Buluma noktamz :))

amanda aman cok yakisikli bi bebk oglun kardelen nazarlardan saklasin RABBIM onu benim icin öp annesi mis kokulu yavrunu.bu arada korkma canim bisey yoktur bertugun biliyosun bebkler cok hassas korkmaaa canimmmm

sağol wom canım inşallah dediğin gibi olur temiz çıkar sonucu Allah yavrularımızla sınamasın bizi.takvimin içinde teşekkürler canım çok güzel olmuş.öpüyorum

tabiki temiz cıkıcak ablajım sen sadece dua et okadar üzme kendini takvimi begendiğine sevindim ....

bu arada kızlar profil resimdeki benim oğlum nasıl teyzeleri sizce çok tatlı değil mi maaşallah 41 kere nazardan saklasın Rabbim sizde MAAŞALLAH deyin bi zahmet :))öpüldünüz

oy oy oy oy oy oy Allah'ımmmmmmmmmmmmmm o ne tatlı şey oyle yaw tütütütütütütü maşallahhhhhhhhhhhhh ama olmadı boyle yaaaa gülsüninki tatlı kardeleninki tatlı e ben hanginizi secicem damat olarak kaydirigubbakcemile5 neyse nasip artık yerimseniben ......

kız gülsü bakıyorumda erken kalkıon artık :roflol: bende şimdiden bol bol uyuyom nasıl olsa bende uyuyamıcam şimdiden alayım uykumu bari...

rockum nerelerdesin anam yaw kocişin geldiğinden beridir fazla girmez oldun neyse anam özletme kendini....

kızzzzzzzzz bebişim sende girmiyon artıkın bulantılar kokulara hassasiyet felan varmı aseriyonmu yani özletme kız sende kendini...

ececim seni katmıyorum artık işten nasıl yorgun gelion kimbilir ama sende bari haftasonları yaz yaw.....

kaydirigubbakcemile5 öpüldünüz.....

wom gülsü sağolun canlarım sizlerde olmasanız moralim iyice bozuk olurdu bertuğ çok tatlı demi teyzeleri büyüyünce yakışıklı olacak oğluşum,gülsünün kininde maaşallahı var çok tatlı canım Allah yavrularımızı güle güle büyütmek nasip etsin inşallah.wom sen şimdideen uykunu bol bol al anacım son aylarında da yatamayacaksın bebiş olunca da acısını çıkar uykunun şimdiden öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın

kizlar nerdesiniz yahu sayfamiz kimsesiz kalmis resmen.arkidisler ben ve oglumsum iyiyiz ama gelenden gidenden doya doya bi koklasamiyoruz 40cikmadan su misafir olayida baya yorucu vallaya.sizler neyapiyosunuz biyazin lovvvvvvvv herkesi öptüm byyyyyyyyy

selam kızlar ....
gülsü kız göya isviçredesin ha demek ordada komsuluk varmış cervrenizde baya genişse gelen giden bitmez anam sana kolay gelsin canım ogluşunuda bol bol öpücükler ....

kızlar siz nasılsınız ben ve kızım cok iyiyiz masallah sabırla dogmasını beklıyorum Allah ın izniyle ....
neyse öptüm hepinizi kendinize ii bakın....

selam kızlar kimse girmiyo mu artık bebişim rock ve ecenur siz nerelerdesiniz özledim sizi ya bi haber verin kendinizden bari,gülsü wom ve ben yazıyoz sadece.öpüyorum inşallah iyisinizdir

uleeeee bak bidaha yazmıcam ha bu ne olum yaw kızım bari iyi oldugunuzu yazın low merak ettim şimdi ha bebişim umarım iyisindir en cok seni merak ediyorum iki canlısın ondan kötü bişi yoktur umarım....
kız rock kocan geldi bizi hepten unuttun ha olum nerdesin yaaa....
ece kız sende calışıyon ama bari heftasonları nasıl oldugunu yaz doguranlar masallah hala yazıyolar okadar işleri güçleri arasında
helal olsun low
neysa öpüldünüz bye...

kizlar ordaysaniz duyun sesimi

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

cok kucuk daha 1 aylik. esim geldiginden beri. Bu sabah test yaptim pozitif hemen tabi hastaneye kosturdum kan testi o da pozitif. allahim nasil bi duyguymus bu yaa. simdi anliyorum o kadar saat neden konusuyorduk sizinle :)) cok farkli bi duyguymus.

womanly oglum su takvim nasi yapiliyo ya. bende istiyorum soyle afilli bisey. o kadar bekledim hakettim guzel bi takvimi :))))))))

amannnnnnnnnnnn rack cnaim dur ilk ben tebrik edem seni aycok cici bi haber bu canimya masallah sana dedimistim iste bak hic ugrasmacaksiniz diye.cok mutlu oldum adina kaucaginda görcegin günlerde gelcek insallahhhhhhhhhh canim öptüm sneiiiiiiiii

kizlar bu arada ben iyiyim sadece biraz bunaldim valla hergün misafir hergece kaynanamgil bizde gece 11e kadar oturuyorlar.ne ailemein geldiginin tadini cikariyom nede oglusumun offfffya.oglum cok tatli bu arada kizlaryaaaaaaaaaaa.

gulsucum cok tesekkurler canim. herseyin bi zamani varmis megerse. nasip kismet. bebisinle basbasa kalamadiniz hakket. misafir iyide belli bi yerden sonra cekilmiyor. sabir et canim herkes yavas yavas cekilir evine.

aman Allahım rock kankam inanamıyorum canım ya hamilesin demek ben sana demiştim izmirden dönünce olur diye :))özlem de girmişti araya :))çok sevindim canım ya inan senin adına çok mutlu oldum Allahım nazardan korusun tamamına erer inşallah öpüyorum canım benim kendine iyi bak temizlik işlerini de artık askıya al bu aralar riskli dönemdesin biliyosun

kızlar bu arada profil resimdeki ben ve oğlum bakının sonra kaldıracam öpüyorum hepinizi

kardelenx bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün benim bebeğimde dogdu 30 aralıkta yarın 40 günlük olacak

kardelenim kankam cok sagol canim. cok guzel bi duyguymus. simdi anliyorum siZLERI. RESIM COK GUZEL. BEBIS inanilmaz tatli. gule gule buyut bebisini canim.

su kristali merhaba canim. demek bebis dogduda 40 gunluk bile oldu. vay be zaman ne cabuk geciyor. nasil gecti hamileligin falan konusamadik canim.

saol canım öncelikle sende gebeymişsin hayırlı olsun canım bu arada hep aklımdaydınız ama bugun tekrar kadınlar kulübüne girdim uzun ugraş sonucunda sizleri buldum ama yazdıklarınızı goremıyorum neyse hallederiz inşallah bu sorunu canım hamılelık guzeldı son aylar bıraz sıkıntılı ama tadını çıkar ınsan alışınca hamılelıge insan dogum sonrasını özlüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…