Buluma noktamz :))

slm kizlar biz iyiyiz oglusummu uyuttumda bi size bakim dedim,kardelen oglunun toparlanmasina sevindim sütün yetmiyosa tabiki ek mama ver ac kalsain yavrusun.
baranin annesi bende iyiiym canim oglumun profilde resmi var,seninkinin tam gezme dönemi gezdir annesi.
bu arda wo be bebisiden ses cikmiyor nerdeler yahu.
rackk bu hafta doktora gidince haber vermeyi unutma haaaaaaa
hadi kizlar herkis öpütm byyy

selam kizlar.

kardelencim masallah ogluna gozle gorulur toparlanmis yavrucak. demekki mamaya devam. ben iyiyim iste idare ediyorum. su agzimdaki tattan kurtulamadim gitti.

kizlar hepinize soruyorum bebisim, gulsu, womanly, baraninannesi sizde hamileyken hic boyle bi tat varmiydi agzinizda. bogazima dugumlenmis kalmis gibi sanki. 3. aydan sonra gecer insallah.

aksamlari bi saga bi sola habire donup duruyorum kizlar. gobegimin ustune yatarim diye korkuyorum ondan herhalde. esim sagolsun horlamaya devam. o da beni huzursuz ediyor uyku saati. off allah yardim etsin bana gercekten zor gececek benim hamilelik.

persembe gunu doktor randevumuz var bakalim neler ogrenecegiz.

gulsucum sen neler yapiyorsun? butun gun evdesin simdi oglusunla ne guzel. belli bi rutuni tutturdunuzmu? yani su saatte yemek su saate uyku diye?

womanlye ne oldu yaw bide bebisim tabi. merak ettik yahu.

optum sizi kizlar.

slm rack vet belli bi rutinimiz var ama bazen degisiyor tabi oglumun keyfine bagli.cnaim otat bendede vardi aynid edgin gibi bogazimda bisey tikanmis icim bulaniyor ama cikmiyordu gececek cnaim merake tme kendine ve bebise dikkat et byyyyy

slm rack vet belli bi rutinimiz var ama bazen degisiyor tabi oglumun keyfine bagli.cnaim otat bendede vardi aynid edgin gibi bogazimda bisey tikanmis icim bulaniyor ama cikmiyordu gececek cnaim merake tme kendine ve bebise dikkat et byyyyy

selam gulsucum. aynen iste benimkide oyle. 9 ay devam ediyormu canim? cok rahatsizlik verici bi tat insallah gecer. anladim rutible ilgili demek istedigini. daha cok kucuk oldugu icin ne kadar istesende hep ayni saatte olmaz herhalde. keyiflerine basli yavrularin. :emir_bebek: alistiniz artik anne ogul birbirinize masallah

rock o tat bende de vardı canım belli bi aya kadar devam ediyo sonra geçiyo meeak etme böyle demir yutmuş gibi bir his değil mi hiçbirşeyden tat alamıyordum ne yediğim yemekten ne de içtiğim çaydan sigaradan.bu arada ben hala sigara içiyorum bırakamadım şu mereti bi türlü hamilelikte bile içtim ve hala içiyorum ne yapayım ya bırakamıyorum elimde değil ama önceki gibi içmiyorum azalttım baya sen içiyomusun canım tek tükte olsa eminim sen bırakmışsındır zaten fazla içmiyordun sağol tatlım oğluşum toparlandı teyzesi çok şükür Allah nazardan korusun yavrularımızı sende hayırlısı ile bi doktora git de öğren şu merakın gider nasıl olduğunu öğrenirsin en azından öpüyorum tatlım hakkında hayırlısı olsun

gülsü mama veriyorum canım sütüm yetmiyo daha doğrusu doymuyo yavrucak bende aptamil ek mama veriyorum ama baya işe yarıyomuş arkadaşlarımın tavsiyesiyle başlamıştım o mamaya sen nasılsın senin sütün yeterli mi?yoruyomu seni devrimcik?öpüyorum canım kendine iyi bak öptüm

wom bebişim ecenur nerelerdesiniz yahu?

