Buluma noktamz :))

ohhh kizlar muhabbet koyuymus vallahi kacirmisim tuuuh! Ben cok yogunum ya habire bi is cikiyo evde ve disarda. esim gelcek ya carsamba ona gidip bugun susler aldim bahceyi balkonu ve kapi girisini susliyeyim dedim. balon siparisi verdim. EVE HOSGELDIN yaziyo. cok guzel hepsi. onlari astim yukarlara helak oldum. balonlar iniyomus 8 saatte o yuzden onlari carsamba sabahi havaalanina gitmeden once alcam. fotolar cekip gosteririm sizede. tabi onun haricinde ev temizligi de yapiyorum. :))) kendi temizligimide yapmam lazim :)) sali gunune kaldi artik o herhalde. yarin doktor randevum var. oyyy oyyy hep kosturmaca.

sizler iyisiniz okudugum kadariyla. kardelenim geldi demek misafirlerin. ee dogum yaklasti tabi.

gulsu vah anam vah grip oldun demek son haftanda. olsun varsin bebis iyiymis gerisi onemli degil :)) sende onemlisin tabi ama bebis ilk sirada geliyor.

bebisim haberdar edersin bizi doktor kotrolunden sonra yarin.

womanly oglum sende saka maka sistin gittin. caktirmiyosun ama 5 aylik oldumu bile?

optum hepinizi

kızlar bebısımı gordum cok tatlıydı teyzelerı bır oynuyo bır oynu anlatamam cok seker yaa :))elerı aayakları kıpır kıpır masallah kuzuma.cok saglıklı gelısımı ıyı dedı elevıt hapı verdı daha cok kucuk vıtamın verıcem dedı.cınsıyet ıcın bır ay sonra konusabılırız dedı bakalım hayırlısı..
bılıyosunuz ıkı doktora ayrı ayrı gorunuyorum bu sefer ılk defa babası gordu ve gozlerıne ınanamadı.daha once sadce kesesını gorebılmıstı.ustunden baya zaman gecıp kocaman bebek gorunce saskınlığını gızleyemıyordu ..bende babasınımı kuzumumuzumu ızlıycegımı sasırdım ıkısıde gercekten cok komık ve sırındıler :))))

ay yerim ben bebgini bebsimya cok saglikli demek masllah masllahhhhhhhhh diyorum.cok sevindim adinaaa bak gör bidahaki gittginde ne kadar kocaman olcakkkkkkk.
rack cnaim hadi bakalim heycan dorukta esine güzel bi karsilama yap acisini cikarin su özleminizinnn.kardelennnnnnnn ogluslarimiza kavuscaz cok heycanliym .
baranin annesi he¨nüz dogurmadim bekliyorum canim senin oglsun nasil iyimi baran.
wom ece hadi öptüm sizide herkes kendine iyi baksinnnnnnnnnnnnn

ohhh kizlar muhabbet koyuymus vallahi kacirmisim tuuuh! Ben cok yogunum ya habire bi is cikiyo evde ve disarda. esim gelcek ya carsamba ona gidip bugun susler aldim bahceyi balkonu ve kapi girisini susliyeyim dedim. balon siparisi verdim. EVE HOSGELDIN yaziyo. cok guzel hepsi. onlari astim yukarlara helak oldum. balonlar iniyomus 8 saatte o yuzden onlari carsamba sabahi havaalanina gitmeden once alcam. fotolar cekip gosteririm sizede. tabi onun haricinde ev temizligi de yapiyorum. :))) kendi temizligimide yapmam lazim :)) sali gunune kaldi artik o herhalde. yarin doktor randevum var. oyyy oyyy hep kosturmaca.

sizler iyisiniz okudugum kadariyla. kardelenim geldi demek misafirlerin. ee dogum yaklasti tabi.

gulsu vah anam vah grip oldun demek son haftanda. olsun varsin bebis iyiymis gerisi onemli degil :)) sende onemlisin tabi ama bebis ilk sirada geliyor.

bebisim haberdar edersin bizi doktor kotrolunden sonra yarin.

womanly oglum sende saka maka sistin gittin. caktirmiyosun ama 5 aylik oldumu bile?

