- 22 Haziran 2007
- 3.720
- 2
ohhh kizlar muhabbet koyuymus vallahi kacirmisim tuuuh! Ben cok yogunum ya habire bi is cikiyo evde ve disarda. esim gelcek ya carsamba ona gidip bugun susler aldim bahceyi balkonu ve kapi girisini susliyeyim dedim. balon siparisi verdim. EVE HOSGELDIN yaziyo. cok guzel hepsi. onlari astim yukarlara helak oldum. balonlar iniyomus 8 saatte o yuzden onlari carsamba sabahi havaalanina gitmeden once alcam. fotolar cekip gosteririm sizede. tabi onun haricinde ev temizligi de yapiyorum. :))) kendi temizligimide yapmam lazim :)) sali gunune kaldi artik o herhalde. yarin doktor randevum var. oyyy oyyy hep kosturmaca.
sizler iyisiniz okudugum kadariyla. kardelenim geldi demek misafirlerin. ee dogum yaklasti tabi.
gulsu vah anam vah grip oldun demek son haftanda. olsun varsin bebis iyiymis gerisi onemli degil :)) sende onemlisin tabi ama bebis ilk sirada geliyor.
bebisim haberdar edersin bizi doktor kotrolunden sonra yarin.
womanly oglum sende saka maka sistin gittin. caktirmiyosun ama 5 aylik oldumu bile?
optum hepinizi
sizler iyisiniz okudugum kadariyla. kardelenim geldi demek misafirlerin. ee dogum yaklasti tabi.
gulsu vah anam vah grip oldun demek son haftanda. olsun varsin bebis iyiymis gerisi onemli degil :)) sende onemlisin tabi ama bebis ilk sirada geliyor.
bebisim haberdar edersin bizi doktor kotrolunden sonra yarin.
womanly oglum sende saka maka sistin gittin. caktirmiyosun ama 5 aylik oldumu bile?
optum hepinizi