Senin kullandığın resimde herhangi bir tweet den atılmış bir resim doğruluk kaynağı yok yani
Kim diyemiyor şehit ya yapmayın...dediğin kanalları tümgün takip ediyorum ben...paralelci mi! Dün akşam fox haber de Kanaltürk 'e kayyum atanmasına verilen cevabı yada kapak diyelim daha doğru olur,duymadığın buradan anlaşılıyor!Ya Allah aşkına önceki seçimlerde sabaha kadar tv başındaydım hepsi farklı gösteriyordu hatta bir önceki seçimlerde ank da mansur yavaşı kazandı diye bile gösterip sonrada foslamışlardı taraf olmayanmı kaldı hepdi taraf kanal d ve fox paralel ci olup çıktılar terör olaylarında bile kullandıkları ifadeler terör eylemi değil çatışma yada arbede şehitlere şehit diyemiyor çoğusu me tarafsızlığı
Attığın fotoğrafta onlar yoktu sadece yerde yatan artık kefenleniyomu bilemedim başında annesi dediğin heralde odur öyle bir foto vardıFoyograflari burada acil acil paylastirtma simdi. Bu çirkinliği yaptirma!
Annesini,ailesini, soyisimlerini, kizin fotoğraf ini,, videoda annesinin suratini annesinin buzlarla sardigi anın fotografini gördün değil mi? Netten ismini yazarak haber kynakli daha fazla görüntülere de ulaşabilirsin... Zor değil. Bu yapabilecek derecede zeki olduğunu düşünüyorum yaprakçık...
Gerçi kabullenmek acı geldiğinden kabul etmemeye devam edeceksin. Tukurdugunu yalamak istemeyebilirsin tabi...
Neyse haydi sana kolay gele...
en azından bu ülkede gerçekleri gören savunan insanlar var hala.işte bu yüzden umut varFotograflari burada paylastirtma simdi. Bu çirkinliği yaptirma!
Annesini,ailesini, soyisimlerini, kizin fotoğraf ini,, videoda annesinin suratini annesinin buzlarla sardigi anın fotografini gördün değil mi? Netten ismini yazarak haber kynakli daha fazla görüntülere de ulaşabilirsin... Zor değil. Bu yapabilecek derecede zeki olduğunu düşünüyorum yaprakçık...
Gerçi kabullenmek acı geldiğinden kabul etmemeye devam edeceksin. Tukurdugunu yalamak istemeyebilirsin tabi...
Neyse haydi sana kolay gele...
Duymadım evet dün haber izlemedim kanal d parelel ci değilmi yani daha dün nazlı ılıcakla kanlı düşman olan doğan medya patronu bugün neden el ele kolkolaKim diyemiyor şehit ya yapmayın...dediğin kanalları tümgün takip ediyorum ben...paralelci mi! Dün akşam fox haber de Kanaltürk 'e kayyum atanmasına verilen cevabı yada kapak diyelim daha doğru olur,duymadığın buradan anlaşılıyor!
Bölücüler için hiçç umut yok bence boşuna heveslenmeyin diğer partilerden biri gün gelir olur ama sizinki aslaen azından bu ülkede gerçekleri gören savunan insanlar var hala.işte bu yüzden umut var
Genelde öyle olur kalınca körde değilim sağırda çok şükürOooof Nurten of! Sus diyorum.
Körün, sagirin karsisinda boyle sinirlendiğinle kalirsin iste... Hofff...
Eee yaprak sen uyumaya gidiyordun en son? Buyur seni tatli uykuna alalim. Zorlanmayacagini düşünüyorum. :))Genelde öyle olur kalınca körde değilim sağırda çok şükür
sizin desteklediğiniz caniler olmasın da daha vicdan sahibi biri gelir illa ki.bu devran böyle sürmez.ayrıca yazılarınızı takip ediyorum benim son mesajıma cevap veremediğinz gibi cevap bulamadığınız sorulara da anlamsız savunmalar yapıyorsunuz.bu sadece bana karşı değil diğer arkadaşlara karşı da.görüşünüzü savunun bu sizin en doğal hakkınız bir birey olarak ancak başka görüşlere de saygı duyun en azından.unutmayın ki hepimiz birer bireyiz ve hepimizin ayrı görüşleri var.siz daha burada bile insanların görüşlerine saygı duymuyorsunuz.bu bile bi ırkçılık bi ayrımcılıktır benim için.ama anlayana...saygılarBölücüler için hiçç umut yok bence boşuna heveslenmeyin diğer partilerden biri gün gelir olur ama sizinki asla
Tıpkı sizin gibi bende zorlanmam evet sizede iyi geceler uyumaya gidiyorumda dememiştim iyi geceler dilemiştim herkes ne meraklı ya benim ağzımdan başka türlü konuşmayaEee yaprak sen uyumaya gidiyordun en son? Buyur seni tatli uykuna alalim. Zorlanmayacagini düşünüyorum. :))
Hadi bakalim iyi geceleeer tatli rüyalar....