slm kıslar :))bız çınarla cok ıyız hersey yolunda cok sukur 16 martı beklıyoruz seker yuklemsı ıcın..
gecen gun gogsumden sarı sıvı bıse geldı tam sut gıbıde degıldı cok korktum ama bazı hamılelıklerde olurmus duyduğuma gore..ama genede hop oturup hop kalkıyorum erken doğum rıskı tasıyomus doktora gıttığımde danısıcam..onun dısında hersey ıyı :))

rock canım guzel haberlerını beklıyoruz :))o metalık tad bendede vardı ama cok kısa surdu benımkı
zaten benım cok sıkıntılı gecmedı cok sukur ama sanırım senın oyle olmuycak yoksa bu bır kızmı :))))
genelde kız annelerı cok cok sıkıntılı atlatır..ha bırde eskılerın rıvayetıne gore sag taraftaysa erkek sol taraftaysa kızmışş :)) derler.tabı doğrulu tartısır doktora sormak lazım..ama benımkıde sag taraftaydı doktor hep kucukken sag taraftan bakardı..eglence olsun dıye takıp etmıstım kendımde :)))ama en onemlı ıpucu ruyası oluyo 3 aylıkken ben erkek gormustum..hayırlısı olsun artık senın ıcınde.saglıcakla gelsınler yeter kız erkek hıc onemlı degıl
kardelen gulsu bebısler kocaman olmus ya :)) super. 2sıde bırbırınden seker,yerım ben onları :))ay masllah cekeyım nazar degdırcem:)))tü tüüüü kırkbır kere masallah kuzucuklara...
kardelencım ben bıraz ek mamayı doğru bulmuyorum normalınde 6 ay sadece anne sutu ıcmelı onun ve senın saglıgın acısından, en azı ıse 4 ay sadece sut ıcmelı ..sende bunu bılıyosundur muhakkak..
senın sutunun vardır ama sezeryan olduğun ıcın sut damarların hazır hale gelmemıs olduğundan akmıyodur yada zor akıyodur..cok sık emzırmen lazım gelmesı ıcın
sımdı senı anlıyorum ac kalmasın doysun dıye mama verıyosun ama doktorlarlar kesınlıkle endıselenmeyın ac kalmazlar sız sık sık emzırmeye calısın dıye acıklıyor.cunku rısklı tarafları var
gene tabı kendın bılırsın ama ben soylemek ıstedım.
mama sımdı onu doyurdugu ıcın sutu fazla aramaz zamanlada unutur.sonra şarıl şarıl sutun gelmeye baslarsa sutu ıcmeyebılır yada yam tersıde olabılır tamamen az gelen sutunde kesılebılr..sen gene sık sık emzırmeye calıs sut damarların henuz uyum saglamamıs yada tam acılmamıs olabılır..yanlıs anlama benı olurmu ıkınızın ıyılıgı ıcın soyledım cunku senın sutunun bır damlası bıle kıymetlı onemlı
wom kayıplara karıstı yakında ben doğurdum dıye cıkıp gelcek :))

çınar'la sızı ve bebıslerınızı kocaman opuyoruz..

rock o tat bende de vardı canım belli bi aya kadar devam ediyo sonra geçiyo meeak etme böyle demir yutmuş gibi bir his değil mi hiçbirşeyden tat alamıyordum ne yediğim yemekten ne de içtiğim çaydan sigaradan.bu arada ben hala sigara içiyorum bırakamadım şu mereti bi türlü hamilelikte bile içtim ve hala içiyorum ne yapayım ya bırakamıyorum elimde değil ama önceki gibi içmiyorum azalttım baya sen içiyomusun canım tek tükte olsa eminim sen bırakmışsındır zaten fazla içmiyordun sağol tatlım oğluşum toparlandı teyzesi çok şükür Allah nazardan korusun yavrularımızı sende hayırlısı ile bi doktora git de öğren şu merakın gider nasıl olduğunu öğrenirsin en azından öpüyorum tatlım hakkında hayırlısı olsun

gülsü mama veriyorum canım sütüm yetmiyo daha doğrusu doymuyo yavrucak bende aptamil ek mama veriyorum ama baya işe yarıyomuş arkadaşlarımın tavsiyesiyle başlamıştım o mamaya sen nasılsın senin sütün yeterli mi?yoruyomu seni devrimcik?öpüyorum canım kendine iyi bak öptüm

wom bebişim ecenur nerelerdesiniz yahu?

