Buluma noktamz :))

slm kizlar ben ve oglusum iyi agrilarim var ama idare edeiyoruz bende fazla giremiyorum gelen giden cok hem bebisin yanina hemde annemgilin yanina geliyolar.annemler 14subatta döncegi icin cok kalabilk geliyolar oyüzden sizlerle yazisamiyorum.neyse arkadaslar hepinizi öptüm rack insallah sinavin iyi gecmisitir bebisim wom bebislerinize iyi abkin kizlar.kardelen oglunu öptüm firsatim oldgunda bebgini bakmak icin gircem.pinarim tatlim seni cok özledim oglum seni ariyor teyzesi,bu arada bugün rüyamda ablani görüdüm cok tatliydi valla.neyse herkese slm byyyyyyyyy kizlarrrr

sohbete gidekmi kizzzzzzzzzz ordan konusuruzzz hadi oraya gellllllllllllllllllll

selam kızlar yaw ben ceylin isminden vazgectim eslem koyucam kızımın adını anlamı Allah cc teslim olmuş demek cok begendim siz nedersiniz yorumlarınızı bekliyorum anam okey .....huyde kendinize ii bakın....

wom canim eslem cok güzel bi isim bence koyyyy derim tabi yinede sen bilirsinnnnnn

slm kıslar hepiniz ıyısınız cok sevındım :))masallah sıze.
cok sukur kazasız belasız gulsuda kardelende evınde darısı bıze ..
wom bacım ıyı olmana cok sevındım uzun zaman sesın cıkmayınca merak etmıstım ozletme kendını :))
ceylınde eslemde cok guzel ısımler ..bende sana cok begendığım bır ısımı fıkr sunucam zevkıme guvenırsen dusun derım.kızım olsaydı koyucaktım ama malesef benden once yakın cevremde davrananlar oldu ..ben koyamıyorum cok guzel bır ısım duyan herkesde cok begenmıstı sonucunda calındı :KK43:( cemre veya cemresu
bu arada ben hala cınsıyetını oğrenemedım 20 hafta ayrıntılı ultrasyona gırcınce anca o zaman ogrenebılcem gıcık doktorum soylemıyo :KK43:( hayırlısı artık. daha once bu ayın sonunda ablamların gelıcegını soylemıstım persembe gunu gelıyolarmıs bellı oldu 1 hafta kalıcaklar ayy cok ozlemısım valla

neyse hepinizi opuyorum kendınıze bebıslerınıze ıyı bakın optummm

gülsü iyi olmana sevindim canım bende toparlandım sezerayan kolay oldu ama sonra ağrıları mahvetti beni şu an iyiyim ayaktayım geziniyorum artık her tarafım ödem olmuştu yavaş yavaş o şişliklerde iniyor yani anlayacağınız bebişlerimiz için değer bu ağrılar sağ salim sağlıklı geldiler ya önemli olan o bir de yavrumun böbrek yollarında genişleme olmuş her ay takibi yapılacak doktorlar korkulacak bişey yok dediler inşallah da öyledir bebişim wom rock gülsü hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

selam kizlar. Yavas yavas toparlaniyorsunuz ikinizde ne guzel. Gulsucum senin toparlanman daha kolay olmustur cunku normal dogum daha kolay oluyor. Anlat biraz nasil bi duygu normal dogum? Kardelenim sezeryanda odemler oluyo ya neden bilmiyorum sanirim vucut tam olarak suyunu atamiyoya ondan ama bak yavas yavas geciyormus sevindim. Oglusunda iyidir tedbir olsun diye yapiyorlar muayneleri.

Ben ehliyetimi aldim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))) cok mutluyum. sadece yazili sinav icin gitmistim. Kimse yokmus direksiyon sinavi icin sirada hemen gelin yapalim dediler. bi heyecanlandim fazla calismamistim surmeye. ama aldim allahin izniyle.

bebisim cinsiyet belli olunca yazarsin bize merak ederiz bilirsin :)))

Womanly oglum eslem guzel isim bence koy. Kuranda gecen isimleri severim. Benim ismimde oyle ablaminda. Hastane falan aramaya basladinmi dogum icin? Bide sezeryanmi nasi istiyosun sen?

