Buluma noktamz :))

cok sagol canim. sizlerden 1 sene sonra bende hayirlisiyla hamile kaldim. Bizim yazdiklarimiz neden gozukmuyorki? merak ettim simdi. Biz genelde bu topikteyiz ama pek giren yok bugunlerde malum herkes bebisiyle ilgileniyor.

benim daha 1 aylik canim cok kucuk :)) oglusun oldu demek. allah anali babali buyutsun canim. benim icime oglan diye doguyor benim ama bakalim hayirlisi.

rock canım benim yorma kendini sakın yiğenime iyi bak annesi bu arada benim içime kız doğuyo kankam sanki kızın olacak hissi var hayırlısı eli ayağı düzgün olsunda anasına benzesin :))rock kankam kzı olursa yada erkek olursa ne isimleri koymayı düşünüyosun?

su kristali sağol canım epeydir yoktun aramıza hoşgeldin biz bu topikteuzi burdan yazışıyoruz arkadaşlarla bu aralar rockun dediği gibi bebişlerle ilgileniyoruz ama sende kendinden haberdar et bizi sende yazarsın buraya.iyi dileklerin için teşekkür ederim canım seninde oğlun analı babalı büyüsün inşallah bu arada ismini ne koydunuz?

kardelenx hala ordaysan oglumun ismı Necip Fazıl bu arada eskısı gıbı rahat deılız bebekler bırakmıyo

slm kizlar nasilsiniz bakem bebsim burdamisn kizlar herkese gezmeye gitti ev ve oglum bana kaldiiiiiiiiiii.cok mutluyum valla bebsim sen nasilsin bak rackda hamis ne güzel hepmiz sirayla anne oluyoruzzzzzzzzz ay herkese nasip etsin insallah rabbimmmmmmm.senin bebis nasil cinsiyet belli oldumu canim benim oglan iyi teyzesi yanimda yatiyooooo

rockkkk canım benım cok sevındım cok guzel bır haber gözün aydın tebrık edıyorum hayırlısı olsun saglıcakla kucagına aldığın gunude duymak nasıp olsun. super bır haber bu yaaa :))darsısı ecenın basına ınsallah..geldığınde bebegın olucagından hemen hemen hepimiz emındık vede oyle oldu.bu kadar hamılenın duası senın ve ecenın ıcındi cok sukurde Allah kabul ettı.
gulsu wom kardelen ece sızlerıde opuyorum canlarım :))
ben bıraz once ablamı yolcu ettım bılıyosunuz 1 haftadır burdaydı bol bol ozlem gıderdık gezdık tozduk eglendık.
bu ayın 15 den sonra ayrıntılı ultrasyona gırıcez ve bebegımızın cınsıyetını sonunda ogrenıcez..ıkımızde cok ıyız ve sızlerı cok opuyoruz..

naber canım nasılsın.demek oglusun yanınde benım ıcın opuver :))basbasa vakıt gecırıyosun demek .evet cok sevındım rocukun haberını okuyunca..darısı tum ısteyen herkese Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın..bızde cınsıyetını yukardada yazdım bu ayın 15den sonra ogrenıcez Allah nasıp ederse.cok heyecan verıcı :))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmm rockummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm soktayım süper bir haber bu yaw Allah ım sonunda ya sonunda inan okadar mutluy oldumki anlatamam anam seni kutluyorum rabbim dogdugu gunude göstersin inşallahhhhh ..........

kız bebişim naber low burdamısın?.....

bence yüzde 90 kız bebişim erkek olsaydı ohoooooo coktan cıkarmıştı meydana ........... anladın sen onu.... kaydirigubbakcemile5

ahanda kardelenx de geldi oleyyyyy naber abla.....bebişin nasıl?...

kız bebişim bebegin harekelerini hiç hissediyonmu low?...

keşke biri yazsa yaw ses verin alooooooooooooooo.........

heyyyyyyyyyyy huhuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmm oglusum uyuttum ama uyancak gibi yan koltuga yatirdim wom cnaim kizin nasilllllll bebisim cok heycanlyim ögrenince hemen yaz bizede olurmuuuuu.kizlar herkes tammmiiiiiiiii

wom iyiyim canım bebişte iyi çok şükür biraz yoruyo bizi sürekli ağlıyo elimi ayağımı dolaştırıyo ama onun dışında iyiyim biraz sütümden yana dertliyim yeterli gelmiyo sütüm o yüzden ek mama vermeye başladım aptamil aldım biberonla az da olsa veriyorum zaten mememi de emmek istiyo sürekli çok şükür.süt yapacak şeyler yiyiorum sürekli içiyorum bezen iyi oluyo bezen yetmiyo bizim oğlan doymuyo yani anlayacağın:))sen nasılsın bebişin nasıl gülüm umarım iyisinizdir seninde az kaldı doğuma canım benim Allah hayırlıısı ile kurtarsın inşallah

bebişim senin bence kız gibime geliyo geç gösterirlermiş ya kız bebkler hayırlısı bakalım merakla bekliyoz iyisindir inşallah canım öpüyorum

gülsü hadi bakalım ehmet devriminle başbaşa kalabildiniz nihayet öp kız benim için bebişini Allah nazardan korusun yavrularımızı

su kristali adıyla yaşasın inşallah canım benim.güzel bi isim düşünmüşsünüz kendinize iyi bakın kızlar hepinizi öpüyorum

inşallah sıra ecenurumuzda Allah ona da nasip etsin inşallah tez zamanda.

gülsü bacım benim cadı gayet iyi anasına hiç rahat vermiyo masallah Allah bozmasın yeterki hareket etsinde benim rahatım onemli diil....

abla iyi olmanıza sevindim sık sık emzirisen sütün cogalırmış denedinmi?....

vay be butun kıslar toplandık nerdeyse eksıkllerımız var :))ama buda mucıze :))
wom bebegın hareketlerını hıssedıyorum gıdıklıyo goz seyırmesı gıbı oluyo ara arada ufak hafıf tekmeler atıyo:)) super bıse..
askerı hastande soylemıyolar dısarda ogrenıcem haftamı beklıyorum ayrıntılıya gırmek ıcın

saol kardelenx bu arada bu erkek bebekler hep aynı galıba benımde sütüm yetersız bende aynı mamadan verıyorum bu arada süt olsun dıye sıvı şeyler tüketiyorum ama ogluşum doymak bılmıyo ayrıca mamayı kaşıkla vermek durumunda kalıyorum çünki memeden kesişir dediler çok zahmetli oluyo ama ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…