işin gırgırında valla..
Heşeyin hayırlsı canım inş eşin döndüğünde hamiş kalırsın canım hihoyyyt
Bugün dok gittim kulağım çok iyi duymadığı için kulak zaım delinmiş dedi birsürü ilaç sonra gözden de muayane oldum oda ilaç verdi bir de gözlük aynaya baktım ya şu son birkaç ay içinde saçımda beyaz da çıkmış yok bugün herkeze dedim ben yaşlandım yakında menepoza girersem şaşırmayın diyeeeekaydirigubbakcemile3

Çok haklısın canım yaa umursamamk lazım eşimde bana çok takıyosun bizimki nazlı kız olucak gelmiyor baksana diye işin gırgırında valla..
Heşeyin hayırlsı canım inş eşin döndüğünde hamiş kalırsın canım hihoyyyt
Bugün dok gittim kulağım çok iyi duymadığı için kulak zaım delinmiş dedi birsürü ilaç sonra gözden de muayane oldum oda ilaç verdi bir de gözlük aynaya baktım ya şu son birkaç ay içinde saçımda beyaz da çıkmış yok bugün herkeze dedim ben yaşlandım yakında menepoza girersem şaşırmayın diyeeeekaydirigubbakcemile3

zaten esler hep isin girgirinda canim :eek:klava: benimkide aynen seninki gibi konusuyo bazen. bide ben senin bebeginim diyo ne yapcan baska bebek diyo :bbo: kulagin icin gecmis olsun canim. nasil o hale gelmis yahu CADIARZU dikkat et kendine vallahi ilaclarini damlalarini ihmal etme. benimde sacimda beyazlar var herseyler var vallaha eee yaslaniyoruz tabi aslinda ama napalim yaa kaydirigubbakcemile5

Çok sağol canımŞeniz
Bende anlamadım nasıl bu kulak zarım delindiğini dok ısrarla darbe aldınmı diye sormazmı tokat falan:1shok::1shok:
Yok dedim ben kimseden tokat yemedim ama başka birtürlü darbe almışsam bilemicem..
Hiç yaa bu beyfendiler işin gırgırında aynen dediğin gibi fisfisfis

Çok sağol canımŞeniz
Bende anlamadım nasıl bu kulak zarım delindiğini dok ısrarla darbe aldınmı diye sormazmı tokat falan:1shok::1shok:
Yok dedim ben kimseden tokat yemedim ama başka birtürlü darbe almışsam bilemicem..
Hiç yaa bu beyfendiler işin gırgırında aynen dediğin gibi fisfisfis

nasil yaaaa doktor da amma ilgincmis heee. gerci burdada sorarlar masus biseyvarsa siddet falan ortaya cikarsinlar diye. :eek:

selam kizlar. oh be nihayet kac gundur girebildim nihayet siteye. hep hata verip durdu bende. Nabersiniz gorusmeyeli?

kizlar bende kac gündür bu hata yüzünden giremedim rack canim ne zaman gidiyosun trye gitmeden görüselim haaaaaaaa özleriz seni.kizlar sizde girin ara araya

selam gulsucum. izmire sali gunu ucuyorum hayirlisiyla. pazartesi sabahtan interneti kesmeye gelecekler uzun sure olmiyacagim icin o yuzden pazar aksami gorussek iyi olur. yani yarin aksam. yine gunduz yazisalim haberleselim. optum sizi canlarim.

rack nerdesin kkiz bekliyorum kac saetetir siteye giremedim yine sorun vardiyaaaaaaa.kimsede yok insallah görüsürüz bidaha canimya.görüsemesek kendine iyi bak olurmu iyi yolculuklar ve bekarligin tadini cikarrrr valla.dostlugun icin tesekkür ederim geldiginde yine görüsürüz canimya

tekrar selam gulsucum. ben burdan girmeye calistim bu saate kadar ama hep hata verdi. delircem yaaa. sinir oldum heee. yarin sabahtan kescekler interneti ama sizin saate gore gec olursa gorusebiliriz. olmazsa izmire gidince yazcam gari. valiz hazirladim butun gun. Sali sabahi ucuyorum. oyle yani. optum sizleri. konusuruz yine.

X