- 31 Ağustos 2012
- 7.648
- 27.073
- Konu Sahibi bubendegilim
yoo kimse benim çilekeş olduğumu söylemez. Kaldı ki eşim arızalı değil sadece depresyonda.
evet cafeler kapalı idi haklısınız. Eşim de bende bilemedik bu kadar süreceğini. Hatta eşim o zamanlar ne güzel ilk zamanlar yanında olurum demişti. İşler bu kadar uzayınca ev geçiminde sorunumuz yok ama dükkanların kiraları çooook birikti. Ve sürekli eşimi sıkıştırıyorlar ödemesi için. Ama ne benim ne de onun ödeyecek durumumuz şu an yok.
her şey hallolur allahın izniyle
bazı şeyler planlasanız da olmuyor
eşim hamile olduğum ilk ay işten çıkartıldı
silivri depreminde hasar gördüğü için kentsel dönüşüme girdi binamız
sonra pandemi de girdi eşim yeni işe girdiği için pandemide de iş yeri kapanınca eşim hiçbir şey alamadan öyle çalıştık 3 ay.
ben de karnım burnumda deli gibi çalışıyorum bizim iş yeri de kapandı falan, o sırada KDV iadesi vs derken ben 3 aylık bizi geçindirecek kadar kazandım.
Derken hadi evin parasını çıkartırız vs derken 40 günlükken babamı aniden bir günde kaybettik
hastaneye vardığımızda babamı kaybetmişiz düşünün travmayı yani. emzikli bebeğimle bir de.
annem aylarca atlatamadı bunu ben çalışmaya başladım kadın acısıyla yavruma baktı
Yani hayat bazen çok kötü vuruyor ya fena yani öyle böyle değil
ama sizin durumunuz içler acısı perişan değil, inanın daha nice kötü olaylar yaşayanlar var.
Lütfen bütün bu olaylar için eşinizi suçlamayın ve lütfen bana yansıtma gibi şeyler söylemeyin bu çok çok üzücü.
Onun şu an bunlar da geçecek, sen neleri başardın bunu da atlatacağız gibi şeyleri duymaya ihtiyacı var.
Biraz siz destek olacaksınız biraz o size destek olacak hayat böyle
Hele bu durumda kucakta bebekle "biz sana demiştik" diyen ailenizi de ayrıca kınıyorum.
Şu saatten sonra bunu bu şekilde dile getirmenin kime ne faydası var ki?
Eşiniz inşallah çok başarılı olur, ondan sonra ben olsam hem kendi aileme hem de eşimin ailesine mesafeli dururum açıkçası