kardelencim tek umudum belli bi aydan sonra gecmesi bu tadin. sigaradan nasil tiksinmedin cok ilginc aslinda CADIARZU mide bulantin falan yoktu zaten senin ama insanin agzindaki o tat bile yetiyor tiksinmesine. ben suanda bi tane yaksam bayilirim herhalde kokusundan. :nazar: canim hic istemiyor ama dusunuyorum kendi kendime dogar dogmaz yakacam bi tane diyorum. o zamanda sut veriyor olcam gerci o da olmaz ama en azindan 1 tane icerim :nazar: hamile oldugumu ogrendigimden beri 1 tane ictim 5. haftadami neydim ama sonra kestim.

Gulsu sen ne yaptin sigara isini?

selam bebisim,

oh masallah ikinizde iyisiniz oglusunla. 16 marta cok az kalmis canim ama o gun ultrason falan yok herhalde sadece seker testi var. allahin izniyle hersey tertemiz cikacak. izmire gitmedin daha degilmi canim? kibristan nasil gidiyorsun peki ucaklami? 7. aya kadar bi mahsuru yok sanirim ucagin.

ya iste benim hamilelik simdilik boyle canim. onceden erkek diyordum ama boyle olunca acaba kizmi diyorum cunku dedigin dogru genelde kiza hamileyken sikayetler daha fazla oluyor. womanlye sormak lazim :))

oo kizloar bakiyorumda kaynatmissiniz kardlencim ben simdilik sade süt veriyorum bebismin dedigi gibi eminim sütün coktur sne devmali emzirmeye bak bikmadan yapki bertug unutmasin memyi.kizlar su sigara olayini tam birakmadim tek tük iciyorum bende günde 1yada 2günde 1 onuda bulursam tabi.bende hamielyken tiksinmistim hatirladinmi rack ama mide bulantilairm gecince tiksinmede gecmisti.ama yinede icme sen bende öyle yapmsiitm.
bebisim caani cinarla iyi olmana sevindim kendine diket et bu arada korkma canim bendende sari sivi gelmisti ama erken dogum olmadi doktorum bana keisnlikle gögüs ucumu sikmamam gerektigini bunun bebege zarar vercegini söyledi.hatta gögüs ucumum sikinca bebegin bogazini sikmis gibi oluyomus oyüzden dikket et.
rack ve wom sizde yapmayin kizlar.
biz oglumla sizleri öptükkkkkkkkkkk byyyyy

selam gulsucum. sigara olayina sevindim. icmemek en iyisi. ama dedigim gibi sutluyken falan tek tuk icebilirim. o kadarda hapis hayati olmasin yani demi :)) 9 ay ben ustume duseni yaparim sonrasinda kaytaririm :))

burda havalar cok sicaklasmaya basladi bile kizlar ya. bugun hava 32 derece. off. yazin olcak 40 derece. mecbur icerde yakcam klimayi oturcam.

bebişim iyi olmana sevindim canım bayadır yoktun merak ettik seni şeker tstin gelmiş çaymış temiz çıkacak Allahın izniyle içini ferah tut şu emzirme olayına gelince canım benim sütüm var ama yeterli değil yani oğlum doymuyor sadece anne sütü ile beslediğim zamanlarda oğlum hiç kilo almamıştı doktora götürdüğümde çok zayıf kilo almamış dedi doktor tavsiye etti günde 12 saatte bi mama verin dedi bizde o yüzden vermeye başladık çok şükür beni de emiyo mamasını da yiyor oğlum.biliyorum canım benim iyiyliğimi istediğnden şüphem yok ama maalesef öyle oldu bende sadece anne sütü ile beslemek isterdim ama sağlık olsun bu mama sayesinde kilo aldı yavrum.öpüyorum canım kendine dikkat et

rock gülsü kankam iyi olmanıza sevindim sigara konusunda baya bi iradelisiniz ben 1 yada 2 tane ile asla yetinemem valla helal olsun size:))öpüldünüz

