- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi whathappened
-
Ben inanıyorum ki sen bi çırpıda verirsin :) çünkü önceden zayıfmışsınbunun çok büyük bir etkisi var bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haftada 2 kilo çok iyi yürüyüşte yaparsan 3e çıkar daha da iyiçabuk verirsin
kiloları ne kadar uzun yıllar taşırsan o kadar zor oluyormuş.. benimkiler 3 yaşında ablası çabuk gitmeleri bundan olabilir:)
Bizimki bi 5 yaşında vardır ama yıllar içerisinde mitoz bölünmeyle çoğaldılar tabi orası ayrı
baktın ha bölündü ha bölünecek vur kafasına bi tane otursun aşağı:) o kadar pişmanımki geç başladım çabalamaya diye.. şimdiye çoktan gitmişti kilolar.. ama lohusalık falan yapamadık tabiiiii... -benim lohusalık epey uzun çıktı da-:)
İlk çocuğun sonuçtaOlur yani hiç takma nasıl geldilerse öyle gidecekler Şaka maka geçen yıl bu zamanlar 70 kiloydum ve hala vermeye çabalıyordum Hey gidi günler
Merhaba kızlarBugün kendimize çeki düzen verdiğimiz ilk gün. Güncel kilolarımız;
Whathappened: 89
Briefeanmilena: 73.8
sedalein: 78,8
Aramıza dahil olmak isteyen kullanıcıların güncel kilolarını ve günlük yaptıkları spor sonuçlarını bildirmeleri rica olunur.
Ayrıca bir noktanın altını çizmek istiyorum. Biz diyet, rejim vs yapmıyoruz ve kimseyi bunu ye bu kadar hareket et diye zorlamıyoruz. Dileyenler aramıza dahil oluyor ve bu çetrefilli yolda birbirimize destek oluyoruz.
Mutlu kalın :)
Merhaba kızlar
Ben bugün dışarıdaydım o yüzden dışarda iftar yaptım ve kötü şeyler yedim
Ama sahurda toparlamaya çalıştım
Kiloya cuma gunler bakılacağını bilmiyordum
Yarın bakar söylerim
Br de yarından itibaren ipe başlıcam ben de
Merhabaa :) su ana kadar küçük bir dilim beyaz peynir ve yumurta yedim:) spor daha yapmadim ama yarım saat ip atliycam:)
Hoş geldingözlerim yollarda kaldı sabahtan beri temizlik yapmaktan canım çıktı Ama ev pırıl pırıl oldu oruç değilim bugün ama sadece su içtim
kolay gelsin sana da su an temizliğe bile kalori yakma gözüyle bakıyorumhiçbir şey yememisin ama dikkat et tansiyonun falan düşmesin
Allah razı olsunYedim üstüne yürüyüş bile yaptım Kısmetse akşama tekrar yürümeyi planlıyorum (koşu bandı ile dost olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyoruz )
harikasın var ya çok iyisinbende ip atladım şimdi de kas çalıştırma hareketi yapıyorum
Sen daha iyisinBen ip atlasam 3 gün yataktan kalkamam
çok zorluyo cidden ama atladiktan sonra bacaklarimi hissetmiyorum bir süre
Ee günün nasıl geçti :))
işte iyi gibibi ara bi umutsuzluğa kapıldım da toparladim herhalde senin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?