optum hepinizi

rock olum hiç sorma pee ne 5 ayı yaw 6.ayım bitti bilem hamile kaldıgımdan bugune 12 kilo almışım olum psikolojım bozuldu aynalara küstüm moruk ya :roflol::roflol:saka bi yana şişmeye devam anam ....

hadi herkes kendinden haber versin okey artık biz bu saatten sunra zor buluşuruz napak boyle idare edelim artık öptüm hepinizi anam....kaydirigubbakcemile5

selam kizlar. bebisim hadi gozun aydin bebisini gormussun. esinle araniz iyidir insallah. oyle anladim ama insallah dogru anladim. bebisler yalniz buyumesin.

gulsu gunler sayili kaldi doguma. burda bi arkadas var benim yazik ya kiza dogurcagi gun guya 1 ocakti ayin 5i oldu hala doguramadi. bi turlu sanci gelmiyo. biraz daha olmazsa mecbur sezeryan falan alcaklarmis bebegi. yani kisaca sizi cok iyi anliyorum iyice sistiniz hayirlisiyla dogsun bebisler.

womanly oyyyiiii demek 6 bitti. ne cabuk yaa. ben daha turkiyedeydim duydugumda. zaman ucuyo vallah. burada ben bugun hastalandim. esim geldiginde hicbi atraksiyon yok :KK43:(( olsun varsin bunada sukur eve geliyo ya o da yeter.

optum sizi.

rockum dogru soluyon anam yanında dizinin dibinde olsunda kocan gerisi bos yani yeterki hepimiz saglıklı olalım anam....

ule kızlar ben doktorumu degiştirmeyi düşünüyorum surda 3 aykalmış ne gerek var demeyın sakın zaten degiştiricektim bi türlü olmadı ama artık kesin kararlıyım yani buyuk konusmayayımda yine değiştiricem bu sefer hamile bayanlar öneriniz ne bana bana cvp yazmayanın elleri donsun :roflol: :roflol:

rack canim dedgin gibi dogumu beklemek cok stresliya neyse sagliklisi olsun.esin gelsin söyle bi kucaklasinda gerisini erteleyin bi kac gün dimi.
kiz wom niye baska doktora gitmeyi düsünüyosun ne gibi sorun varki ama en iyisini sen bilirsin bebgin icin hangisi dogruysa onu yap sekerimmmmmmm.
kizlar yarin anamla babm gelyiorrrrrr artik fazla giremem hepinizi cok öpüyorum kendineize iyi bakinnnnnn

slm kızlar nasılsınız bakem :))
ben ıyım bu ayın sonunda ablamlar gelıyo cok mutluyum :))ozlemısım valla.6 yasında tatlımı talı yıgenımı sudemı gorucem. teyzesının bıtanesı, sımdıden kuzenını kıskanmaya basladı :))papucunun dama atılcagından korkuyo geldıgınde yersız bır korku olduğunu bosuna korktugunu ona hıssetırcek teyzesı :))
gulsu oncelıkle annenler gelıyomus gozun aydın dıyeyım.hem ozlemıssındır bolbol ozlem gıderırsın.senınkı rocuk verdığı ornek gıbı, olcak gıbıme gelıyo sankı.gununde degılde bır ıkı gun sonra olcakmıs gıbı ınsallah devrımımız vaktı zamanında gelır gercı sen stresten heyecandan gununden oncede dogum yapabılırsın hıc bellı olmaz :)))nasıp hayırlısı artık.
rock demek hastalandın olsun bosver.bıtınce hemen temızlenır calısmalara baslarsınız hadı bakalım bu ay belırtı aramaya baslıycaz hayırlısıyla :))
wom yavrum neden degıstırmek ıstedığını yazmamıssın ama bence onemlı olan kendını nerde ıyı ve guvende hıssedıyorsan orda olman 3 ayla gec kalmıs sayılmazsın aksıne onemlı gereklı olanda son 3 ayın .huzursuz olarak hamılelık gecırıp panıkle doğuma gıdecegıne kafan ve gonlun rahat olarak ıcıne sınerek gıdersın.sonucta ıkısınede aynı parayı verıceksın.nıye ıyı olana degılde kotu olana veresın.tek sakıncalı rısklı taraf daha ıyısnı bulup bulamamak?daha kotusunude bulabılırsın veyat ıyısını ararken zaman kaybı yasrsın.karar senın :))
kardelen sesın cıkmamıs yavrum sen napıyosun?
hırcın denız ıse gırınce duruldu kayboldu :))optumm kızlar
...

