• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

Ben inanıyorum ki sen bi çırpıda verirsin :) çünkü önceden zayıfmışsın :D bunun çok büyük bir etkisi var bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kiloları ne kadar uzun yıllar taşırsan o kadar zor oluyormuş.. benimkiler 3 yaşında ablası çabuk gitmeleri bundan olabilir:)

haftada 2 kilo çok iyi yürüyüşte yaparsan 3e çıkar daha da iyi:D çabuk verirsin:D

ayda 4 hadi 5 olsun hızlı veriyorum korkuyorum fazlası ile geri alırım ilerde diye.. ilk 10 kiloyu çabuk verdim ama kalan 20 yavaşlar sanırım.. yılbaşına kadar vermek hedefim.. hepimiz sağlıkla verelim inş...

Bizimki bi 5 yaşında vardır ama yıllar içerisinde mitoz bölünmeyle çoğaldılar tabi orası ayrı :D

baktın ha bölündü ha bölünecek vur kafasına bi tane otursun aşağı:) o kadar pişmanımki geç başladım çabalamaya diye.. şimdiye çoktan gitmişti kilolar.. ama lohusalık falan yapamadık tabiiiii... -benim lohusalık epey uzun çıktı da-:)

baktın ha bölündü ha bölünecek vur kafasına bi tane otursun aşağı:) o kadar pişmanımki geç başladım çabalamaya diye.. şimdiye çoktan gitmişti kilolar.. ama lohusalık falan yapamadık tabiiiii... -benim lohusalık epey uzun çıktı da-:)

İlk çocuğun sonuçta :D Olur yani hiç takma nasıl geldilerse öyle gidecekler :D Şaka maka geçen yıl bu zamanlar 70 kiloydum ve hala vermeye çabalıyordum :D Hey gidi günler

İlk çocuğun sonuçta :D Olur yani hiç takma nasıl geldilerse öyle gidecekler :D Şaka maka geçen yıl bu zamanlar 70 kiloydum ve hala vermeye çabalıyordum :D Hey gidi günler

tabi canım gidecekler inş.. ama insan bazen pişman olmuyor değil neden bekledim bu kadar diye..
ben 60 olduğumda "şişko" olduğumu düşünen biriydim bi de :)))) herkes saçmalama derdi..
neydim değil ne oldum da değil ne olacağımdayım artık kısmetse:)

Bugün kendimize çeki düzen verdiğimiz ilk gün. Güncel kilolarımız;
Whathappened: 89
Briefeanmilena: 73.8
sedalein: 78,8
Aramıza dahil olmak isteyen kullanıcıların güncel kilolarını ve günlük yaptıkları spor sonuçlarını bildirmeleri rica olunur.
Ayrıca bir noktanın altını çizmek istiyorum. Biz diyet, rejim vs yapmıyoruz ve kimseyi bunu ye bu kadar hareket et diye zorlamıyoruz. Dileyenler aramıza dahil oluyor ve bu çetrefilli yolda birbirimize destek oluyoruz.
Mutlu kalın :)
Merhaba kızlar
Ben bugün dışarıdaydım o yüzden dışarda iftar yaptım ve kötü şeyler yedim :(
Ama sahurda toparlamaya çalıştım
Kiloya cuma gunler bakılacağını bilmiyordum
Yarın bakar söylerim
Br de yarından itibaren ipe başlıcam ben de

Merhaba kızlar
Ben bugün dışarıdaydım o yüzden dışarda iftar yaptım ve kötü şeyler yedim :(
Ama sahurda toparlamaya çalıştım
Kiloya cuma gunler bakılacağını bilmiyordum
Yarın bakar söylerim
Br de yarından itibaren ipe başlıcam ben de

Hoş geldin canım :) Sahurda toparladıysan sıkıntı yok :D Bugün yada ne zaman müsait olursan güncel kilonu bizimle paylaş :D Mutlu kal :)

Merhabaa :) su ana kadar küçük bir dilim beyaz peynir ve yumurta yedim:) spor daha yapmadim ama yarım saat ip atliycam:)

Merhabaa :) su ana kadar küçük bir dilim beyaz peynir ve yumurta yedim:) spor daha yapmadim ama yarım saat ip atliycam:)

Hoş geldin :D gözlerim yollarda kaldı :D sabahtan beri temizlik yapmaktan canım çıktı Ama ev pırıl pırıl oldu :D oruç değilim bugün ama sadece su içtim

Hoş geldin :D gözlerim yollarda kaldı :D sabahtan beri temizlik yapmaktan canım çıktı Ama ev pırıl pırıl oldu :D oruç değilim bugün ama sadece su içtim

kolay gelsin sana da su an temizliğe bile kalori yakma gözüyle bakıyorum:D hiçbir şey yememisin ama dikkat et tansiyonun falan düşmesin:D

kolay gelsin sana da su an temizliğe bile kalori yakma gözüyle bakıyorum:D hiçbir şey yememisin ama dikkat et tansiyonun falan düşmesin:D

Allah razı olsun :D Yedim üstüne yürüyüş bile yaptım :D Kısmetse akşama tekrar yürümeyi planlıyorum (koşu bandı ile dost olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyoruz :27: )

Hanımlar yine ben :D Sizden nacizane bir ricam var lütfen motivasyonunuzu kaybetmeyin :) Neyse gelelim bugün neler yaptığıma bahsettigim üzere dip köşe bir temizlik yaptım benden beklenmeyen bir performanstı bu :D 40 dakika yürüdüm daha sonra twister yapacaktım ama bulamadığım için aldım elime oklavayı manuel bir şekilde bel hareketi yaptım :D ilerleyen saate doğru da yediklerimi sizinle paylaşacağım :D mutlu kalın hayallerinizden öpüyorum :)

Allah razı olsun :D Yedim üstüne yürüyüş bile yaptım :D Kısmetse akşama tekrar yürümeyi planlıyorum (koşu bandı ile dost olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyoruz :27: )

harikasın var ya çok iyisin:D bende ip atladım şimdi de kas çalıştırma hareketi yapıyorum:D

işte iyi gibi:D bi ara bi umutsuzluğa kapıldım da toparladim herhalde:D senin nasıldı

Dünden beri tek sıkıntım yemek konusu :D Ara ara kendimi frenleyemedim birde bunun vicdan azabı yaşadım :D Eh işte bir gündü

Aşırı kilo vermesemde hatrı sayılı şekilde zayıfladım bende :) İsterseniz koçluk yapabilirim yardım edebilirim kızlar

Ukalalık olarak düşünmeyin ama lütfen. İnsan zayıflarken çok yanlış yapabiliyor ya da verim alamıyor o zaman bir desteğe ihtiyaç duyuyor o yüzden dedim :)

Back