Takibi doğru yapamamışsınız demekki ben her msj cvp veririm genelde muhtemelen görmemişimdir halada göremedim bana değil diğer arkadaşa yazdığınızla karıştırmayasınız herkese saygılıyımdır genelde ama hdp lilere karşı değilim kim gelirse gelsin ama bu sizin partiniz asla olmuycak olamıycaksizin desteklediğiniz caniler olmasın da daha vicdan sahibi biri gelir illa ki.bu devran böyle sürmez.ayrıca yazılarınızı takip ediyorum benim son mesajıma cevap veremediğinz gibi cevap bulamadığınız sorulara da anlamsız savunmalar yapıyorsunuz.bu sadece bana karşı değil diğer arkadaşlara karşı da.görüşünüzü savunun bu sizin en doğal hakkınız bir birey olarak ancak başka görüşlere de saygı duyun en azından.unutmayın ki hepimiz birer bireyiz ve hepimizin ayrı görüşleri var.siz daha burada bile insanların görüşlerine saygı duymuyorsunuz.bu bile bi ırkçılık bi ayrımcılıktır benim için.ama anlayana...saygılar
Takibi doğru yapamamışsınız demekki ben her msj cvp veririm genelde muhtemelen görmemişimdir halada göremedim bana değil diğer arkadaşa yazdığınızla karıştırmayasınız herkese saygılıyımdır genelde sma hdp lilere karşı değilim kim gelirse gelsin ama bu sizin partiniz asla olmuycak olamıycak
şehitlerin de hesabını başımızdakiler verecek anlatamadığım bu.kafalarına göre savaş kafalarına göre çözüm
7 hazirandan sonra çözüm sürecini durdurup savaş açan hükümetti.hem ovada siyaset yapın diye meclise çağırdı adamlar ovada siyaset yapıyor şmdi neyi kaldıramıyorsunuz anlamıyorum.terör olayları araştırılsın dendiğinde hayır diye oy kullanan iki elini birden kaldıran mecliste ki milletvekilleri de iktidarda ki partinin vekilleriydi.HDP ve CHP araştırılması yönünde oy kullandı.peki bunların korkuları neyki terör olaylarının araştırılmasından korkuyorlar bana evvela bunun cevabını verin öyleyse?yalan haber değil paylaştığım bölgeye belli aralıklarla kısa süreli elektirik aktarımı yapılıyordu.nereye kadar bakan körlük edeceksiniz üstelik haberlerle ispat sunduğum halde.pekala benm verdiğim linkler dışında araştırma yapın internette taknoloji çağındayız.görmek bilmek isteyen görür bilir.3 maymun oynamanın manası yok kaldı ki bu kimseyi kurtarmaz.
Nazlı Ilıcak iktidar yanlısıyken cnn Türk te program yapıyordu hatırlıyor Musun?daha detaylı söyleyeyim Nagehan alçı,Kadri Gürsel,Altan Öymen le dörtlü olarak..nagehanla ikisi iktidarı diğerleri de muhalefeti destekleyici konuşurlardı...hatırladın değil mi!ama böyle olmaz Yaprakcım herşeyi biz hatırlatıyoruz sana..Duymadım evet dün haber izlemedim kanal d parelel ci değilmi yani daha dün nazlı ılıcakla kanlı düşman olan doğan medya patronu bugün neden el ele kolkola
yani HDP lilere karşı ırkçılık,ayrımcılık,bölücülük yapıyorsunuz.ve bu zihniyetle oy kullanıp memleketi kurtaracaksınız.tebrik ediyorum.en azından kimin ırkçı ve ayrımcı düşündüğünü kendiniz göz önüne serdiniz.Takibi doğru yapamamışsınız demekki ben her msj cvp veririm genelde muhtemelen görmemişimdir halada göremedim bana değil diğer arkadaşa yazdığınızla karıştırmayasınız herkese saygılıyımdır genelde ama hdp lilere karşı değilim kim gelirse gelsin ama bu sizin partiniz asla olmuycak olamıycak
sabredin arkadaşım son 2 günümüz kaldı özgürlükler adınabugün tv yi ve cnn türk ü takip edebilirsiniz.tarafsız haberler sunuluyor.yada
1 http://t24.com.tr/haber/12-yasinda-oldurulen-ceylan-caninin-bedeli-28-bin-208-lira-85-kurus,282918
2 http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/10/151025_dilek_dogan
3 http://www.radikal.com.tr/turkiye/cizrede-vurulan-cemile-evindeki-dondurucuda-saklandi-1430038/
4 http://t24.com.tr/haber/cizrede-mer...cunun-soguk-hava-deposunda-bekletilmis,309212
bunları paylaşarak yüreklerinizi dağlamak istemezdim ama hala yakınlarımda bile aaa hadi ya.öyle mi olmuş diyenler var.evet bizler evlendirme programları susturulmuş yasaklanmış medyalar ile uyutulurken bu acılar yaşandı malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?