baranınannesi selam canım yok kız gaz hala var sanırım ilk 3 ay bi sıkıntımız olacak sen nasılsın baran nasıl iyidir inşallah öpüyorum canım benim kendine iyi bak
BITANEM BENIM IYIYIZ COK SUKUR YARAMAZLIGA DEVAM 5.ayda rahat edersın merak etme erkek bebekler daha gazlı oluyorlar karnını saat yonunde ov masaj yap ıyı gelır cnm.
slm kizlar biz iyiyiz oglusummu uyuttumda bi size bakim dedim,kardelen oglunun toparlanmasina sevindim sütün yetmiyosa tabiki ek mama ver ac kalsain yavrusun.
baranin annesi bende iyiiym canim oglumun profilde resmi var,seninkinin tam gezme dönemi gezdir annesi.
bu arda wo be bebisiden ses cikmiyor nerdeler yahu.
rackk bu hafta doktora gidince haber vermeyi unutma haaaaaaa
hadi kizlar herkis öpütm byyy
ay gulsucum gezıyoruz ama hep dısarı cıkmak ıstıyo eve gırmıyo cocuk kedı kovalıyor boyuna bebegını gordum kız ne sırın o oyle masallah yer teyzesı onu ya cok tatlı
selam kizlar.

kardelencim masallah ogluna gozle gorulur toparlanmis yavrucak. demekki mamaya devam. ben iyiyim iste idare ediyorum. su agzimdaki tattan kurtulamadim gitti.

kizlar hepinize soruyorum bebisim, gulsu, womanly, baraninannesi sizde hamileyken hic boyle bi tat varmiydi agzinizda. bogazima dugumlenmis kalmis gibi sanki. 3. aydan sonra gecer insallah.

aksamlari bi saga bi sola habire donup duruyorum kizlar. gobegimin ustune yatarim diye korkuyorum ondan herhalde. esim sagolsun horlamaya devam. o da beni huzursuz ediyor uyku saati. off allah yardim etsin bana gercekten zor gececek benim hamilelik.

persembe gunu doktor randevumuz var bakalim neler ogrenecegiz.

gulsucum sen neler yapiyorsun? butun gun evdesin simdi oglusunla ne guzel. belli bi rutuni tutturdunuzmu? yani su saatte yemek su saate uyku diye?

womanlye ne oldu yaw bide bebisim tabi. merak ettik yahu.

optum sizi kizlar.

rock cnm bn tam dokuz ay cektım onu cnm hatta 8aylık hamısken bulantı yuzunden dogurmaya karar verdım tabı doktor ızın vermedı her an her lokmada kusuyordum cnm bazı hamişlkerde oluyor ama ınsallah senınkı kısa surelıdır 3.ayda gecmesı lazım ama dıkkat et cnm bnm sevıyorum hepınızı.
aman bebısleınıze ve kendınıze dıkkat edın canlarım bnm:1hug::1hug::1hug::nazar::emir_bebek:

kardelen doktor dediyse tabiki vermen iyi canim bertugcuk ac kalamsinda sorun degil sigarayi azaltmanda yarar ver biliyorsun dimi bi sigara icersen en az 2saet bebgi emzirmemen iyi olur.
baranin annesi sagol cnaim allah btün yavrularini annleirne hayata bagislasin.kedi kovalasin annesi ne güzel sporcu olur belki.
rack gercketen ilk3ay gecmesi dilegiyle diket et canim.
ya kizlar nerdesinizzzzzzzzzz hopp neyse hadi muucuk byyyy

herkese selam kizlar. kardelencim benim arkadas 2 cocugundada hic emziremedi hemde normal dogum yapti. demekki olmayinca olmuyor. yedigine ictigine gidasina cok dikkat ederdi bide cok bilmis derdim bende :))) ama emziremedi. yani canim sen elinden geleni yaptigina eminim icini ferah tut. bak baraninannesi demis 5. ayda bitiyor.

