Buluma noktamz :))

rock canım benim nasıl bi ağrı bu?ağrılar hamilelikte öenmli biliyosun doktora gitmen lazım Allah muhafaza inşallah kötü bişey yoktur benim bildiğim dış gebelikte kasığın bi tarafında şiddetli bi ağrı olur senin ki şiddetli değilse korkacak bişey yok ama ağrı deyip geçme bi an önce gitmen lazım 5 haftalık olmuşsun zaten kese olup olmadığı gözükür en azından inşallah herşey iyidir canım gönlünü ferah tut Allah yar ve yardımcın olsun canım benim

ya boyle nasil anlatsam tam bacagimla kasigimin birlestigi yer agriyo gibi. Muayne ettim kendi kendimi sanki bacagimdaki kaslar agriyoda oraya vuruyormus gibi. Cunku kasigimi elledigimde bi agri olmuyo. Agri cok olursa acile gidilcek mecburen. En azindan bakarlar ultrasonla. Hani yumurtlama doneminde bi agri olurya onun gibi.

rock canım kasığınla bacağının birleştiği yer ağrıyosa korkma benimde öyle olmuştu hani demiştim ya sana hatırlarsan endişelenecek bi durum yok o zaman normal bu ağrılar.nasılsın hamilelik nasıl bi duygu?daha çok yeni çok dikkat et canım bol bol dinlen ev işlerini yaparkende dikkatli ol inan çok sevindim canım senin adına sıra ecenur da.inşallah onun da yakında hamilelik haberini duyarız seni çok öpüyorum kendine iyi bak

Selam kızlar nasılsınız yaa ben hepinizi çok özledim kardelen ablacım bebeğin çok tatlı allah analı babalı büyütsün:emir_bebek:Şeniz
Rock canım yaaa hayırlı olsun hamişsin allah nazardan saklasın hayırlısıyla kucağına aldığın günüde göresin inşallah:Saruboceq:
ağrılarını fazla düşünme sana tavsiyem uzan hiç ayakta gezinme bir süre...
buarada kızlar ben sonuçlarımı aldım eşimin spermiogram sonucu çok iyi çıktı ama benim süt hormonum yüksek çıktı malesef:çok üzgünüm:
bu sebepden düşük olduğunu söyledi doktorum şimdi tedavi görüyorum ilacım bitince eğer herşey yolundaysa yumurta takibi yapılacak. Belki işten çıkabilirim bu yüzden daha sık görüşebiliriz.... Gülsü wom bebişim kızlar hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ayyy rock canım dikkat et kendine yaa bi ben kaldım haaa
Kendimi yetim öksüz gibi hisettim beee:roflol:kaydirigubbakcemile3

selam hircindeniz. Canim benim sagolasin iyi dileklerin icin. Sira sende tamamdir bu is :)) Biliyorsun hic sekmedi siramiz. Bu arkadas grubunda herkes tek tek hamile kaldi. O sut hormonu direk stresten cikiyormus. o yuzden takma fazla canim. Yani tamam zor biliyorum ama mesgul et kendini masus. Bak diger hersey temizmis ne guzel. Demekki az bi zamani kaldi. Yumurta takibini niye yapiyolar? Evde yapilan yumurtlama testlerinden alsan ise yaramazmiki? Ben oyle yaptim bu ay.

rock canım kasığınla bacağının birleştiği yer ağrıyosa korkma benimde öyle olmuştu hani demiştim ya sana hatırlarsan endişelenecek bi durum yok o zaman normal bu ağrılar.nasılsın hamilelik nasıl bi duygu?daha çok yeni çok dikkat et canım bol bol dinlen ev işlerini yaparkende dikkatli ol inan çok sevindim canım senin adına sıra ecenur da.inşallah onun da yakında hamilelik haberini duyarız seni çok öpüyorum kendine iyi bak

