Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

Önemli olan az da olsa verebilmiş olmak :) kendi adıma konuşayım yardım et bana lütfen neler yaptın nasıl zayıfladın bilmek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabiki bize önemli detayları sana yardımcı olan şeyleri yani aklına ne geliyorsa diyetle ilgili anlat lütfen:)

Aşırı kilo sorunum yoktu ama bikinide dar kıyafette kötü duruyordum o yüzden hırs yaptım.

Sebze,çorba,meyve,salayta,yoğurt,et,tavuk,süt tarzında beslendim. Sabahları mutlaka yumurta

Karatay diyetinin bana lazım olan kısmını yapıyordum sadece. Kendime göre uyarlamıştım.

Aralarda kaçamaklar yaptım ve yapıyorum tabi.

Bol cardio, squat lunge gibi hareketleri kendi ağırlıiğımla yaptım

Karın çalıştım baya.

Bacak için sadece cardio asla yetmiyor. Ebru şallının skinny jeande ve tv de gösterdiği hareketlerden yaptım. Skinny jeanı kür gibi yapmadım. Hatta bazem sırf işime yarayanları seçip yaptım.

İnternetten videolar hareketler tarattım. Üzgünüm ama Türkiye'de doğru dürüst spor yapan insan zaten çok fazla yok. Onlarında çoğu erkek. Kadınlarında az bir kısmı internette paylaşıyor deneyimlerini.

Erkek ve kadın vücut çalışmaları ayrı olduğu için erkeklerin body sitelerine fazla takılmadım açıkçası.

Yabancı kızlar spora takmış şekilde. Fitness aşığı olarak geziniyorlar tumblr ve instagramde. Fitness,fit,workout,eatclean tarzı aratmalar yaparsan fark edersin. Onların oluşturdukları programlardan hareketler aldım .

İngilizce sitelerden araştırmalar yaptım. İngilizcem çok iyi değildir ama sözlükle rahat anladım.

Ve kesinlikle kas kütleni artırman lazım. İlk önce cardio ile başla vücudunu spora alıştır biraz kilo ver sonra ağırlık ve pilates hareketleri.

Şuan genel bir özet yaptım özelden yada burdan sorularına elimden geldiğince cevap vereceğim :)

Herhangi bir sağlık sorunun varsa. Ya da fiziksel açıdan sorunun varsa bunu belirt ama ona göre doktora gitmen gerekebilir . Mesela senin menüsküsün vardır ben sana squatı lunge u dayarım sonra bedduamı alırım :) Mazallah

yemek bende sıkıntı değil de spor yapmaya üşeniyorum

Üşengeç olmak iyidir beyni zinde tutar ( fena şekilde sallamış bulunuyorum )

Üşengeç olmak iyidir beyni zinde tutar ( fena şekilde sallamış bulunuyorum )

Nasıl da destek oldun aferin sana

Popoyu koltuktan kaldırıp arada evin içinde bile olsa hareket etmek hiç yoktan iyidir üşenmek yok

Şimdi spora üşenmek mi yoksa tezgahtarın çıkarttığı small,xsmall kıyafetleri denemeye üşenmek mi ? Karar sizin

Çok güzel söyledin iyi hoş tamam da ya canım ben spor yapamıyorum onu nasıl yapacağız Olmuyor yani ilk gün deniyor ikinci belim boynum oram buram her yerim ağrıyor. Soğuk duş aldığım halde oluyor bunlar Vücut alışık değil tabi Artık kilolara veda etme vakti buna eminim de nasıl olacak orasını bilmiyorum

onları düşünerek tutunuyorum zaten diyete spora sen kaç kilo verdin

Hah can alıcı noktadan vurdun beni En hafif spor ile başlayıp git gide arttırsam nasıl olur Zehir küpüyüm yine Kafamdan saç değil zeka fışkırıyor

uğraşarak yazmışsın çok teşekkürler:) dediklerine araştırıp kendime göre bakicam dediğin gibi türk kadınlara olarak üstümüzde bi usengeclik var spor çok uzak:)

Şimdi şekerim.Sen daha ilk günden yüksek tempo 1 saat yaparsan ağrır tabi. Öncelikle esneme va soğuma hareketlerini öğren spordan önce esnenilecek sonra da soğunulacak .

Ve sağlıklı bir şekilde zayıflamak uzun sürer. Şöyle uzun sürer. Önce beslenmeni oturtacaksın,sonra hafif bir spor programı derken yavaş yavaş alıştıracaksın kendini. O yüzden 1 ayda 10 kilo vereyim , 2 haftada 3 beden inceleyim diye bir şey duymayacağım (( forumda çok var bu tarz isteklerde ))

Ve spordan sonra ılık duş al ne sıcak ne soğuk. Alıştıkça soğuğa geçersin

onları düşünerek tutunuyorum zaten diyete spora sen kaç kilo verdin

4-5 kilo ama birde sıkılaştım. Ve hala sıkılaşmam gerekiyor :)

Duş almaz olur muyum canım Spordan sonra almazsam 70 yaşında gibi oluyorum off oram ağrıyor offf buram ağrıyor 1 ayda 10 kilo verme gibi bir düşünce beynimin ucundan geçmiyor Ben takribi 8-9 ay gibi bir sürede ( hemen hemen 1 yıl ) veririm gibi

Spordan önce bacak boyun omuz esnemesi yap.

Spor salonuna gidiyor musun?

Evde yapıyorsan spor aletin var mı ?

Yada nerde ne yapabilirsin imkanın ne?

Spordan önce bacak boyun omuz esnemesi yap.

Spor salonuna gidiyor musun?

Evde yapıyorsan spor aletin var mı ?

Yada nerde ne yapabilirsin imkanın ne?

Yok canım spor salonuna gitmiyorum. Evde koşu bandı, eski püskü bir eliptik bisiklet ve çalışırken fülülü diyen bir karın kemeri var Şimdi böyle hepsini sıralayınca bir tuhaf oldu

Yok canım spor salonuna gitmiyorum. Evde koşu bandı, eski püskü bir eliptik bisiklet ve çalışırken fülülü diyen bir karın kemeri var Şimdi böyle hepsini sıralayınca bir tuhaf oldu

Karın kemerini tavsiye etmiyorlar.

Koşu bandı tartan zemin mi ?

Çevrende açık havada yürüme imkanı olan bir yer var mı ?

Karın kemerini tavsiye etmiyorlar.

Koşu bandı tartan zemin mi ?

Çevrende açık havada yürüme imkanı olan bir yer var mı ?

Bu sıcakta dışarıda yürürsem buharlaşırım aman ben sadece yürüsem olmaz mı

merhaba kızlar,,,

bu akşam iftara davetliydik.. kallavi sofrada tepeleme dolan boşalan tabaklar arasında salata + barbunya yiyip kalkan bendeniz :)
kendimi öpesim geldi o an :))))))
sonrasındaki tatlıyı ve dondurmayı da "teşekkürler ben almayayım" ile savuştururken de kendime sarılasım geldi :))))
evde daha kolay da misafirlikte kaçırıyordum hep ipin ucunu.. hele çok ısrar ederlerse.. ki ediyorlar sağolsunlar:)
"hayır" demek önemli imiş sofrada:)))))

Tebrikler

Kızlar tartıldım bugün 80 kiloyum tam.
bugun spor yapamadım çünkü tüm gün dışarıdaydım ama ootobüsle gitmem gereken yeri yürüyerek gitmeyi tercih ettim az çok fadydası olmuştur
Ama arkadaşlar nedeniyle yine kaçamak yaptım pilav ve dondurma yemek zorunda kaldım bu sonnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…