Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.163
2
69.488
1.623
101
Seçime sayılı günler kala nabzı ölçelim ...

Seçim yasağı başladığında anket kapatılacaktır.

Parti isimleri alfabetik sıra ile ve sadece 7 Haziran'da barajı geçen partilerden oluşmaktadır.

Kadınların çevrimiçi siyasal katılımları çalışması.
Sayın Kadınlar Kulübü Yöneticisi,

Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi H.İ.T. bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım. Web sayfanızda bulunan Forumlar/Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı/2015 genel seçimleri başlığı altında bulunan mesajlardan elde edeceğimiz veriler ile Türkiye' deki Kadınların çevrimiçi platformlarda siyasal katılım davranışlarını ortaya koymak istiyoruz. Bu maksatla yapılacak çalışmanın etik şartlarını yerine getirebilmek amacıyla tarafımıza müsaade verilmesini ve anılan başlık altında mesajları bulunan forum üyeleriyle de konunun paylaşımasını talep ediyoruz. Çalışmada incelenecek veriler sadece bilimsel amaçlı kullanılacak ve üyelerin kimliği gizli tutulacak hiç bir şekilde çalışmaya dahil edilmeyecektir. Çalışma sonlanmasına müteakip forum üyeleriyle de paylaşılacaktır.

Saygılarımla,

Yrd.Doç.Dr. .........

Son düzenleme:
Merhaba Kazen ,
Keşke diğer anket sonuçları sıfırlanmasaydı bu anket sonuçları ile karşılaştırma şansımız ortadan kalkmış oldu sanırım yanılıyormuyum yoksa ?

İstikrar bozuldu bu seçimde. Herşey gayette iyi gidiyordu. İnandığı için değil sırf X parti düşsün diye katil Y partisine oy verenleri kınıyorum.
Çözüm sürecinde ise çözümsüzlük oynayanları da.. Sırf düşmanlık oldun diye yapanlarıda.
Konuşulanlar, oyunlar, sadece görmek istediği için görenleride.
Gerçekten inanarak partisine destek verenler hariç diğer tüm " herkesi" ...

Bu seçimde herşeyi daha net gördüm..
Partiler içinde ki oyunlar dan çok halkın kendi oyunları var.
Düşmanlık kime , niçin olduğu ortaya çıktı.

Geçen seçimde yaşanılanlardan pişmanım.. Geriye dönsem bu defa kesinlikle x partiye veririm diye düşünüyordum ki şükürler olsun geriye dönüldü.
Oyum Ak partiye .

Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.

Beklentilerimden ötürü chp ye vereceğim.

akp yolsuzluklarının, anayasaya aykırı antidemokratik uygulamalarının, savaş suçlarının, devlet terörünün hesabı sorulmalı, bunlar yargıya taşınmalı.
baskıya alınan yargı, tekrar bağımsızlığına kavuşturulmalı.

Türkiyedeki tüm partilere bu misyonu yüklüyorum bir seçmen olarak. Chp ye daha fazla yüklüyorum.

Her bir de 2023 te ya da sonrasında çarmıha gerilmek ya da taşlanarak öldürülmek istemiyorum şahsen
Vatandaş olarak kendi adıma küçük bir çaba işte.

ak partiden başka parti göremedim ALLAH cc yüzümüzü kara çıkarmasın ve ülkemizi feraha çıkarsın kardeşce yaşayabilmek umuduyla

chp den nefret ediyorum -ülke adına yaptığı yapacağı hiç bişey görmediğim için ve daha birçok şey için
mhp- bi karikatür vardı neden evlenmedin diyor ...evleneydim evet demek zorunda kalırdım ah keşke az umudum olsaydı verirdim bahçeli eğer biraz ülkeyi seviyorsan kalk git o partinin başından

hdp - canım dokunur sana bizim bayrağımız ya kuzu kuzu yaşacayacaksın ya defolup gideceksin !!!

sana oy veren vicdanını sorgulasın !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…