Son düzenleme:
bebisim saglikli olsunda beklerim artik oglumu.evet annemlere sabah kavusuyorum insallah.demek ablanlar gelyior ay cok sevindim seninde gözün aydin diyim kendine ve bebgine iyi bak olurmu.
kizlar sizi hep takip etmeye caliscam ama fazla yazamicam hmm hic merak etmeyin oglumun vebenim resimlerimizi koycam.sanirm hastende 3gün kalcam haftaya cumertesi tüm aile dügüne gidiyor sadece annemle ben ve oglusum olcak sanirim rahat rahat yazazrim size.
hepinizi öperim sekerlerrrr.byyyyyyy

gülsü kız gözün aydın anam heralde senden mutlusu yoktur suan ....

kız bebeişim hadi seninde gözün aydın yavrum mutluluktan ucuyosundur sende derrtleşcek biri gelio sana .....

doktorumu şu nedenle değiştirmek istiyom anam biz eşimin şirketi saolsun özel saglık sigortasından yararlanıyoruz ne hikmetse basından beri doktorum bu ödemeden memnun deil heralde ikidebir parayı ödemiyolar falan diyo bemide her ay strese sokuyo yoksa doktorluğuna dicek lafım yok ama hazır elimde özel saglık sigortası varken neden elimdeki parayı kullanayım dimi ama halbuki anlaşmalı bide bunu bana yansıtmayıp direk sigorta şirketiyle bu konuda muhattap olması gerekiyor ama adam bizi araya sokuyor sürekli bide kestikleri faturayı sigorta şirketine fakslamaları gerekiyor gec faksladıkları içinde sigorta şirketi parayı gec ödüyor yani anlıcanız sorunum bu ne önerirsiniz anam doktoru uyarayımmı bidaha beni bu şekilde strese sokup sigorta şirketiyle bizi muhattab ederseniz sizi bırakmak zorunda kalırım falanmı diyeyim yuksa bişe demeden tekemeyi basayımmı :roflol: yardım edin kafam cok karıştı imdattttttt.............

wom canım anladığım kadarıyla doktorundan memnunsun ve para olarakta gayet ıyı cebeınden odemıyosun cebınden oduycegın parayı bebegıne baskaa seyler alarak kullanabılırsın.
senı rahatsız eden kısımsa doktorunun tavrı bunu cozebılırsın bunun ıcın doktor degısmen gerksız olabılr gene tabı kendın daha ıyı bılırsın ama benım sahsı gorusum bu sekılde..
sorunu cozmek ıcınde tabıkı konusmalısın ama yazdıgın sekılde degıl :))restle veya cıkısarak degıl
doktorunu az cok tanımıssındır anlıycagı sekılde tatlı bır dılle kendını ıfade edersın..meselaa x bey sızden cok memnunuz ılgılı anlayıslı bır doktorsunuz ve suan benı anlıycagını umut edrk sızınle konusmak ıstıyorum.sızınde benımde hamılelegımın verdığı etkıyle rahatsız oldugum konu su dıyıp acıkca konus sızın bu konuda yapabılcegınız yapamıycagınız seylerı anlat ok.adamı dovupte gelme :))))

gulsu resımlerını mutlaka koy :)))unutma sakın optum yavrum kendıne ıy bak..

