Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

Adımız hıdır elimizden gelen budur İlk gün için çok çok iyi bence Ayrıca hoş geldin gözümüz yollarda kaldı

Bugün kendimize çeki düzen verdiğimiz ilk gün. Güncel kilolarımız;
Whathappened: 89
Briefeanmilena: 73.8
sedalein: 78,8
Aramıza dahil olmak isteyen kullanıcıların güncel kilolarını ve günlük yaptıkları spor sonuçlarını bildirmeleri rica olunur.
Ayrıca bir noktanın altını çizmek istiyorum. Biz diyet, rejim vs yapmıyoruz ve kimseyi bunu ye bu kadar hareket et diye zorlamıyoruz. Dileyenler aramıza dahil oluyor ve bu çetrefilli yolda birbirimize destek oluyoruz.
Mutlu kalın :)

Naber canım Hava çok sıcak şuan sıvı haldeyim nasipse iftara doğru buharlaşagım

ben de çılgınlar gibi su içip kimyayla cebelleşiyorum annem hayatında ilk defa baklava yaptı onu da bugün yaptı şaka gibi mutfağa gidip baklavaya bakip geri dönüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu havada ders çalışmak Allah yardımcın olsun vallahi Bende deliler gibi 2 80 yatıyorum Tabi benim boyum kısa olduğu için 1 65 falan anca

salataya çok az yağ dök ya da hiç dökme ve ye bence kendini salata konusunda sınırlama

Sınırlama da her şeyin azı yarar çoğu zarar demişler Amaann salata bu ne olacak diye sürekli yersek olmaz yani Amaaaan neyse sen yedin mi şeftalini

Sınırlama da her şeyin azı yarar çoğu zarar demişler Amaann salata bu ne olacak diye sürekli yersek olmaz yani Amaaaan neyse sen yedin mi şeftalini

zaten ne kadar salata yiyebilirsin ki yok şeftali yemedim de 7 tane kiraz yedim ve 2 litre su içtim

çocuk parkında her akşam 1-2 saat oynadığımız hafta yağdan 2 kilo vermiştim:)

hedefim hamilelik öncesi kilom yani 59 :)

çocuk parkında her akşam 1-2 saat oynadığımız hafta yağdan 2 kilo vermiştim:)

hedefim hamilelik öncesi kilom yani 59 :)

Ben inanıyorum ki sen bi çırpıda verirsin :) çünkü önceden zayıfmışsın bunun çok büyük bir etkisi var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…