selam kankaa. Evet aynen o birlestigi yer agriyordu. ama cok sukur o da gecti. evet senin dedigini hatirliyorum bize. orasi agriyor dedigini yani. Dun aksam yattigim yerde baya bi kazi calismalari vardi kasiklarimda. gamyoncuiremsu resmen oyuyorlar sanki. ama normalmis. bebek yerlesiyo insallah. Dun bide biraz supurge falan yaptim :eek: esim cok yardimci evde sagolsun. Huy degistirdi adam kaydirigubbakcemile3

slm kıslar :))

bız bebısımle cok ıyız artık ayrıntılıya gırme vaktımız geldı onumuzdekı hafta ıcınde randevu alıp gıdıcem cok heyecanlanıp sabırsızlanıyorum cok ozledım kuzumu.artık kesın olarakta cınsıyetını oğrenıcez:)))ve kızım yada oğlusum dıye sevebılcem..aslında randuvuyu 14 subata alsam super olcak :))

hırcındenız canım sayfada senı gormek ne guzel :))sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım sadce sut hormonun yuksek cıkmasından dolayı yasadığın sıkıntı gecıcı bır durum yanı kalıcı degıl.tedavı surecın ne kadar surer bılemıyorum ama sende en kısa zamanda anne olucaksın bu cok guzel ,anne olmanda bır sakınca yok sadce ufak bır tedavı surecı senı beklıyo onuda basarıcagına emınım tatlım..
ve sunu unutma kı ssende bılıyosun butun tedavılerın bası morel lutfen sakın bır anlık bosluklara dusme.
guzel haberlerını beklıyoruz canım

rock canım korkma sakın cıddı bıse degıldır melegın kendıne yer hazırlıyo cok saglıklı annesı :))
kardelen gulsu ogluslarınızı buyutuyonuz valla ne guzel :))masallah onlara..
wom prensesın nasıl :))hepinizi opuyorum canlarım...

selam bebisim. Demek cok az kaldi cinsiyeti ogrenmeye :)) Ne guzel ya. Genelde annelerin icine doguyormus yani kalbinden ne geciyorsa o olur buyuk ihtimal. benim oglan diye geciyor kendim icin ama bakalim herikiside mutlu eder beni yeterki saglikli olsunlar.

selam kızlar nabersiniz ....

kız rock halen gitmedinmi doktora dövcem ha git dedim olum :roflol: yolarım saclarını bak :roflol:

kız ece sıkıntı yok güzelim aysını halamın kızınada oldu şimdi 2 yasında oglu var tedavi oldu ve sonra hamiş kaldı içini ferah tut sabır anam....

uleee bebişim hadi hayırlısı ama eminim kız oldugundan inşallah mahcup olmam ule

huyde öpüldünüz bacılar mucks hepinize...

selam kızlar nabersiniz ....

kız rock halen gitmedinmi doktora dövcem ha git dedim olum :roflol: yolarım saclarını bak :roflol:

kız ece sıkıntı yok güzelim aysını halamın kızınada oldu şimdi 2 yasında oglu var tedavi oldu ve sonra hamiş kaldı içini ferah tut sabır anam....

uleee bebişim hadi hayırlısı ama eminim kız oldugundan inşallah mahcup olmam ule

huyde öpüldünüz bacılar mucks hepinize...

oglum anlatmadimmi ben burda iki saat. oyle ha deyince doktora gidemiyorum :mymeka: bekliyorum burdaki hastane bana kadin dogum ismi ve teli vercek arayip randevu alcam. sigorta sistemi isliyo iste degisik. cocuk olcak 6 aylik ben anca gitcem haaa :CüvCüv:

ooo kızlar hepinizden haner alabildim nihayet rock kankam bebek yerleşiyo ya o zaman ağrılar normal canım doktora gittiğin gin bizi haberdar et merak ediyorum

bebişim senin bence kız gibime geliyo daha göstermedi senin sidikli baya nazlı olacak annesi mutlaka yaz doktordan geldiğinde

