Bugün seçim olsa oyumu ;

Bugün seçim olsa oyumu ;

• Adalet ve Kalkınma Partisi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu Partisi

• Bağımsız Türkiye Partisi

• Büyük Birlik Partisi + Saadet Partisi

• Cumhuriyet Halk Partisi

• Demokrat Parti

• Demokratik Sol Parti

• Doğru Yol Partisi

• Genç Parti

• Hak ve Adalet Partisi

• Hak ve Özgürlükler Partisi

• Halkın Yükselişi Partisi

• Halkların Demokratik Partisi

• Hür Dava Partisi

• İlk Parti

• Komünist Parti

• Liberal Demokrat Parti

• Merkez Parti

• Millet Partisi

• Millet ve Adalet Partisi

• Milliyetçi Hareket Partisi

• Muhafazakar Yükseliş Partisi

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi

• Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

• Türkiye Komünist Partisi

• Vatan Partisi

• Yurt Partisi

• Ankete Katılan
    0
Ben mi mütevazi davraniyorum :)) yerel secimde tutmuştu tahminim bakalim bi seçimde tutacak mı? Ama inşallah sizin tahmininiz tutar daha iyiymiş :))
Yok bende % 43 -45 gibi alır diyorum, ama gönülden geçen % 50 :KK58: C. başkanlığında düşündüğümden az gelmişti İnşallah bu sefer fazla olur oylar.

Yok bende % 43 -45 gibi alır diyorum, ama gönülden geçen % 50 :KK58: C. başkanlığında düşündüğümden az gelmişti İnşallah bu sefer fazla olur oylar.

Hem yerel hem de Cumhurbaşkanlığı secimi tam düşündüğüm gibi sonuçlandı. Ama gönül daha fazlasını istiyor tabii :)

Yurtdışı oylarını merak ediyorum nasıl sonuçlanacak acaba

Hem yerel hem de Cumhurbaşkanlığı secimi tam düşündüğüm gibi sonuçlandı. Ama gönül daha fazlasını istiyor tabii :)

C. başkanlığı 3-4 puan az geldi düşündüğümden. Yurt dışında da Ak partiyi destekleyen çok seçmen var benim gördüğüm. Onlar Türkiye deki değişimi daha iyi görüyorlar bence, dışardan bir göz olarak..

C. başkanlığı 3-4 puan az geldi düşündüğümden. Yurt dışında da Ak partiyi destekleyen çok seçmen var benim gördüğüm. Onlar Türkiye deki değişimi daha iyi görüyorlar bence, dışardan bir göz olarak..

Bence de.. Ayrıca Erdoğan'ın dış devletlere karşı güçlü duruşundan dolayı da destekliyorlar diye düşünüyorum ben. Sen içlerinde yaşıyorsun daha iyi bilirsin.

Bence de.. Ayrıca Erdoğan'ın dış devletlere karşı güçlü duruşundan dolayı da destekliyorlar diye düşünüyorum ben. Sen içlerinde yaşıyorsun daha iyi bilirsin.
Yok canım ben türkiyede yaşıyorum. Onlar dışardan bir göz olarak daha iyi görüyorlar demek istedim, kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Ayrıca desteklediklerini de akraba, eş-dosttan biliyorum.

Hıhım evet,yurtdışından akp'yi destekleyip başımıza musallat ederler,yaşadıkları ülkelerde de sosyal demokratlara oy verirler,çok tutarlılar gerçekten
aynen yurtdışında solcu partiyi destekle hak özgürlük diye tr de her açıdan özgürlükleri kısıtlayanı.. yurt dışında büyük ülke görüyolarmış, sümük atanımız yok.. ama fantazi dünyası sınırsız.. bonzai mi çekiyolar bilemedim.. bu neyin kafası bu nasıl bi fantazi dünyası çözemedim..

Belkide tuzları kuru oldugundandır. Bir dünya vergiyi onlar ödemiyor ne de olsa.

Artık hıc bır oy sonucunu merak etmıyorum
Çöplerden çıkan oylar, yakılan oylar, ışıkların kesılmesı hınzır kedınınde bır parmağı var trafoyla uğraşıyor .......

aynen yurtdışında solcu partiyi destekle hak özgürlük diye tr de her açıdan özgürlükleri kısıtlayanı.. yurt dışında büyük ülke görüyolarmış, sümük atanımız yok.. ama fantazi dünyası sınırsız.. bonzai mi çekiyolar bilemedim.. bu neyin kafası bu nasıl bi fantazi dünyası çözemedim..
Böyle dusunmenıze cok üzüldüm bır gurbetcı olarak

Valla eskiden Akparti ye ve Erdoğan a bi sempatim yoktu siyasetide sevmem anlamam zaten
Ama burda yapılan haksız Yorumları dozunu kaçıran eleştirileri okuyunca fanatik bir akpartili oldum :KK57:
Kendime inanamıyorum :eek:
durmak yok böyle devam iyi gidiyorsunuz biraz daha acımasız eleştiriler yapın :KK25:
burda yalan yanlış olan yok eksi var fazlası yok.. protesto ettiği için öldürülen gençler var bu ülkede yargılanmadan yıllarca hapiste tutulan birr sürüü insan var kimi muhalif diye tuncay Özkanlar mustafa balbaylar.. kimi askerler.. hapislerde ölenler şerefine yakıştıramayıp intaar edenler.. şimdi yine can dündara bile müebbet verdirme peşinde suriyede kan döktürmeye giden ilaç görünümlü silahlar haberinden.. hukuk gukuk oldu.. zamanında al gülüm ver gülümken iyiydi cemaati her yere getiren kendisi şimdi terör örgütü diyo.. devletin kurumları birbirine girdi.. her dakika her sanye kin nefret kusuyo namusu şerefi üzerine ettiği tarafsızlık yemini her saniye çiğneyip propoganda yapıyo olmayan açılışlarla miting yapıp oy istiyo muhalefete çemkiriyo.. bütün bu olanları sizin vicdannız kaldryosa sorun burda yazılanlarda değil...

sizi ve sizin gibileri tenzih ederimm benm tartıştğm tanıdıklarım varrr nasıl ateşli savunuyolar nasıl seviyolar.. yurt dışnda çok sevildgini söylüyolar onlar da.. hayret ediyorum..
Benım hayret ettıgımse kımse sevmıyor ve oy vermıyor pekı sonuclar nıye böyle
Gercı cumhurbaşkanı, başbakan, partı genel başkanı gorevlerının hepsını kendınde barındıran bır ınsan ıcın onlarla tartışmaya gerek bıle duymuyorum. Kan aktı kac gencın kımse ateşlenıp savunmadı.nıye? Ölüm hak mı edılmıstı.....

X