Neyse kizlar ben kacayim. Esim hala evde tatilde. Onunla vakit geciriyorum ozlemisim :))) Optum sizi.

merhaba kizlar ilk once ROCKu kutluyorum sinavindan dolayi ALLAHkazasiz belasiz sürüsler nasip etsin buarada BEBISIM hamileymis cok guzel onada bol sans saglik diliyorum WOMAN ceylin ismi cok guzelmis kulaga cok hos geliyor gülsücüm canim arkadasim seni cok özlüyorum birbirimize zaman ayiramiyoruz

selam kızlar ismi begendiğinize sevindim sizin görüşleriniz benim için onemli anam saolun...
rockum ben doktorumu degiştirdim bile burda Ada Tıp diye özel hastane var doktorumda sadık akbıyıklı bu hastaneninde ayrıca bashekimi oluyo bayıldım valla bu doktora cok babacan bir adam dogumumu da bu hastanede yapıcam tabiki normal dogum istiyorum ama son anda ne olur belli olmaz daha kesin bişe yok yani... SENİ kutluyorum anam ehliyetin hayırlı ugurlu olsun vatana millete güle güle araba kullan emi....

gülsüüüüüüüüüüüü burdamısın kız......

pistt kizlar napiyosunuzzzzz bakem bebis burdasin sanirim benim oglusum uyududa iki bakinam dedim nasilsin canim.
bu arada womm sen nerdesin kiz acik gözüküyon ama nerde geziyon anlamdimmmmmmmmm

wom canim ben izledim o videoyu bende senin gibi her izledigimde agliyordum ve gercekten icindeki varligin ne kadar özel oldugunu hissediyorum eminim sende aynisini hissediyod^sundur

wom canim ben izledim o videoyu bende senin gibi her izledigimde agliyordum ve gercekten icindeki varligin ne kadar özel oldugunu hissediyorum eminim sende aynisini hissediyod^sundur

he kız özeldende öte bişey hissediyosun Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın inşallah özellikle rockumla eceye siz Allah ın izniyle kucagınıza aldınız kardelenle biz ben ve bebişim bir sürü korkular içindeyiz eminim ...dualarınızı eksik etmeyin olurmu anam huyde byeee.....kaydirigubbakcemile5

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir benimde biraz moralim bozuk oğlumun doğduğu gün hastanede topuk kanı alınmıştı bugün sağlık ocağına sonucu gelmiş tekrar çağırdılar bizi topuk kanı alınması için bebeğimin TSH hormonu yüksek çıkmış tiroidle ilgili bir test bu.ilk yapılan o kadar önemli değil dedi bugün hemşireler bugün topuktan alacağımız kan sonucu önemli dediler bizde yaptırdık inşallah normale döner canım biraz sıkkın o yüzden wom bebişim gülsü rock en kısa zamanda yavrumun fotosunu koyacam öpüyorum canlarım

bu arada womanly canım benim takvimi değiştirebilirmisin bebişimin doğum tarihi 15 ocak hepinizi seviyorum kzılar kendinize iyi bakın bu arada wom eslem ismi çok güzel canım adıyla yaşasın yavrun inşallah ve ne olur dualarınızı bebeğimden esirgemeyin

bu TSH hormonunun yüksek çıkması sonucunda tedavisi var mı yani korkulacak bi durum mu sizce öpüyorum hepinizi

sağol wom canım inşallah dediğin gibi olur temiz çıkar sonucu Allah yavrularımızla sınamasın bizi.takvimin içinde teşekkürler canım çok güzel olmuş.öpüyorum

bu arada kızlar profil resimdeki benim oğlum nasıl teyzeleri sizce çok tatlı değil mi maaşallah 41 kere nazardan saklasın Rabbim sizde MAAŞALLAH deyin bi zahmet :))öpüldünüz

X