Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
hızlı trene binenlerden cevap bekliyorum.çok güzel bir yol olmuş.merak ettim.
Vallahi bu isleri!! Iyi bilen bir tanidik eskisehir ank disinda hizli tren kullanmayin guvenlik calismalari tam yapilmadi dedi...ben pasa pasa ucak otubus kullaniyorum...hele deee marmaray i hiccc kullanmiyorum:))) once tedbir sonra tevekkul

Ee bunu hatırlıyoruz şimdi niye doğan medyayla ozamanlar taraflıydı şimdi tarafsızmı işte sorduğum buydu

Hdp lilere karşı evet öyleyim ben söylüyorum zaten bunu

Destekli sallayın ya bizde ordaydık ak partinin sincan kalesidir ordan başka bir partiye mümkün değil oy çıkması

SADECE 4 PARTİMİ SEÇİME GİRİYOR BU ANKETİ KINIYORUM BENİM OYUM SAADET PARTİSİNE

Demek ki "BİZ"daha çoğuz hadi sende doğru yola gel..bak kaç gündür kanka olduk şurda
Kimin daha çok olduğu seçimde belli olacak seni ayrı tutuyorum ama şurdaçoğuz dediğin insanlara bi baksana hepsinde kendini beğenmiş bir tavır çok bilmişlik bir ukalalık hiçbir Ak partili bişey bilmiyor bir sizler biliyosunuz niye bugüne kadar hiç iktidara gelemediniz bence dönüp bi kendinizi sorgulayın nerde hata yapıyoruz diye bir düşünün siz hdp nin yanına daha çok yakışıyosunuz onunla elele olun bizden uzak durun Allah herşeyin önce hayırlısını versin Vatan Millet için hayırlısı neyse o olsun pazardan sonra görüşürüz inş hoşcakalın

Eşimin bu konuda bir tespiti var. Der ki; akp hiç bir özelliği olmayan, bi baltaya sap olamamış, kaba saba insanları baş tacı etti. Kardeşim sen özelsin, sen mükemmelsin, karını mı öldürdün aferin sana adamsın, atatürkten nefret mi ediyorsun bravo, kadını küçük mü görüyorsun, kadın dediğin yanında eri olmadan bakkala gidemez mi diyorsun ne de doğru diyorsun, mini etek giyene tecavüz mü ettin hakkındır giymeseymiş, okumak öğrenmek boş beleş işler, sen benim dediğime inan güven, düşünme sorgulama araştırma, böyle davranırsan bu ülkenin baş tacı sensin diye diye bu insanlardan oy topladı. 96 model tipo araba alınca kendini sınıf atlamış sandı bu insanlar. O yüzden akp'nin oyu bu kadar yüksek. Ben demedim eşimin sözlerini aktardım.

Ak partili vekil miydi bakan mıydı biri ne demişti; eğitim arttıkça ak partinin oyları düşüyor... E bunu söyleyen sizin oy verdiklerinizden biriyken burda insanların size cahil demesi neden dokunuyor be güzelim?

Taner Yıldız dı onu diyen...bi de bende şehit olmak istiyorum dediydi.,,trafoya kedi girdi dediydi...ekşi sözlük yazarı mübarek

Şu videoyu Facebook'ta paylaştığımda AKP li arkadaşım gerçekten mal bu,yazmış..ere arkadaşım dedim,bununla aynı partiye oy veriyorsun sen!

Şu videoyu Facebook'ta paylaştığımda AKP li arkadaşım gerçekten mal bu,yazmış..ere arkadaşım dedim,bununla aynı partiye oy veriyorsun sen!
yahu yapmayın Allah aşkına, hangi parti seçmenin içinde bu tarz adamlar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…