Buluma noktamz :))

kardelen oglusun istahli demek masalah niye agliyo acaba gazimi varkiiii seninde oglusun cok tatli valla sende kokla benim icin bol bol bizim su hamislerde dogursunda kucaklarina alsinlarrrrrrrrr insallahhhhhhhhhhh nirdesiniz milletttttt

hareketleri netleşsin ozaman dahada mutlu oluyosun okadar farklı bir duyguki rabbim herkese yasatsın bu duyguyu inşallah.....onu kucagıma alacagım gunu sabırla bekliyorum rabbimin izniyle......

bu arada su kristeli hosgeldin bayadir girmiyodun dmek dogum yaptin oglusu 40nida cikariyor benimki2hafta 2günlük canim .bebisim hissedersin tabi yavrusun oynar.wom canim kizin hep hareket etsinde seni düsünen yok valla yeeeterki o saglikli olsun tatlim sorun degilllllll

kizlar banada bi takvim yaparmisinizya oglusum 21 ocak dogumlu ismi devrim ahmetttttttt ben yapamdim bitürlü hadi teyzelrii güzel biseylerrrrr yolayin oglumaaaaaaaa

süt arttırıcı bi cay varmış adını unuttum onu denedinizmi kardelenx su kristali....
kız gülsü biraz dogumundan bahset be normal yaptın ya merak ediyorum zormu oldu.....

gülsü yapıyorum şimdi takvimi bekle anam...

resimdekıde benım ogluşum kızlar yıne burda olmak çok ıyı kızlar bu arada oçayıda aldım canım evet arttırıyo ama ne bılım yınede yetmıyo gıbı gelıyo yada oglan obur

su kristali bebeğinin dogum tarihini birde ismini yaz hayatım yapıyım....

bu arada womanly senın bebişinde hayırlı olsun inşallah saglıklı bır şekılde kucagına alırsın sanırım kız hamılelıkte çok guzel bır donem hele bebeğin hareketlerını hıssetmek çok güzel bir duygu

saol gülsu evet uzun zamandır yoktumhamılelık dogum derken kısmet şimdiyeymiş bide bugun baya ugraştım tekrar sizlerı bulmak için tekrar üyeliğimi güncelleştırdım sonrada sızlerı buldum bundan sonra inşallah tekrar beraberız

taamam kizlar anlatim su dogumu ama korkmayin cünki düyalara degdiiiiiiiiii valla.
kizlar biliyosunuz benim sancim gelmedi 10gün gec dogum yaptim sunoi sanciyla 19ocak beni hasteneye aldilar aksam 9da alttan bi ilac verdiler gece orda kaldim sabah 5te kalktim bi ilac daha tabi sancilar gelip gidiyodu,1bucukta bidaha verdiler tabi ben artik bayilacak gibiydim bu arad tarih 20 ocak olmustu annemgil ve esim oara yanimdaydi beni bi odaya alip yatirmislardi karsimdada babm annem duruyodu ben fenalastim ama kimseye söylemiyordum suyumda gelmisti onun öncesiden bu arada ben kivarndikca babam dayanamiyordu odadan cikmisti.dogum olmuyordu babmgil aksam 3dogru gittiler yanimda annem ve esim kalmsiti baktila rolmucak beni suyun icene aldilar orada yattim sanci geldikce cirpniyordu basimda bir ebe doktor ennem ve esim vardi.aksam 6ye kadarugrastilar ve dgoum olmadi doktor sudan cikarip dinlenmem gerektigini vucudumun direncinini bittigini böyle yorgun dogum yapamcigimi söyledi.dediki sana belden igne yapalim yok dedim bel agrisi kalir dedim doktorsa kimildmam gerektigini yoksa agri kalcagini falan anlatti.önden esim arkdanda bi ebenin yaridmiyla igneyi vurundum ve beni yatirdilar igne acilairmi azaltmisti ancak belden asagimda tutmuyordu belli bisüreden sonra sancilar ayni sidettle devam etti.ben aglyiordum sezeryan istiyorumdedim acilma olmuyordu cünki doktorlarda kokrmustu artik sezeryana karar verdiler tam o ara ameliyathaneden bi doktor geldi dediki seni narkozla dogurtururum korkma okadr aci cekmicen dediii...

saet 11geliyordu narkozu verdiler acilma cok yavas ilerliyordu bense sancilari hissediyodum ama okadar sidetli degildi cünki narkozu damla damla veriyolardiiiii saet 11bucukta esime koridorda yatak hazirladilar gityat dediler esim yok dogum olur diye gitmek istemdi onlarsa hayir bugece olmaz anca sbah olur dediler ve gitti.saet 12gibi i baktilar acilma olmustu apar topra esim cagirildi ve dogum olduuu esim ikin diyordu bense aciyi unutup var gücümle itiyordum artik gözümü karartmistim cünki oglum geliyordu alt tarafi hisetmiyodum vakkumla cekmisler yavrumu dogunca kafa kipkirmiziydi oglumu gardogmaz karnima koydular gözlerini acmis bana bakiyodu cok sekerdi ve o anladimki hayatim asil oan baslamisti o minicik gözler kalbimin atisiy ifadesiydiiiiiive 21 ocak minigim 00.34de benimleydiiii

su kristeli dünya tatlisi oglumu görmek istersen sayfa 47de pinarhu resmini koymus ben hastenedeyken zor oldu ama saglikla geldi yavrum

wom cok sagol bacim güzel olmus oglum uyandi emziriyom uyutumda eklicem canimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…