Son düzenleme:
merhaba kızlar kusura bakmayın kayınvaldemler burda o yüzden fazla giremiyorum doğuma 2 haftam kaldı o yüzden biraz rahatsızlıklarımda arttı bebek aşşağıya doğru basınç yapıyo ağırlaştım iyice hayırlısı bakalım oğluşum bi gelse rahat edecem bebişim wom gülsü rock hırçındeniz hepiniz aklımdasınız hepinizi seviyorum kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum tek tek a.s.

merhaba kızlar kusura bakmayın kayınvaldemler burda o yüzden fazla giremiyorum doğuma 2 haftam kaldı o yüzden biraz rahatsızlıklarımda arttı bebek aşşağıya doğru basınç yapıyo ağırlaştım iyice hayırlısı bakalım oğluşum bi gelse rahat edecem bebişim wom gülsü rock hırçındeniz hepiniz aklımdasınız hepinizi seviyorum kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum tek tek a.s.

haklısın canım senınde az kaldı agrıların ve agırlasman normal kendını yorma dıkkat et bebegının resmını sende koymayı unutma optum canım..

Son düzenleme:
slm kizlar iki arada bi derede yinede girdim aklim sizdeydi ben hala dogurmadim oglsum yerini sevdimi ne pazara normal günüm zaten beklicez artik.hepnizi cok özledim kendineze ve beislere iyi bakin bu arada rack sende kocana iyibak:sm_cool::sm_cool:anladin sen onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tabiki ecede iyi baksinnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldenanlayin kizlar sizden bi bebisler bekliyoz yani acel edin hadi öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii byyyyyy:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

slm kizlar iki arada bi derede yinede girdim aklim sizdeydi ben hala dogurmadim oglsum yerini sevdimi ne pazara normal günüm zaten beklicez artik.hepnizi cok özledim kendineze ve beislere iyi bakin bu arada rack sende kocana iyibak:sm_cool::sm_cool:anladin sen onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tabiki ecede iyi baksinnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldenanlayin kizlar sizden bi bebisler bekliyoz yani acel edin hadi öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii byyyyyy:CüvCüv::CüvCüv:

bızımde aklımız sendeydı pazar normal doğum gunu ama ınsallah saglıklı bır sekılde cumartesı gelır devrımımız teyzesıyle aynı gunde olur doğum gunu :)))
cumartesı benım doğum gunum kocısımle yemege cıkıcaz :)) guzel bır gun olucak.bu yıl bebegım bana en guzel hedıye oldu.:nazar::asigim:

bızımde aklımız sendeydı pazar normal doğum gunu ama ınsallah saglıklı bır sekılde cumartesı gelır devrımımız teyzesıyle aynı gunde olur doğum gunu :)))
cumartesı benım doğum gunum kocısımle yemege cıkıcaz :)) guzel bır gun olucak.bu yıl bebegım bana en guzel hedıye oldu.:nazar::asigim:

ay canim dogum günün simdiden kutlarim haftaya persembeye kadar gelmezse suni sanci vercekelr ama insallah ona gerek kalmaz dimi kizlarrrr:CüvCüv::CüvCüv:herkesi öptüm

bebişim şimdiden doğum gününü kutlarım canım gerçekten haklsıın bu yıl en iyi hediye bebişin oldu daha nice mutlu yıllara yavrunla kocanla birlikte sağlıklı bi ömür diliyorum canım

gülsü kız inşallah hayırlısı ile doğar bebişin az kaldı ikimizinde bişey kalmadı Rabbim kurtarsın diyorum hayırlısı ile öpüyorum canım kendine iyi bak

bugun benım doğum gunum vay be 25 olduk :))sagolun tskler kızlar opuyorum sızı..
esım 10 kasım ben 10 ocak Allah nasıp kısmet ederse bebegımızde temmuz bebegı olucak.
3 temmuz gunu.bıraz gec gelırse onunda 10 temmuz olmasını ısterım :))10.10.10
bu arda erkenmı bılemıyorum ama net bır sekılde 2 gundur bebegımı hıssedıyorum tabı oyle barız tekmeler yok ama ben burdayım dıyen hafıf hareketlerı var
yerım ben onu annesının kuzusuu :))

selam kızlar benim net yok kökü çıkmasın bu netin bozulup duruyo low bıktım yaw neyse hepinizi seviyorum bebişim dogum gununu kutlarım canım öpüldünüz hepiniz byeeee.........

slm kizlar merek edersiniz diye hemen yaziyorum hala dogurmadim bugün dogurmam lazim ama hala tik yok neyse dogurunca yazarim hadi by kizlarrrr

X