Buluma noktamz :))

merhaba pınar
yenı uye oldun sanırım oncelıkle hosgeldın dıyorum :))
bızde cok merak edıyorduk gulsuyu bızım adımıza slm soylersın ve oğlusunuda kendısınıde opersın..Allah yardımcısı olsun..aldığın hedıyede cok guzel ıyı gunlerde kullanır ınsallah..

merhaba canim hosbulduk eger yarin dogum yaparsa hepinizden ayri ayri selam soylerim evet aldigim hediyeyi bende cok begendim kendi bebegime alamadiklarimi onun bebegine almak istiyorum bi taraftan onun bebegi icin seviniyor bi taraftan uzuluyor acimi bastirmaya calisiyorum bebeklerimiz birlikte buyuyecekti ama olmadi en kisa zamanda tekrar hamile kalirim insallah acimi devrimle gidermeye calisacagim insallah yarin onu gorunce aglamam hoscakal bebisim

canım cok uzuldum dıycek bıse bulamıyorum Allah hakkında hayırlısını versın ve tekrarını yasatmasın..
bebegının hakkında hayırlıs buymus demek..takdırı ılahı..Allah sabır versın..
insallah en yakın zamanda tekrar o guzel duyguyu yasamak nasıp olur..
bebegın gelcegı zamanı o kadar ck ıyı bılıyokı oyle bır zamanda gelıyorkı herseyı degıstırıyor..
buna ınan ve hıc canını sıkma.opuyorum sevgıler..

arkadaslar günaydin gülsü dogum yapti gece 3 de uyuyamadim hemen haber vereyim dedim bugün görmeye gidecegim bu arada normal dogummus ikiside cok saglikli öptüm

kızlar nihayet gülsü doğurmuş :)canım benim Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin öpüyorum ikinizi de.
bende oğluşla vakit geçiriyorum kızlar çok tatlı teyzeleri maaşallah Allah her isteyene nasip etsin Annelik çok güzel bir duyguymuş.bu arada bebeğim sarılık oldu hafif bi sarılık var yüzünde inşallah iyileşir kuzucuğum öpüyorum canlarım

cok sukur gozumuz aydın sonunda doğurdu :))bızde onunla doğurduk burda :)))))neyse cok sukur ıkısınınde ıyı olmasına cok sevındım..hayırlı olsun Allah analı babalı saglıklı gunlerde buyutmek nasıp etsın tebrık ettığımızı soylersın canım.darısı bızlerın basına :)))bakalım bız nasıl olcaz..
kardelen gecmıs olsun canım sarılık yenı doğan bebeklerın cogunda olur korkma endıse etme ıns.hemencecık atlatır oğlusumuz teyzesının yerıne opersın yerım ben onu nede tatlıdır sımdı :))
valla sız ıkı arada dere haber verıyonuz dığer kızlar ne alemde acaba ?rocku anlıyorum onunkı malum anlarsın sen :))hırcındenızde calısıyo onuda anladık :))pekı bu wommm nerelerde ????epeydır sesı cıkmıyo.cok merak edıyorum acıkcası.umarım oda ıyıdır ..
öpuyorum kızlar kendınıze ıyı bakın :))

kizlar nerelerdesiniz kimseler yok buarada gülerin yanindan geliyorum bebeisi cok tatli ayni babaya benziyor

kizlarrrrrrrrrrrrrrr buda gülsünün bebegi ve gülsü

Eklentiler

• $21012009033.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $21012009034.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $21012009036.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $21012009037.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 57
selam kizlar. coktandir girmiyorum . olan bitenlere bak :)) gulsucuum dogurmus bile sag saglim. fotolar super. Bebis cok tatli masallah ayni annesine benziyor. Kardelen kizim sende koy foto yaa. 1 tanecik bari. merak ediyoruz. hastanede falan cekmistir esin. Rica et komsuna birisine koysun pcye. Oglusun sarilik olmus gecmis olsun canim. hep oluyo bebeklerde. Ben cok yogunum kizlar. ehliyet almaya calisiyorum. ona hazirlaniyorum 1 haftadir. 15 gun sonra sinavim var. cok zor burda kurallar. bide ingilizce olunca siz dusunun halimi. esim evde daha. malum onunlada vakit geciiriyorum :)) Boyle iste. Optum sizi. haberdar ederim ehliyetten bakalim geccemmi kalcammi. :))))