hırçındenziim canım benim eşinin sonuçlarına sevindim seninki de tedavi ile olacak atlatacaksın ve ahamiş haberini alacaz buradan sıkıntıya sokma kendini canım herşeyin başı moral biliyosun bebişim tatlı demişsin sağol canım darısı senin başına inşallah beni görmek isterseniz profilimin üstüne tıklayın arka tarafta resmim var bebişle çekilen

hepinizi öpüyorum

ooo kızlar hepinizden haner alabildim nihayet rock kankam bebek yerleşiyo ya o zaman ağrılar normal canım doktora gittiğin gin bizi haberdar et merak ediyorum

bebişim senin bence kız gibime geliyo daha göstermedi senin sidikli baya nazlı olacak annesi mutlaka yaz doktordan geldiğinde

hırçındenziim canım benim eşinin sonuçlarına sevindim seninki de tedavi ile olacak atlatacaksın ve ahamiş haberini alacaz buradan sıkıntıya sokma kendini canım herşeyin başı moral biliyosun bebişim tatlı demişsin sağol canım darısı senin başına inşallah beni görmek isterseniz profilimin üstüne tıklayın arka tarafta resmim var bebişle çekilen

hepinizi öpüyorum

selam kardelencim. hemen haber vericem vallahi gider gitmez. Sen neler yaptin? Bebis nasil? Yogunsun herhalde pek giremiyorsun nete. eh normal yani. misafirler ne zaman gidiyor? Sezeryan yaralarin iyilesti mi? amma soru sordum kaydirigubbakcemile3

slm kizlar herks iyi sanirim ececim ilk sana yazim morelini bozma lütfen herseyin bi tedavisi var kontrollerini düzenli yaptir eminim düzelcek.rack sana gelince ¨seni anlyiorum hop deyince doktora gidemiyosun buradada kötü düsünme tatlim bebisnin icinde büyüyor onun icn bol bol ceviz findik süt pekmez ye sebzede ayni sekilde canim.
kardelennnnnn kiz benim annemlerde cumertesi gidiyor üzülüyorumya alismistim gercekten.
wom kizin nasil az kaldi sanada yorma kendini lennnn hadi herksi öptüm unuttugum vamri arda bilmiyorum hadi byyyyyyyyy

slm kizlar herks iyi sanirim ececim ilk sana yazim morelini bozma lütfen herseyin bi tedavisi var kontrollerini düzenli yaptir eminim düzelcek.rack sana gelince ¨seni anlyiorum hop deyince doktora gidemiyosun buradada kötü düsünme tatlim bebisnin icinde büyüyor onun icn bol bol ceviz findik süt pekmez ye sebzede ayni sekilde canim.
kardelennnnnn kiz benim annemlerde cumertesi gidiyor üzülüyorumya alismistim gercekten.
wom kizin nasil az kaldi sanada yorma kendini lennnn hadi herksi öptüm unuttugum vamri arda bilmiyorum hadi byyyyyyyyy

selam gulsucum. en iyi sen anlarsin beni doktor bakimindan. yok anam yok iste turkiyenin gozunu seveyim. Annenler gidiyo demek eh kaldilar en ihtiyacin oldugu zamanda simdi gitme vakti. Benim doguma kimse gelmez herhalde. Cok uzak. Olsun varsin bakarim bebisime kendim. Sen yine sanslisin kaynanangiller yakin. zora geldiginde cagirirsin. :lepi:

kankam bebiş iyi çok şükür arada mızırdamaları ağlamaları oluyo gaz sancısı oluyo arada o da normal ağlamadan bebek kendini nasıl belli edecek değil mi ama :))sezeryan yaram iyileşti canım artık rahatça dolaşıyorum şişliklerimde indi çok şükür hamilelikte baya bi ödem olmuştu vücudumda.kayınvaldemler martın 12 sine kadar burdalar bana baya bi yardımı oldu sağolsun.bebiş bu ayın 15 inde tam 1 aylık olacak bak zaman gerçekten çok çabuk geçiyo canım 1 aylık oldu bile seninde doğum çok çabuk gelir bi bakmışsın 9.ayındasın ve yavrun kucağında Allah herşey sağlıkla afiyetle versin inşallah.

