How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bazı üyeler ya şaka yapıyor , yada ciddi fikri değişmiş durumda..

AKP'liyim diye bağırıp , polemiğe giren bir üye ya CHPnin oyları kalabalık görünsün diye böyle yaptı yada gerçekten fikri değişti.. :KK57:

bilecikForum_2638971210.jpg

bilecikForum_4001581073.jpg

hızlı trenle bu viyadükten geçen var mı kızlar:KK53:

mansur yavaş ankarada kazanmıştı fatih portakal fosladı demeyin lütfen benim arkadaşım sincanda sandık görevlisiydi mansur yavaş açık ara öndeymiş itirazlar olmuş ardından elektrikler kesilmiş tekrar sayım mansur yavaş önde ama aradaki fark azalmış itirazlar elektrik kesintileri tekrar sayım bir baktık melih yine başgan.

Son düzenleme:
Anlat anlat nereye kadar:))) ulke gercekliginden ekonomiden habersiz , onune konan bilgileri haberleri asprin gibi yutan, dur bakalim sunun aslini astarini bir arastirayim diyemeyen,analiz edemeyen ,tutturmussunuz cumhuriyetin fabrikalari derken iskilipli hocadan argumanlarina baslayan, sayistayin verilerini isaret ederken bize star in haberleri ile cevap veren,kendi basbakan yardimcilari ankara da ki yolsuzlugu itiraf ederken kilicdaroglu nun tanik olarak dinlendigi ssk dan oteye gidemeyen,terorun tanimini bilmeyen, oluleri yaristiran empati kurmayan,kendi inanc ozgurlugunu savunurken diger inanclari yok goren bir kitle var karsimizda:) daha ne anlatalim ne diyelim..sehitlerimiz derken alevi bir sehit cenazesinin neden cemevinden kaldirilirken toreni yapilmiyor diye sordum iki kere...yeterince olemedi mi o cocuk.butun inanclarda oluye saygi varken panzerin.arkasinda suruklenen cenazeyi annesi gorunce ne hissetti.her yerel giysi ile gordugunuz terorist ama degil mi..hadi benden duyun sadece belgesel kultur ve sanat islerinde calisan bir cocuk.hadi buna inanmayin.illa da eli silahliydi deyin.12 yadin da helin sur da nasil oldu...evet oyumu kimse olmesin diye verecegim.baris ve huzur icin.savasi baslatanlara karsi verecegim.suclunun her iki taraftan da hesabini soracagim.yuzlesecegim. silahsizlik istiyorum esitlik istiyorum bu kadar basit.

mansur yavaş ankarada kazanmıştı fatih portakal fosladı demeyin lütfen benim arkadaşım sincanda sandık görevlisiydi mansur yavaş açık ara öndeymiş itirazlar olmuş ardından elektrikler kesilmiş tekrar sayım mansur yavaş önde ama aradaki fark azalmış itirazlar elektrik kesintileri tekrar sayım bir baktık melih yine başgan.
ogluşum..
Seçimde benimde arakdaşlarım sandık görevlisiydi , hatta oyları topladılar falan. Sürekli tlf geliyordu. Mansur Yavaş kazandı vs. diye. Hadi oralarıda geçtim..
YSK ya yapılan başvuru neden kabul edilmiyor inatla ?

ogluşum..
Seçimde benimde arakdaşlarım sandık görevlisiydi , hatta oyları topladılar falan. Sürekli tlf geliyordu. Mansur Yavaş kazandı vs. diye. Hadi oralarıda geçtim..

Ankara kritik bir yer bence,ondan başvurular kabul edilmiyor olabilir..
Birde başgan değişsin istenmiyor olabilir yanii..

ogluşum..
ayyy kardelen de bir ara çıktı mansur yavaş oyları çaldı diye ben de bu örneği anlattım ee arkadaşın sandığa sahip çıksaydı armut mu topluyormuş dedi :KK62:

Ankara kritik bir yer bence,ondan başvurular kabul edilmiyor olabilir..
Birde başgan değişsin istenmiyor olabilir yanii..
olabilir mi.. Hanımım işlerine gelir mi böyle bişey. Başğan değişse kuyruğu toplayamaz , sonraki taşlanır yine..

ayyy kardelen de bir ara çıktı mansur yavaş oyları çaldı diye ben de bu örneği anlattım ee arkadaşın sandığa sahip çıksaydı armut mu topluyormuş dedi :KK62:
kardelen canım benım yaa.. pembe gozluklu arkadaşım :eek:

olabilir mi.. Hanımım işlerine gelir mi böyle bişey. Başğan değişse kuyruğu toplayamaz , sonraki taşlanır yine..

kardelen canım benım yaa.. pembe gozluklu arkadaşım :eek:

Herşey olabilir bence,bunca sene orada hadi gitti diyelim gelenin işi cidden zor olur..

Son düzenleme:
Back