- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
varsa koyun onlarla da dalga geçelim, onlara da cahil diyelim.yahu yapmayın Allah aşkına, hangi parti seçmenin içinde bu tarz adamlar yok.
Ozgecan oldu diye dans eden vekil yok...butun dunya da kadinlar protesto icin 8 mart miydi arkadaslar yanlis tarih vermeyeyim bir organizasyon kapsaminda siddete dans ile karsilik verirler..kadinin bariscil kimligini vurgulamak icin.dans o protesto kapsaminda vardi.kadin da acikladi.( adi niye aklima gelmiyor) hdp baraji gecti diye pilav dagitmak cok tuhaf bir davranis mi..o zaman coluk cocuk aleviler katledildi diye sevincten fatih te camide lokma dagitan akp secmenine ne diyeceksiniz.bu ilk anda aklıma gelen
özgecan olayında dans eden vekilde var
pydyle kardeşiz diyen vekilde
hdp barajı geçti diye pilav dağıtan vekilde
buldukça eklerim madem
alıntıladığın mesajımda hepsi beste yapıyor demedim diye belirttim sephora, her parti seçmeninde uçlar var dedim.I ıh olmadı... Oturmadı taşlar yerine. Az önceki repçi amcayı karşılamıyor bunlar.
Tavırlar yanlış olabilir bu verdiğin örneklerde ama diğerleri gibi saçma sapan konuşmalar, besteler yapmalar yok. Parti liderine methiyeler düzmeler yok.
Aylin Nazlıaka.Ozgecan oldu diye dans eden vekil yok...butun dunya da kadinlar protesto icin 8 mart miydi arkadaslar yanlis tarih vermeyeyim bir organizasyon kapsaminda siddete dans ile karsilik verirler..kadinin bariscil kimligini vurgulamak icin.dans o protesto kapsaminda vardi.kadin da acikladi.( adi niye aklima gelmiyor) hdp baraji gecti diye pilav dagitmak cok tuhaf bir davranis mi..o zaman coluk cocuk aleviler katledildi diye sevincten fatih te camide lokma dagitan akp secmenine ne diyeceksiniz.
yapma marilyn sen yapma bunu, ben hiç kimseyle cahil diye dalga geçmem. sonraki mesajlarımda her partide var derken neyi kasdettiğimi söyledim.varsa koyun onlarla da dalga geçelim, onlara da cahil diyelim.
ben hep diyorum, Resmi Gasteye inanma inanma onnar hep yalan diyen amcanın CHP versiyonu varsa koyun, 2. kez düşünmeden cahil derim diye.
Ahan da bir cahil daha...yine mesele su ki biz cahilimize cahil diyoruz hadi ordan diyoruz...sen kimseye inancina giyimine karisamazsin diyoruz.siz diyor musunuz...bakin yine sorayim neden alevi asker sehit olunca cemevinden kalkan cenazeye toren yapilmiyor...I ıh olmadı... Oturmadı taşlar yerine. Az önceki repçi amcayı karşılamıyor bunlar.
Tavırlar yanlış olabilir bu verdiğin örneklerde ama diğerleri gibi saçma sapan konuşmalar, besteler yapmalar yok. Parti liderine methiyeler düzmeler yok.
alıntıladığın mesajımda hepsi beste yapıyor demedim diye belirttim sephora, her parti seçmeninde uçlar var dedim.
Ahan da bir cahil daha...yine mesele su ki biz cahilimize cahil diyoruz hadi ordan diyoruz...sen kimseye inancina giyimine karisamazsin diyoruz.siz diyor musunuz...bakin yine sorayim neden alevi asker sehit olunca cemevinden kalkan cenazeye toren yapilmiyor...
ne o adamı tanırım, ne yaptığını tasvip ederim. bu konuya giriş yapmamın sebebi arkadaş yukarda demişya ama sen o partiye oy veriyosun. işin bu kısmı beni rahatsız etti. şimdi ben olmadık adamın biri için tüm seçmeni nasıl karalarım?Beste değil zaten mesele, sıradan bşr parti lideri için kendini rezil edecek şekilde tuhaf davranışlar sergileme burda komik olan. Kızmıyoruz gülüyoruz, çünkü gülünç durumdalar.
Bu verdiğin örneklere aylin nazlıaka hariç kızabiliriz, yanlış bulabiliriz ama gülmeyiz...
ben geçerim. yukarıdaki görüntü komik çünkü. partiden bağımsız cehalet kötüdür zaten. ama cahil olduğunu kabul etmeden her şeyi bildiğini iddia eden insana ben önce gülerim, sonra üzülürüm.yapma marilyn sen yapma bunu, ben hiç kimseyle cahil diye dalga geçmem. sonraki mesajlarımda her partide var derken neyi kasdettiğimi söyledim.
ne o adamı tanırım, ne yaptığını tasvip ederim. bu konuya giriş yapmamın sebebi arkadaş yukarda demişya ama sen o partiye oy veriyosun. işin bu kısmı beni rahatsız etti. şimdi ben olmadık adamın biri için tüm seçmeni nasıl karalarım?
kendimi anlatabildiğim için çok mutluyum şuan. inan bende düşünmüyor değilim en en en uçlar neden bu partide diye.O konuda haklısın da bir değil iki değil bunlar sare. Toto kılı teyze, ısıran yalayan amca, kefenliler, türkü söyleyen dede, bu repçi kardeş... Neden hepsi bu partinin seçmeni diye sormadan edemiyorum.
bencede:)Yanlış kişiye çatıyorsun...
Kotu zamanlamaydi acikladi ve ozurdiledi..Aylin Nazlıaka.
yani eylem zamansız olsa da dünya genelinde sanırım Fransız vekillerde kadın hakları için dans etmişti, onu örnek aldı ama kötü bir zamanlamaydı sadece.
Yok dogru...adamin tavri cok yanlis ve bunu beYanlış kişiye çatıyorsun...
Bak yine sorayim...pati baraji gecti diye pilav dagitilmasina kiziyorsan aleviler katledildi diye sevincten lokma dagitilmasina ne diyorsun...akp secmeni yapan...ak parti genclik kollarinin hdp binasini basip pencerenin onune ucmak isteyen buraya yazmasina ne diyorsun...yine yine sorayim.sehit askerin cemevinden kalktiginda cenazesi toren yapilmamasina ne diyorsun...bizim ki ortunme ozgurlugu bile degil yasamak meselesi.hayatra kalmak.yanmamak kesilmemek.olulerimize saygi meselesi.ne o adamı tanırım, ne yaptığını tasvip ederim. bu konuya giriş yapmamın sebebi arkadaş yukarda demişya ama sen o partiye oy veriyosun. işin bu kısmı beni rahatsız etti. şimdi ben olmadık adamın biri için tüm seçmeni nasıl karalarım?
Kime cattim ki...gene yanlis mesaj mi cevapladim:))) yaslilik kuzlar hep bunlar:))) bir de yeniyim ondan:))))bencede:)
HDP nin hazırlattığı bi video ..Hdp nin secim videosu degil:)) ama cok eglendim:))
alıntıyı yanlış yaptın)Kime cattim ki...gene yanlis mesaj mi cevapladim:))) yaslilik kuzlar hep bunlar:))) bir de yeniyim ondan:))))
Kime cattim ki...gene yanlis mesaj mi cevapladim:))) yaslilik kuzlar hep bunlar:))) bir de yeniyim ondan:))))
Hiçbir kemik CHP seçmeni HDP ye oy vermez!ben Fenerliim ama bu fener gs maçında gs yi tutacağım kadar tutarsız birşey bu...CHP liyim deyipte HDP ye oy veren vardır ama ben onun CHP liliğinden şüphe duyarım...altı oka sevdalı bir insan,Atatürk'ü baştacı yapan birisinin Atatürk'ten cani gibi bahseden bir partiye oy vermesini anlayamam.!kılıçdaroğluna minnettarız chp ye minnettarız. bize oy vererek tayyibin önü kesildi ve bu seçimlerdede oylar tekrar hdp yee..
bi partinin diğer parti barajı geçti diye sevinmesi tuhaf geliyor bana, bu bir. ikincisi hdpden hoşlanmıyorum. lokma dağıtma mevzunu burda okudum, yanlış buldum ozaman söylemişmiydim bilmiyorum, cem evinden kalkan şehit cenazesiyle ilgili bilgim yok.Kotu zamanlamaydi acikladi ve ozurdiledi..
Yok dogru...adamin tavri cok yanlis ve bunu be
Bak yine sorayim...pati baraji gecti diye pilav dagitilmasina kiziyorsan aleviler katledildi diye sevincten lokma dagitilmasina ne diyorsun...akp secmeni yapan...ak parti genclik kollarinin hdp binasini basip pencerenin onune ucmak isteyen buraya yazmasina ne diyorsun...yine yine sorayim.sehit askerin cemevinden kalktiginda cenazesi toren yapilmamasina ne diyorsun...bizim ki ortunme ozgurlugu bile degil yasamak meselesi.hayatra kalmak.yanmamak kesilmemek.olulerimize saygi meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?