gülsü sen nasılsın canım demek annenler gidiyo zor oluyo biliyorum alışıyosun sonrası malum öpüyorum hepinizi kızlar kendinize iyi bakın

kankam bebiş iyi çok şükür arada mızırdamaları ağlamaları oluyo gaz sancısı oluyo arada o da normal ağlamadan bebek kendini nasıl belli edecek değil mi ama :))sezeryan yaram iyileşti canım artık rahatça dolaşıyorum şişliklerimde indi çok şükür hamilelikte baya bi ödem olmuştu vücudumda.kayınvaldemler martın 12 sine kadar burdalar bana baya bi yardımı oldu sağolsun.bebiş bu ayın 15 inde tam 1 aylık olacak bak zaman gerçekten çok çabuk geçiyo canım 1 aylık oldu bile seninde doğum çok çabuk gelir bi bakmışsın 9.ayındasın ve yavrun kucağında Allah herşey sağlıkla afiyetle versin inşallah.

gülsü sen nasılsın canım demek annenler gidiyo zor oluyo biliyorum alışıyosun sonrası malum öpüyorum hepinizi kızlar kendinize iyi bakın

selam kankaa. Oooo baya sendelermis kayinvalidenler. Daha bir ay ordalar. Annenler geldimi peki? hic ondan bahsetmedin? ya da benmi atladim? Ablan falan vardi demi? Gelmislerdir doguma. Zaman cok cabuk geciyor gercekten. Cok heyecan basmaya basladi icimi gun gectikce. kalp atislarini falan duysam belki biraz sakinlesirim :CüvCüv:

selam kankaa. Oooo baya sendelermis kayinvalidenler. Daha bir ay ordalar. Annenler geldimi peki? hic ondan bahsetmedin? ya da benmi atladim? Ablan falan vardi demi? Gelmislerdir doguma. Zaman cok cabuk geciyor gercekten. Cok heyecan basmaya basladi icimi gun gectikce. kalp atislarini falan duysam belki biraz sakinlesirim :CüvCüv:

annemler gelmedi canım ablamda gelemedi kayınvaldemler gelince onlar gelmesine gerek kalmadı onlarında işleri güçleri var ben gidiyorum nasipse temmuzun başında izmire o zaman görecekler bebişi o zaman tam 6 aylık olacak hayırlısı ile oğluşum.heyecan başladı demek sen daha dur karnın yavaş yavaş belirginleşince daha çok heyecanlanacaksın :icecream:çok güzel bir duygu gerçekten hayırlsıı ile bi tamamına ersin de yavrunu kucağına alınca da ayrı bi heyecan :emir_bebek:öpüyorum canım kendine çoook dikkat et a.s.:1hug:

annemler gelmedi canım ablamda gelemedi kayınvaldemler gelince onlar gelmesine gerek kalmadı onlarında işleri güçleri var ben gidiyorum nasipse temmuzun başında izmire o zaman görecekler bebişi o zaman tam 6 aylık olacak hayırlısı ile oğluşum.heyecan başladı demek sen daha dur karnın yavaş yavaş belirginleşince daha çok heyecanlanacaksın :icecream:çok güzel bir duygu gerçekten hayırlsıı ile bi tamamına ersin de yavrunu kucağına alınca da ayrı bi heyecan :emir_bebek:öpüyorum canım kendine çoook dikkat et a.s.:1hug:

Benim gibi yani seninkilerde. Herkesin kendine gore isi var tabi. Benim bi turk arkadas var burda insallah o gelecek yardima. Bide gelirse kaynanam ve esimin annanesi gelebilir. Temmuz basi guzel bi zaman bebis icin. 6 aylik tam ele geliyorlar. Ben herhalde bebis 1 yasini doldurmadan gidemem turkiyeye. zaman yok zaten. 8 ay hamilelik sonra buyusun birazcik. Boyle iste canim. optum seni ve bebisi.

X