gulsu kızzz o sendenmı cıktı :))))) masallah kocaman duruyo cok seker ay yer onu teyzesı super bıse yaaa..hemen doğurasım geldı :))) ayrıca babayı bılmem ama tıpkı anne burun dudak..masallahhhhh
rock ınsallah guzel gecer sıavın canım.ay gercekten yabancı dıl dımı :))zor zor Allah kolaylık versın.calısmalar devam ara verme..guzel haberlerını beklıyoruz..

merhaba bebisim gün gülsünün yanindaydim ikiside cok tatlilar hemen fotolarini cekip sizlerle paylasmak istedim hepinizi ayri ayri öpüyor buarada rocka sinavindan dolayi basarilar diliyorum buralarda ehliyet almak hic kolay degil ben 2. sinavda aldim ilk sinavda alamamistim bol sanslar

bebisim merhaba canim dun gülsünün yanindaydim onlarin fotolarini cekip sizle paylasmak istedim hepinize ayri ayri öpüyor ikiside cok tatli darisi olmayanlarin basina ROCWELLE bol l sanslar sinavindan dolayi buralarda ehliyet almak cok zorrrrrrrrrrr cok ben 2. sinavda aldim ilkte kaybettim kendinize iyi bakin

selam kızlar öncelikle dogum yapan kankalarıma evlatlarını saglıklı buyutmelerini diliyorum inşallah ömür boyu mutlu yasarsınız rabbim sizi evlatlarınızdan ayırmasın işllah

bende net hala yok eşimle braber net cafedeyiz sizi cok özledim ben ve bebgim cok iyiyiz rabbime sükür ....

gülsü ogluşuna bayıldım anam cooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk tatlı ule tütütütü masallahhhh kardelen abla sende koy resmi yaw ben bi şekilde bakarım merak ediyoz....

kızlar hepinizi tek tek öpüyorum fazla yazamıcam malum ayrıca ınar arkadasımıza haber verdiği için tesekkür ediyorum hepnizi seviyorum öptümmmm........kendinize ii bakın........

güler merhaba ben pınarın ablasıyım bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok tatlı bir bebek maşallah allah analı babalı büyütsün...

slm kizlarrrrrrrrr ben geldim oglusumla evimize gectik.biraz zor oldu dogum ama inanin arkadaslar simdi hersey gecti agrilarim olsada ogluusma deger tüm dünya.pinar dilan ve kizlar bebisim rack wom kardelen herkese kocaman tesekkürler edioyôruz.oglum size öpücük yolluyor teyzeleriiiiiiiiiiiiiii

selam kızlar bende bugun anama geldim .....
gülsü hayatım cok sevindim iyi olmana tabi kucagına alınca herseyi unutuyo insan dimi eeeee ilk dogumun ya ondan zorlanmısındır olsun deger bu acıya hadi öptüm bebegini ve seni canım...

kendinize iyi bakın kızlar abla resimleri beklioz okey....

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz geldinmi eve iyi iyi eeeeeeeeeeee oglusun ne yapiyor

woman iyi geceler suan sadece sen ve ben icerdeyiz kimsecikler ugramiyor sitenin pek tadi yok nerde bu kizlar

merhaba kızlar bende toparlandım çok şükür iyiyim artık eskisi gibi pek giremiyorum malum kayınvalidemler burda bi de ufaklıkla uğraşıyorum resim konusuna gelince eşim koyacak söyledim ben bebeği ve beni bugün yarın görürsünüz:))bebişim wom rock gülsü hepinizi öpüyorum gülsü bu arada bebişin çok tatlı Allah güle güle büyütmek nasip etsin inşallah öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…