• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün zafere giden yolun ilk günü. Haydi bismillah.

Kızlaaar ben de geldim... 19'luk 170 boyunda 58 kilo bir gencim :16: önceleri 46 kiloydum ama doktorum kilo almamıı söyleyince aldım fakat psikolojim sonra çok bozuldu en sevdiğim pantolonlarımın içine giremeyince delirdim resmen.:52: Ben de sonra koşu bandı almaya karar verdim ve aldım salı günü kurulacak.. Tekrardan eski kiloma kavuşmak için deli gibi spor yapacağım sizi görünce hemen damlamak istedim... :49:

Kızlaaar ben de geldim... 19'luk 170 boyunda 58 kilo bir gencim :16: önceleri 46 kiloydum ama doktorum kilo almamıı söyleyince aldım fakat psikolojim sonra çok bozuldu en sevdiğim pantolonlarımın içine giremeyince delirdim resmen.:52: Ben de sonra koşu bandı almaya karar verdim ve aldım salı günü kurulacak.. Tekrardan eski kiloma kavuşmak için deli gibi spor yapacağım sizi görünce hemen damlamak istedim... :49:

senin çok bi fazlan yok ki 5 6 kilo versen yeter:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin çok bi fazlan yok ki 5 6 kilo versen yeter:D

Biliyorum ama ben de zayıflık konusunda bir takıntım var illa 45 olana kadar didinmem lazım , neyse bakalım şu koşu bandı gelsin de başladığım günden itibaren verdiğim kiloları yazarım.. Herkes kilo versin herkes mağazalardan gülerek çıksııınn !!!! :1:

Bu sıcakta dışarıda yürürsem buharlaşırım :D aman ben sadece yürüsem olmaz mı

Ben sana başka bişey yap demiyorum ki :)

Koşu bandının zemini ne tartan mı ? Tartan değilse zararlı

İyi bir yürüyüş/koşu ayakkabın var mı ? Spor için özel kıyafet al çorap falan. Hem motivasyon oluyor hem de yapması rahat oluyor zevkli oluyor :34: Ben renkli giyinmeye çalışırım. Spor sütyeni al mutlaka.

Bugün kendimize çeki düzen verdiğimiz ilk gün. Güncel kilolarımız;
Whathappened: 89
Briefeanmilena: 73.8
sedalein: 78,8
meryemd: 80
Aramıza dahil olmak isteyen kullanıcıların güncel kilolarını ve günlük yaptıkları spor sonuçlarını bildirmeleri rica olunur.
Ayrıca bir noktanın altını çizmek istiyorum. Biz diyet, rejim vs yapmıyoruz ve kimseyi bunu ye bu kadar hareket et diye zorlamıyoruz. Dileyenler aramıza dahil oluyor ve bu çetrefilli yolda birbirimize destek oluyoruz.
Mutlu kalın :)

Biliyorum ama ben de zayıflık konusunda bir takıntım var illa 45 olana kadar didinmem lazım , neyse bakalım şu koşu bandı gelsin de başladığım günden itibaren verdiğim kiloları yazarım.. Herkes kilo versin herkes mağazalardan gülerek çıksııınn !!!! :1:

inşallah öyle olacak😍

nasılsınız güzellikler gününüz nasıl geçti :)

biraz gerginim bi süredir yediklerime dikkat ettim sayılır ama ne bilim pek olmadı bugün:(

çarş. diyetisyene gidene kadar cuma size bildirim yapana kadar çekidüzen veriiim kendime tekrardan..

sen nasılsın canım?

biraz gerginim bi süredir yediklerime dikkat ettim sayılır ama ne bilim pek olmadı bugün:(

çarş. diyetisyene gidene kadar cuma size bildirim yapana kadar çekidüzen veriiim kendime tekrardan..

sen nasılsın canım?

kendini sartlaman lazım başka türlü olmuyo kafana iyice koymalisin ki yapabilesin:)

kendini sartlaman lazım başka türlü olmuyo kafana iyice koymalisin ki yapabilesin:)

dikkat edemedim dediğim 3 günde 600 gram verdiğim halim canım:)))

çok esnek davranarak 10 kilo verince sanırım çok da sıkamıyorum kendimi:)

yarın tekrar full dikkat olacağım ama.. tempoyu kaybetmemeli..

haklısın şartlanma önemli ama arada bozulacak da bazı günler.. çok sıkarsam kendimi 30 kilo vermek psikolojimi bozar:)

uzun bir süreç bu.. önemli olan devam etmek komple bırakmamak salmamak..

merhaba canım,, doğru mu anladım 170 boyla 45 kilo mu olmak istiyorsun? çok az değil mi? ben 166 iken 53 olduğumda somalili gibiydim de hayal edemedim.. tabi mutlu ve sağlıklı olduktan sonra sen bilirsin ama..