baraninannesi canim bide erkek cocuklarina hamileyken hamilelik cok kolay gecer derler demekki farketmiyor. kiz oglan vucudun verecegi bi tepki varsa veriyor. ya bide sanki ne bileyim etrafimda daha once hamile olmus insanlara bile anlattiklarim fasa fiso geliyo gibi geliyo sinir oluyorum. hiii oyle oyle diyip gecistiriyolar. surekli yatip uzanma istegim oluyor gun icinde eskisi gibi degilim yani enerjim yok ama millet inanmiyor.

neyse boyle iste. gulsu insallah gececek benimde 3. aydan sonra canim. 2 haftam falan kaldi :)))

slm kızlar ben geldim...

nabersiziniz ben cok iyiyim tabi kızımda iyi teyzeleri ....

sizlerde iyisiniz yazdıklarınıza gore rock hariç...

rock canum benim bende senin gibi bulantıyla 3 ay neler cektim her oda bana kokuyordu hiç bişey yiyemiyodum serum falan takmışlardı hatta ama 3 ay sonra birden bire gecio sen bile anlamıyosun ne zaman gectiğini nasıl anıden baslıyo oylede geciyo sabret ben hergun soylemese ayıp kusuyordum midemde bişe kalmıyodu kan bile kusuyordum düşün doktor sana bulantı hapı verir heralde benimki verimişti çünkü i,nşallah bir an önce gecerde sende rahatlarsın cnım...

neyse hepinizxi öpüyorum canlar kendinize ii bakın cok ama coookkk öptümmmm....

merak etmeyin dogurursam hemen haberiniz olur anam öpüldünüz.......

selam kizlar. womanly canim benim insallah dedigin gibi olur benimkide. Iyi olduguna sevindim canim. az kaldi doguma heyecan dorukta degil mi? :)))

Ben bugun doktora gittim kizlar. Alttan elle muayne etti ultrason falan yok. hersey normal dedi. ultrason anca mayistaymis yani cinsiyet icin sanirim :)) 1 ay sonraya randevu verdi kalp atislari dinlemek icin. vitaminler falan verdi. tecrubeli bi doktor sevdim yani. boyle iste.

wom iyi olmana sevindim canım doğumuna az kaldı seninde Allah şimdiden kurtarsın diyorum tatlım

kankam nihayet doktora gittin :))öğrenmiş oldun neyin ne olduğunu :))demek ki orda alttan bakıyolar ultrason olayı sonradan sanırım inşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur canım

ben iyiyim kızlar sadece biraz uykusuzluk çekiyorum oğlum da iyi teyzeleri çok şükür öpüyorum hepinizi

selam kardelencim. sagolasin canim. sonunda bi rahatladim yani :))) sigorta cok ultrasona izin vermiyormus o yuzden doktorda her seferinde bakamiyormus. uykusuzluk cok normal canim. geceleri habire kalkip duruyorsundur. sen bide seversin uykuyu :)) ama napcan artik. 1-2 yasina kadar boyle gidiyor. cocuktan cocugada degisiyor tabi. kimisi 8de uyuyup bidaha sabah 10da kalkiyormus. ama bizim turk cocuklari enerjik uyumak nedir bilmiyorlar :)))

selam kizlar. nerelerdesiniz. yoksunuz bikac gundur. Ben iyiyim. ne olsun iste hep ayni. siz neler yapiyorsunuz bebislerle? kardelencim misafirlerin giitimi? optum sizi.

selam bebisim,

oh masallah ikinizde iyisiniz oglusunla. 16 marta cok az kalmis canim ama o gun ultrason falan yok herhalde sadece seker testi var. allahin izniyle hersey tertemiz cikacak. izmire gitmedin daha degilmi canim? kibristan nasil gidiyorsun peki ucaklami? 7. aya kadar bi mahsuru yok sanirim ucagin.

ya iste benim hamilelik simdilik boyle canim. onceden erkek diyordum ama boyle olunca acaba kizmi diyorum cunku dedigin dogru genelde kiza hamileyken sikayetler daha fazla oluyor. womanlye sormak lazim :))

evet canım o gun sadce test yaparlar.ama ben kuzumu çınarı gormek ıstıycem ozledım :))ınsallah test sonucları temız cıkar.su an hala kıbrıstayım mayısın basında gıdıcem ızmıre Allah nasıp kısmet ederse..ucakla gıdıyorum 1 saat suruyo..31.ıle 35. haftaya kadar doktorum bır aksılık olmazsa ucabılcegımı soyledı..

