- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
- Konu Sahibi bubendegilim
Lohusalığın arkasına sığınmak istemedim , ondan belirtmedim konuda.Ilk mesajlarimi konuyu okuyup yaptim. sonraki mesajları okudugumda lohusa psikolojisinde olduğunuz icin böyle oldugunuzu anladim. Bence konuyu duzeltin ayrintilari ekleyin. o yuzden herkes bir anda yüklendi.
Ben de su an lohusayim ama benim 2. cocugum oldugu icin insan ilkine gore sıkıntılarla nasil baş edebileceğini daha iyi biliyor.
Birincisi size sunu soyleyeyim memeleriniz cok yumusakta olsa sıktığınızda sut gelmesede bebeginiz emince onun agzina sut geliyor. Ben de ilk cocugumda sutum yok zannediyordum ama emdikten sonra ciş yapıyorsa demekki sutunuz var.
Şu aralar benimde istahim yok zorla yemek yiyorum ama suyu fazla iciyorum ama bakiyorum bebegin cisi kakası yerinde demekki geliyor sut ben gormesemde.
Mama yedirmeyi de dunyanın sonu görmeyin. Mama parasını ailenizin karsılaması utanılacak bir sey değil. Şükür bari onlarda var ki karsılıyorlar. Bunları kafaniza takıp üzülmeyin.
Dediğim gibi sağlık yerinde olsun. Maddi sıkıntılar gelip geçer. Cafeler tekrar acildi ve su an insanlar akın etti. inşallah en kısa zamanda toparlar esiniz.
Yok sütüm hiç kalmadı . Kilo vermiş bebek ve sürekli ağlıyordu. Öyle anladık doktora götürdük,mama veriyorum şu an. Yine de emzirmeye çalışıyorum …
İnşallah sizde bu psikolojiyi atlatırsınız bir an evvel.