off yaa kacirmisim muhabbeti ben bu gece( Benim cok uykum geliyo kizlar acayip. kafami kaldiramiyorum. oglen uyudum kalkip yemek yaptim sonra yine uykum geldi. esnemekten bi hal oluyorum.
Womanly ve bebisim cok sagolun kizlar. Icten gelerek bana sevindiginizi biliyorum. Sira ecenurda simdi. insallah guzel haberleri verir bize. Toplanak yine yaa.
ohhh uyu anam uyu bu 6 ay rahatsın son üç ay görürüm ben seni ah ah bende mide yanmasından dolayı uyku muyku yok malesef bu günlerin tadını cıkar derlerdide inanmazdım .....:jeyyar:kaydirigubbakcemile5
kız heralde içten hemde ta derinlerden gelerek sevindim inan buna ....kendine ilk üç ay dikkat et bozuşuruz sonra temizlik nooooooo okeyyyyyyyy....
kızlarrr tıklayın ve göbişimi görün .....cokkkkkk şişko oldum yaaaaaaaa....
anaa simdi gordum resmini womanly. cok tatli yaa. O kadar sismemissin iyisin iyisin :))) Benim zaten gobegim var allaah 7-8-9. ayda dusunemiyorum bile. Herkes senin dedigin gibi diyor tadini cikar diye. simdilik pek bi sikayetim yok allaha sukur. sadece gicik gibi bogazimda kuru bi oksuruk delirecem. Doktorada gitmedim daha. anca ilik sut bal falan iciyorum.