Kızlar bugün misafirdim yani bol yemek bol ısrar ama ben çok az yedim pilav falan ağzıma sürmedim çok mutluyum

merhaba canım,, doğru mu anladım 170 boyla 45 kilo mu olmak istiyorsun? çok az değil mi? ben 166 iken 53 olduğumda somalili gibiydim de hayal edemedim.. tabi mutlu ve sağlıklı olduktan sonra sen bilirsin ama..

Biliyorum :19: şu an 58 kiloyum önceden 47 kiloydum o kilomu arar oldum en azından 45 olmasam bile bir 48 olmak istiyorum.. Psikolojik olarak daha rahat hissedeceğim.. Bazen eski fotoğraflarıma bakınca özlem büyüyor o halime alışmışım hep öyle olmaya takıntı oluştu haliyle :9:

Biliyorum :19: şu an 58 kiloyum önceden 47 kiloydum o kilomu arar oldum en azından 45 olmasam bile bir 48 olmak istiyorum.. Psikolojik olarak daha rahat hissedeceğim.. Bazen eski fotoğraflarıma bakınca özlem büyüyor o halime alışmışım hep öyle olmaya takıntı oluştu haliyle :9:

takıntı oluyor ben de 59 olmaya çalışıyorum çünkü hep öyle idi.. doktor diyor ideal kilonuz 60.. yok diyorum 59 olacağım:)
taktım bi kere.. 58 bile olmaz illa 59:) sayılara takıyoruz bazen.
anlıyorum seni ama çok da yıpratma kendini.. kıyamam çok gençsin.. kilo almak vermek aslında çok ciddi sağlığı etkiliyor..

Kızlar bugün misafirdim yani bol yemek bol ısrar ama ben çok az yedim pilav falan ağzıma sürmedim çok mutluyum

dün aynısını ben yaşadım.. hayır demenin dayanılmaz hafifliğini yaşadık yani, ikimiz de:))) tebrik ederim canım..

bi de pilav çok severim koca sofrada dağ gibi önüme konmuş şansıma ona baka baka "onu pilav olarak görme tepeleme glikoz deposu o" dedim içimden:)))

dün aynısını ben yaşadım.. hayır demenin dayanılmaz hafifliğini yaşadık yani, ikimiz de:))) tebrik ederim canım..

bi de pilav çok severim koca sofrada dağ gibi önüme konmuş şansıma ona baka baka "onu pilav olarak görme tepeleme glikoz deposu o" dedim içimden:)))

Sorma, bir de nohut vardı çok canım çekti ama sonradan yememenin verdiği haz daha süperdi
inşAllah hep böyle devam ederiz :)))

Sorma, bir de nohut vardı çok canım çekti ama sonradan yememenin verdiği haz daha süperdi
inşAllah hep böyle devam ederiz :)))

nohut yeseydin canım ya tabi 6 kaşığı geçmeden.. ekmezsiz.. salata ile:))))

ben barbunya salata yemiştim bi de barbunya pişmemişti allahım nasıl yuttum yoksa aç kalacağım ki aç kalmak yemekten beter kilo vermede:)

"aç ve pek gururlusun" dedi eşim o gece takılmak için:)))

hele dondurmayı bi burnuma sürtmediği kaldı kayınvalşidemin "ye ferahlarsın ye biraz ay aç kaldın" diye peşimde koştu:)))

dikkat edemedim dediğim 3 günde 600 gram verdiğim halim canım:)))

çok esnek davranarak 10 kilo verince sanırım çok da sıkamıyorum kendimi:)

yarın tekrar full dikkat olacağım ama.. tempoyu kaybetmemeli..

haklısın şartlanma önemli ama arada bozulacak da bazı günler.. çok sıkarsam kendimi 30 kilo vermek psikolojimi bozar:)

uzun bir süreç bu.. önemli olan devam etmek komple bırakmamak salmamak..

öyle tabi tempo kaybedilmemeli:D çok iyi vermişin tebrikler:D

Back