metrobüs denen çağın icadı beri dursun hadi o cümle yanlış olsun, evet metrobüs çağın icadı değil de diğerleri yapılmadı mı yada arkadaşın bahsetmediği daha pek çok projeyle ilgili adımlar atılmadı mı? Arkadaşa hak veriyorum, bu icraatleri yapanların karşısında çok daha iyi-güçlü vaatlerde bulunmak lazım. Bir tarafta yapılan iş var, diğer tarafta yapılan vaatler ama değil iş yapmak vaatler konusunda bile zayıf bir karşı taraf var...
.
arkadaşım tamam bütün partiler yaptıklarını açıklamalı keşke hepsi çok çok iyi projelerle ortaya çıksa
ben daha önce topbaşa oy da verdim bu arada
sarıgülü de beğenmiyorum mesela başka bi aday olsa daha iyidi benim için kararsızım o yüzden kime vereceğim konusunda her neyse
ama eleştirmekten bu kadar korkmayın
yapılanları çok yeterli görüyosunuz ama istanbul çok daha fazlasını hakediyo marka bi şehir haline gelmesi gerekiyo artık
doğal güzellikler bakımından dünyadaki en mükemmel şehirlerden biri avrupaki şehirler yanından bile geçemez bence
ama pek konuda hala yetersiz ve bu sebeplerden diğer şehirlerin gerisinde kalıyo
olimpiyatlarda bile alt yapımız yetersiz olduğu için geride kaldık
ulaşım hala büyük problem pek çok insan için yurt dışında bi süre yaşadığım için gözlemdiğim için daha net görebiliyorum avrupa ülkeleriyle aradaki farkı
mesela pariste öyle bi metro sistemi varki inanamazsın çok büyük bi şehir olmasına rağmen ulaşım konusunda çok iyi
tüp geçit yapıldı evet ben de olumlu karşılıyorum bunu yapılan güzel şeyleri de desteklerim
kendi teknolojimizi üretmeye başlamamız da güzel uçak helikopter vs ama bunun belediyecilikle bi ilgisi yok
diğer konularda da duble yollar yaptı diyip duruluyo
ama hizmet belediyecilik sadece bu değil ki
(ki köy vs yolları pekçok yerde kötü sadece şehirler arası yollara önem veriliyo)
devletin tek yapması gereken duble yol mu yani
sosyal devlet anlamında hiç sorumluluğu yok mu mesela
mesela engelliler için ne çalışmalar yapıldı
hepimiz birer engelli adayı değil miyiz
biz bile sokakta zor yürürken engelliler bu sebeplerden evden bile çıkamıyo
bi yurtdışına çıkarsanız görürsünüz her yer engelli insanlarla dolu şaşırıyosunuz çokluğuna ama aslında türkiyede de sayı çok fazla ama insanlar dışarı çıkamadıkları için biz görmüyoruz
istanbulun pek çok sorunu var ama dile getirince savunmaya geçiyosunuz
eleştirin ki daha da iyileri yapılsın
bunu parti fanatikliğine bağlayıp her yapılanı yeterli görmeyin daha iyisini isteyin
yine oyunu topbaşa verirsin ama eksikleri de eleştir ben bunu anlamıyorum işte
şu anki belediye başkanı topbaş olduğuna göre onu eleştiricez tabi
üstelik bazı durumları da sanki uzay teknolojisi getirip ilk biz kullanmışız gibi anlatınca insanlara da komik geliyo çünkü o icraatları metropol bi şehirde zaten yapmak zorunda
lütfetti de yaptı gibi konuşulunca hoş olmuyo yani
bi de başörtüsü konusunun belediye seçimleriyle alakası ne bunu anlamıyorum
bu size de antipatik gelmiyo mu
genel seçimlerde söyleseler anlarım söylesinler de belediye seçimleri ve başörtü ne alaka