oo kizloar bakiyorumda kaynatmissiniz kardlencim ben simdilik sade süt veriyorum bebismin dedigi gibi eminim sütün coktur sne devmali emzirmeye bak bikmadan yapki bertug unutmasin memyi.kizlar su sigara olayini tam birakmadim tek tük iciyorum bende günde 1yada 2günde 1 onuda bulursam tabi.bende hamielyken tiksinmistim hatirladinmi rack ama mide bulantilairm gecince tiksinmede gecmisti.ama yinede icme sen bende öyle yapmsiitm.
bebisim caani cinarla iyi olmana sevindim kendine diket et bu arada korkma canim bendende sari sivi gelmisti ama erken dogum olmadi doktorum bana keisnlikle gögüs ucumu sikmamam gerektigini bunun bebege zarar vercegini söyledi.hatta gögüs ucumum sikinca bebegin bogazini sikmis gibi oluyomus oyüzden dikket et.
rack ve wom sizde yapmayin kizlar.
biz oglumla sizleri öptükkkkkkkkkkk byyyyy

demek senınde geldı burda bı cok arkastanda duydum gelıyomus ole fazla oynamamak lazımıs..canım boğazını sıkmıs gıbı olursun dıyen doktorunmu??????cok sasırdım entresan geldı..
yarın kan testını yaptırırken sut konusunundakı sıkıntımı bırde ona sorarım bakalım ne dıycek..

bebişim iyi olmana sevindim canım bayadır yoktun merak ettik seni şeker tstin gelmiş çaymış temiz çıkacak Allahın izniyle içini ferah tut şu emzirme olayına gelince canım benim sütüm var ama yeterli değil yani oğlum doymuyor sadece anne sütü ile beslediğim zamanlarda oğlum hiç kilo almamıştı doktora götürdüğümde çok zayıf kilo almamış dedi doktor tavsiye etti günde 12 saatte bi mama verin dedi bizde o yüzden vermeye başladık çok şükür beni de emiyo mamasını da yiyor oğlum.biliyorum canım benim iyiyliğimi istediğnden şüphem yok ama maalesef öyle oldu bende sadece anne sütü ile beslemek isterdim ama sağlık olsun bu mama sayesinde kilo aldı yavrum.öpüyorum canım kendine dikkat et

rock gülsü kankam iyi olmanıza sevindim sigara konusunda baya bi iradelisiniz ben 1 yada 2 tane ile asla yetinemem valla helal olsun size:))öpüldünüz

sagol canım :))benı yanlış anlamana sevındım.doktorun en ıyısını bılır tabıkı ver dedıyse mutlaka vermelısın.. bılmenı ıstegım genel bıseydı benım bahsettığım.. ıcını ferah tut her bebek bır degıl sonucta.anne sutu yada mama hıc onemlı degıl saglıklı olsunlar yeterkı.

selam kizlar. womanly canim benim insallah dedigin gibi olur benimkide. Iyi olduguna sevindim canim. az kaldi doguma heyecan dorukta degil mi? :)))

Ben bugun doktora gittim kizlar. Alttan elle muayne etti ultrason falan yok. hersey normal dedi. ultrason anca mayistaymis yani cinsiyet icin sanirim :)) 1 ay sonraya randevu verdi kalp atislari dinlemek icin. vitaminler falan verdi. tecrubeli bi doktor sevdim yani. boyle iste.

canım herseyın ıyı olmasına sevındım..icin bıraz rahatlamıstır hayırlısıyla kalp atıslarınıda duydunmu dahada rahat edersın...

wom kızınla senınde ıyı olmana cok sevındım tatlım :))az kaldı artık senınde..dogunca hemen resımlerını ekle prensesın resmını gorelım :))sımdıden Allah kurtarsın dıyorum canım.. ınsallah bır ıkınmada rahatca alırsın yavrunu kucagına..

hepinizi optummmmmm:CüvCüv:

X