- 30 Mart 2008
- 429
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rock canım kasığınla bacağının birleştiği yer ağrıyosa korkma benimde öyle olmuştu hani demiştim ya sana hatırlarsan endişelenecek bi durum yok o zaman normal bu ağrılar.nasılsın hamilelik nasıl bi duygu?daha çok yeni çok dikkat et canım bol bol dinlen ev işlerini yaparkende dikkatli ol inan çok sevindim canım senin adına sıra ecenur da.inşallah onun da yakında hamilelik haberini duyarız seni çok öpüyorum kendine iyi bak
selam kızlar nabersiniz ....
kız rock halen gitmedinmi doktora dövcem ha git dedim olum :roflol: yolarım saclarını bak :roflol:
kız ece sıkıntı yok güzelim aysını halamın kızınada oldu şimdi 2 yasında oglu var tedavi oldu ve sonra hamiş kaldı içini ferah tut sabır anam....
uleee bebişim hadi hayırlısı ama eminim kız oldugundan inşallah mahcup olmam ule
huyde öpüldünüz bacılar mucks hepinize...
ooo kızlar hepinizden haner alabildim nihayet rock kankam bebek yerleşiyo ya o zaman ağrılar normal canım doktora gittiğin gin bizi haberdar et merak ediyorum
bebişim senin bence kız gibime geliyo daha göstermedi senin sidikli baya nazlı olacak annesi mutlaka yaz doktordan geldiğinde
hırçındenziim canım benim eşinin sonuçlarına sevindim seninki de tedavi ile olacak atlatacaksın ve ahamiş haberini alacaz buradan sıkıntıya sokma kendini canım herşeyin başı moral biliyosun bebişim tatlı demişsin sağol canım darısı senin başına inşallah beni görmek isterseniz profilimin üstüne tıklayın arka tarafta resmim var bebişle çekilen
hepinizi öpüyorum
slm kizlar herks iyi sanirim ececim ilk sana yazim morelini bozma lütfen herseyin bi tedavisi var kontrollerini düzenli yaptir eminim düzelcek.rack sana gelince ¨seni anlyiorum hop deyince doktora gidemiyosun buradada kötü düsünme tatlim bebisnin icinde büyüyor onun icn bol bol ceviz findik süt pekmez ye sebzede ayni sekilde canim.
kardelennnnnn kiz benim annemlerde cumertesi gidiyor üzülüyorumya alismistim gercekten.
wom kizin nasil az kaldi sanada yorma kendini lennnn hadi herksi öptüm unuttugum vamri arda bilmiyorum hadi byyyyyyyyy
kankam bebiş iyi çok şükür arada mızırdamaları ağlamaları oluyo gaz sancısı oluyo arada o da normal ağlamadan bebek kendini nasıl belli edecek değil mi ama :))sezeryan yaram iyileşti canım artık rahatça dolaşıyorum şişliklerimde indi çok şükür hamilelikte baya bi ödem olmuştu vücudumda.kayınvaldemler martın 12 sine kadar burdalar bana baya bi yardımı oldu sağolsun.bebiş bu ayın 15 inde tam 1 aylık olacak bak zaman gerçekten çok çabuk geçiyo canım 1 aylık oldu bile seninde doğum çok çabuk gelir bi bakmışsın 9.ayındasın ve yavrun kucağında Allah herşey sağlıkla afiyetle versin inşallah.
gülsü sen nasılsın canım demek annenler gidiyo zor oluyo biliyorum alışıyosun sonrası malum öpüyorum hepinizi kızlar kendinize iyi bakın
selam kankaa. Oooo baya sendelermis kayinvalidenler. Daha bir ay ordalar. Annenler geldimi peki? hic ondan bahsetmedin? ya da benmi atladim? Ablan falan vardi demi? Gelmislerdir doguma. Zaman cok cabuk geciyor gercekten. Cok heyecan basmaya basladi icimi gun gectikce. kalp atislarini falan duysam belki biraz sakinlesirim :CüvCüv:
annemler gelmedi canım ablamda gelemedi kayınvaldemler gelince onlar gelmesine gerek kalmadı onlarında işleri güçleri var ben gidiyorum nasipse temmuzun başında izmire o zaman görecekler bebişi o zaman tam 6 aylık olacak hayırlısı ile oğluşum.heyecan başladı demek sen daha dur karnın yavaş yavaş belirginleşince daha çok heyecanlanacaksın :icecream:çok güzel bir duygu gerçekten hayırlsıı ile bi tamamına ersin de yavrunu kucağına alınca da ayrı bi heyecan öpüyorum canım kendine çoook dikkat et a.s.:1hug: