hızlı trene binenlerden cevap bekliyorum.çok güzel bir yol olmuş.merak ettim.O şerefe nail olamadım halason durak pendik şimdilik,sonra nasıl gelecez eve demi yani
hızlı trene binenlerden cevap bekliyorum.çok güzel bir yol olmuş.merak ettim.
3,5 saat hikaye zaten.o saatte ulaşması için hiç durmaması lazım.Bahsettikleri gibi 3,5 saatte gelmiyormuş çoğu zaman,abim gelmişti yazın nerdeyse 5 saati buldu dedi.
Birde indikten sonra ulaşım sorunmuş..
ogluşum..mansur yavaş ankarada kazanmıştı fatih portakal fosladı demeyin lütfen benim arkadaşım sincanda sandık görevlisiydi mansur yavaş açık ara öndeymiş itirazlar olmuş ardından elektrikler kesilmiş tekrar sayım mansur yavaş önde ama aradaki fark azalmış itirazlar elektrik kesintileri tekrar sayım bir baktık melih yine başgan.
3,5 saat hikaye zaten.o saatte ulaşması için hiç durmaması lazım.
ogluşum..
Seçimde benimde arakdaşlarım sandık görevlisiydi , hatta oyları topladılar falan. Sürekli tlf geliyordu. Mansur Yavaş kazandı vs. diye. Hadi oralarıda geçtim..
YSK ya yapılan başvuru neden kabul edilmiyor inatla ?
ayyy kardelen de bir ara çıktı mansur yavaş oyları çaldı diye ben de bu örneği anlattım ee arkadaşın sandığa sahip çıksaydı armut mu topluyormuş dediogluşum..
Seçimde benimde arakdaşlarım sandık görevlisiydi , hatta oyları topladılar falan. Sürekli tlf geliyordu. Mansur Yavaş kazandı vs. diye. Hadi oralarıda geçtim..
YSK ya yapılan başvuru neden kabul edilmiyor inatla ?
parsel parsel satılan yerler ortaya çıksın itenmiyor olabilirAnkara kritik bir yer bence,ondan başvurular kabul edilmiyor olabilir..
Birde başgan değişsin istenmiyor olabilir yanii..
parsel parsel satılan yerler ortaya çıksın itenmiyor olabilir
nereye kadar abla örtülecek elbet ortaya çııkacakOrtaya çıksa ne olacak,yine kılıfına uydururlar nasılsa..
İftira deyip üstü örtülür..
nereye kadar abla örtülecek elbet ortaya çııkacak
bu seçimden sonra öyle olmaycak inş abla ben inanıyorum zaten şu anda son kozlarını oynuyorlar basına kısıtlama getirilmesi gibiOrtaya çıksa ne olacak,hadi çıktı diyelim yine aklanacaklar bak gör..
Olmadımı bunun örneği..
bu seçimden sonra öyle olmaycak inş abla ben inanıyorum zaten şu anda son kozlarını oynuyorlar basına kısıtlama getirilmesi gibi
olabilir mi.. Hanımım işlerine gelir mi böyle bişey. Başğan değişse kuyruğu toplayamaz , sonraki taşlanır yine..Ankara kritik bir yer bence,ondan başvurular kabul edilmiyor olabilir..
Birde başgan değişsin istenmiyor olabilir yanii..
kardelen canım benım yaa.. pembe gozluklu arkadaşımayyy kardelen de bir ara çıktı mansur yavaş oyları çaldı diye ben de bu örneği anlattım ee arkadaşın sandığa sahip çıksaydı armut mu topluyormuş dedi
olabilir mi.. Hanımım işlerine gelir mi böyle bişey. Başğan değişse kuyruğu toplayamaz , sonraki taşlanır yine..
kardelen canım benım yaa.. pembe gozluklu arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?