Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle Kadir Topbaş miadını doldurdu yeni kişilere ihtiyaç var. Kaldı ki son olaylardan sonra birilerini yerinden etmek gerekiyor.
Sarıgül'ün projeleri çok iyi ki kendisi Şişli belediye başkanı olarak orayı çok iyi yönetmiştir Şişli küçük bir yer değil ayrıca elit bir yer ve şikayet eden yok.
Ben oyumu Kadır Topbasa vermeyi düşünüyorum. Çünkü memnunum. Allah razı olsun. Doğma buyume istanbulluyum ve gerçekten ulaşım sorununda baya işler yaptığını düşünüyorum. Bence kimse bu seçimi ak parti , chp , mhp diye ayırarak seçim yapmasın. Gerçekten çalıyosa adam ve sizde bunu goruyosanız dusunmeden hak edene verin oyunuzu derim. Kadir Topbaş eminim ki emeklerinin karşılığını gorecektir. inşallah istanbul onunla bikaç yıl daha da buyuyecektir. AyrıcaKadir topbaşın tek bi kötü tarafını bile gormedim şimdiye kadar , mukemmel bi insan, adam gibi adam. Ama birileri daha şimdiden en ufak bi eleştiriye kaldıramayıp insanları yumrukluyosa, ben o adama ölsemde oy vermem ve istanbulumu oyle bi insana emanet edemem hiç kimse kusura bakmasın.
açıkladım tekrarlıyım onun gelmesini istemiyorum ve o yüzden tek rakip olarak gördüğüm partiyee istemeden veriyorum. Bir çok kişi de istemeye istemeye böylee yapıyor ha böyle olmasa oyum saadete.Ama görunuşe bakılırsa sarıgul kazanacak o da kendinden çok emin.
buradaki ankette sarıgül önde ama diğer anketlerde topbaş çıkıyo sonarın anketi geçen seçimlerde tutturmuştu bu seferde topbaş %45 sarıgül %40 görülüyo
Sarıgül ün projeleri hoşuma gitti açıkçası. Topbaş tan bu sene oldukça soğudum.
Yeşillik görmek istiyorum artık, avmlerden bıktım. Trafikte de düzelme göremiyorum kaldı ki metrobüs çilesini bilmeyen yoktur. Ayrıca Aksaray'da ki üst geçit neye istinaden kaldırıldı bilmiyorum sinir olmuştum o zaman. Yani Topbaş'ın bi çekiciliği yok benim için. Bakalım kazanırsa Sarıgül neler yapacak. Lafta mı o zaman görücez.