taamam kizlar anlatim su dogumu ama korkmayin cünki düyalara degdiiiiiiiiii valla.
kizlar biliyosunuz benim sancim gelmedi 10gün gec dogum yaptim sunoi sanciyla 19ocak beni hasteneye aldilar aksam 9da alttan bi ilac verdiler gece orda kaldim sabah 5te kalktim bi ilac daha tabi sancilar gelip gidiyodu,1bucukta bidaha verdiler tabi ben artik bayilacak gibiydim bu arad tarih 20 ocak olmustu annemgil ve esim oara yanimdaydi beni bi odaya alip yatirmislardi karsimdada babm annem duruyodu ben fenalastim ama kimseye söylemiyordum suyumda gelmisti onun öncesiden bu arada ben kivarndikca babam dayanamiyordu odadan cikmisti.dogum olmuyordu babmgil aksam 3dogru gittiler yanimda annem ve esim kalmsiti baktila rolmucak beni suyun icene aldilar orada yattim sanci geldikce cirpniyordu basimda bir ebe doktor ennem ve esim vardi.aksam 6ye kadarugrastilar ve dgoum olmadi doktor sudan cikarip dinlenmem gerektigini vucudumun direncinini bittigini böyle yorgun dogum yapamcigimi söyledi.dediki sana belden igne yapalim yok dedim bel agrisi kalir dedim doktorsa kimildmam gerektigini yoksa agri kalcagini falan anlatti.önden esim arkdanda bi ebenin yaridmiyla igneyi vurundum ve beni yatirdilar igne acilairmi azaltmisti ancak belden asagimda tutmuyordu belli bisüreden sonra sancilar ayni sidettle devam etti.ben aglyiordum sezeryan istiyorumdedim acilma olmuyordu cünki doktorlarda kokrmustu artik sezeryana karar verdiler tam o ara ameliyathaneden bi doktor geldi dediki seni narkozla dogurtururum korkma okadr aci cekmicen dediii...