Buluma noktamz :))

bundan bır sene once bebek sahıbı olmak için konuşuyoduk şimdi ise pek çoguumuz bebek sahıbı bazılarımızda hamıle ne enterasan acaba bır sene sonramızda neler var

gülsücüm valla o son yazdıgın kelimeler beni bitirdi ne sancı kalır o an nede baska bir acı Allah ım banada normal dogum nasip eder inşşal dua edin hemeki unutursunuz sonra :)))).......

neyse anam ben kactım kusura bakmayın belim cok agırdı dayanamıyorum bugun cok yoruldum misafirim vardı siz anlarsınız beni canlar zaten en cok siz anlıyoruz öptüm sizi tekrar buluşuruz inşallah hosçekalın....

su kristali yazıyorum nasıl yapcanı ....bekle...

ilk önce sana verdiğim adresin mausla üzerine gel ve sagı tıkla kopyala yap...

ondan sonra sayfanın en üstünde kontrol paneli yazan yere gir....

cıkan sayfada sol üstteki profil ayarlarına gir...

ve oradaki sayfanın sonunda kilo dogum takip çizelgesi yazan yerin üzerine gel ve mausla tekrar sagı tıkla ve yapıştır yap daha sonra değişiklikleri kaydet de ok kolay gelsin bye....

pardon kullanıcı paneline gir ordanda profil düzenleye gir ok......

kızlar bebiş durmadı da sancısı oldu mama verdim şimdi sütüm pek yok pekmez içiyorum tahin helvası yiyorum bir de yeşil soğan süt yapıyo su kristali ben o dediğin çaydan aldım canım humana still tea çayın adı canım pekmez içtiğim zaman sütüm çoğalıyo sende dene ben mamayı biberonla veriyorum maaşallah mememi de istiyo onu emmeden yatmıyo çok şükür.

wom sık emziriyorum zaten canım memem dışarda sürekli :)))süt kanalları açılıyo biliyorum canım

hepinizi öpüyorum bebişle ilgileneyim kızlar sonra konuşuruz öpüldünüz

kardenlenx cın bebegın memeden vazgeçmiyecegınden korkmasam bende biberonla verecem ama ne bılım cesaret edemıyorum benımkıde meme istıyo sureklı ama ne bılım

off yaa kacirmisim muhabbeti ben bu gece ( Benim cok uykum geliyo kizlar acayip. kafami kaldiramiyorum. oglen uyudum kalkip yemek yaptim sonra yine uykum geldi. esnemekten bi hal oluyorum.

Womanly ve bebisim cok sagolun kizlar. Icten gelerek bana sevindiginizi biliyorum. Sira ecenurda simdi. insallah guzel haberleri verir bize. Toplanak yine yaa.

ohhh uyu anam uyu bu 6 ay rahatsın son üç ay görürüm ben seni ah ah bende mide yanmasından dolayı uyku muyku yok malesef bu günlerin tadını cıkar derlerdide inanmazdım .....:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

kız heralde içten hemde ta derinlerden gelerek sevindim inan buna ....kendine ilk üç ay dikkat et bozuşuruz sonra temizlik nooooooo okeyyyyyyyy....

kızlarrr tıklayın ve göbişimi görün .....cokkkkkk şişko oldum yaaaaaaaa....

anaa simdi gordum resmini womanly. cok tatli yaa. O kadar sismemissin iyisin iyisin :))) Benim zaten gobegim var allaah 7-8-9. ayda dusunemiyorum bile. Herkes senin dedigin gibi diyor tadini cikar diye. simdilik pek bi sikayetim yok allaha sukur. sadece gicik gibi bogazimda kuru bi oksuruk delirecem. Doktorada gitmedim daha. anca ilik sut bal falan iciyorum.

he kız hamileliğimden buyana 13 kilo aldım olum sence almamışmıyım low delikafadulden:jeyyar: tabi kilosu fazla olana kötü tabi ben rahat rahat yatakta donebiliyorum en azındanmirmirmirmir...bebişin saglıklı olsunda kilo göbek onemli diil anam .....oksuruk deyip gecme git doktora biran önce ihmal etme canım anca bebeğine kavuştun en azından için rahat eder bacuuumm okeyyy sut bal cok iyi devam et gulum hadi öpüldün kib....

selam kizlar. nabersiniz? Benim sanki sol kasik tarafimda bi agri var gibi sadece bugun. Sizce normalmi? Doktora daha gidemiyorum biliyosunuz. sizinde oldumu ilk donemlerde sadece belli bi tarafta agri? Off ya insallah hersey yolundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…