Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Senin kullandığın resimde herhangi bir tweet den atılmış bir resim doğruluk kaynağı yok yani

Fotograflari burada paylastirtma simdi. Bu çirkinliği yaptirma!
Annesini,ailesini, soyisimlerini, kizin fotoğraf ini,, videoda annesinin suratini annesinin buzlarla sardigi anın fotografini gördün değil mi? Netten ismini yazarak haber kynakli daha fazla görüntülere de ulaşabilirsin... Zor değil. Bu yapabilecek derecede zeki olduğunu düşünüyorum yaprakçık...

Gerçi kabullenmek acı geldiğinden kabul etmemeye devam edeceksin. Tukurdugunu yalamak istemeyebilirsin tabi...

Neyse haydi sana kolay gele...

Kim diyemiyor şehit ya yapmayın...dediğin kanalları tümgün takip ediyorum ben...paralelci mi! Dün akşam fox haber de Kanaltürk 'e kayyum atanmasına verilen cevabı yada kapak diyelim daha doğru olur,duymadığın buradan anlaşılıyor!

Attığın fotoğrafta onlar yoktu sadece yerde yatan artık kefenleniyomu bilemedim başında annesi dediğin heralde odur öyle bir foto vardı

en azından bu ülkede gerçekleri gören savunan insanlar var hala.işte bu yüzden umut var

Duymadım evet dün haber izlemedim kanal d parelel ci değilmi yani daha dün nazlı ılıcakla kanlı düşman olan doğan medya patronu bugün neden el ele kolkola

Oooof Nurten of! Sus diyorum.

Körün, sagirin karsisinda boyle sinirlendiğinle kalirsin iste... Hofff...

Bölücüler için hiçç umut yok bence boşuna heveslenmeyin diğer partilerden biri gün gelir olur ama sizinki asla
sizin desteklediğiniz caniler olmasın da daha vicdan sahibi biri gelir illa ki.bu devran böyle sürmez.ayrıca yazılarınızı takip ediyorum benim son mesajıma cevap veremediğinz gibi cevap bulamadığınız sorulara da anlamsız savunmalar yapıyorsunuz.bu sadece bana karşı değil diğer arkadaşlara karşı da.görüşünüzü savunun bu sizin en doğal hakkınız bir birey olarak ancak başka görüşlere de saygı duyun en azından.unutmayın ki hepimiz birer bireyiz ve hepimizin ayrı görüşleri var.siz daha burada bile insanların görüşlerine saygı duymuyorsunuz.bu bile bi ırkçılık bi ayrımcılıktır benim için.ama anlayana...saygılar

Eee yaprak sen uyumaya gidiyordun en son? Buyur seni tatli uykuna alalim. Zorlanmayacagini düşünüyorum. :))

Hadi bakalim iyi geceleeer tatli rüyalar....
Tıpkı sizin gibi bende zorlanmam evet sizede iyi geceler uyumaya gidiyorumda dememiştim iyi geceler dilemiştim herkes ne meraklı ya benim ağzımdan başka türlü konuşmaya

Takibi doğru yapamamışsınız demekki ben her msj cvp veririm genelde muhtemelen görmemişimdir halada göremedim bana değil diğer arkadaşa yazdığınızla karıştırmayasınız herkese saygılıyımdır genelde ama hdp lilere karşı değilim kim gelirse gelsin ama bu sizin partiniz asla olmuycak olamıycak

7 hazirandan sonra polisi askeri öldürmeye başlamaları neydi senmi bunu sorguluycan benmi terörü tekrardan kim hortlattı o masum polislerin askerlerin suçu günahı neydi siz yolunuzda devam edin birazdaha oy verinde 3 5 asker polisde fazladan öldürsünler cizredeki yalan haberinizede cvp alamadım elektiriği nerden buldularda dondurucuda sakladılar cesedi (mesajınz buydu)

son attığım msj buydu yardımcı olayım.iktidara gelmesek dahi baraj üstünde kalmamız bile akp nin ve başındakilerin oyunlarını alt üst etmeye yetiyor.

Duymadım evet dün haber izlemedim kanal d parelel ci değilmi yani daha dün nazlı ılıcakla kanlı düşman olan doğan medya patronu bugün neden el ele kolkola
Nazlı Ilıcak iktidar yanlısıyken cnn Türk te program yapıyordu hatırlıyor Musun?daha detaylı söyleyeyim Nagehan alçı,Kadri Gürsel,Altan Öymen le dörtlü olarak..nagehanla ikisi iktidarı diğerleri de muhalefeti destekleyici konuşurlardı...hatırladın değil mi!ama böyle olmaz Yaprakcım herşeyi biz hatırlatıyoruz sana.. (cnn Türk kimin peki?)

yani HDP lilere karşı ırkçılık,ayrımcılık,bölücülük yapıyorsunuz.ve bu zihniyetle oy kullanıp memleketi kurtaracaksınız.tebrik ediyorum.en azından kimin ırkçı ve ayrımcı düşündüğünü kendiniz göz önüne serdiniz.

Yaprak6 yaprak noldu gidemedin uyumaya vicdanın mı uyutmuyor yoksa

sabredin arkadaşım son 2 günümüz kaldı özgürlükler adına

Köprüden Önceki Son Çıkıştayız!!! lütfen elinizi vicdanınıza koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…