Hdp nin yasaklı seçim videosunu dinledin mi?paylaşmayayım burada YouTube a "babacım saat kaç" yazıp seyredin :) çok komik olmuş..Bi buna çok gülüyorum bi de reeeceeep tayyiiiip erdovaaan diyen amcaya.
İyi ki varlar be daydream, yoksa kime gülecektik.
Hdp nin yasaklı seçim videosunu dinledin mi?paylaşmayayım burada YouTube a "babacım saat kaç" yazıp seyredin :) çok komik olmuş..
Valla CHP de yok... :)yahu yapmayın Allah aşkına, hangi parti seçmenin içinde bu tarz adamlar yok.
Yorumunu yaz ama.,Dur bakayım hemencik.
evet. yok.Valla CHP de yok... :)
Hdp de de yok...mhp de de yok...saadet te de yok...Valla CHP de yok... :)
yahu yapmayın Allah aşkına, hangi parti seçmenin içinde bu tarz adamlar yok.
kılıçdaroğluna minnettarız chp ye minnettarız. bize oy vererek tayyibin önü kesildi ve bu seçimlerdede oylar tekrar hdp yee..Bakın her partinin kendine özgü seçmeni vardır, üslubu, tavrı, söylemleri, hataları doğruları.
Kabul etmek lazım ki AKP seçmeninde bu tipler bolca var. Sosyal platformlarda çokça görüyoruz.
Ne bileyim ben CHPli, MHPli olup böyle video çeken ya da facebook sayfalarında trollük yapan görmedim.
Kılıçdaaaaroğluuu, biz senin askeriniz, davamıız için, davamız, davaaa, owww ye yeee, Geziii, gezideki, Gezidekilller öldü, Allah rahmet etsin, Kılçdaaaroğlu sakın sakııın size yedirmeyizz...
iyide ben zaten her parti seçmeni beste yapıyor demedim, her partide seçmen olarak uç insanlar var.bunu görmemek için kör olmak lazım.Bakın her partinin kendine özgü seçmeni vardır, üslubu, tavrı, söylemleri, hataları doğruları.
Kabul etmek lazım ki AKP seçmeninde bu tipler bolca var. Sosyal platformlarda çokça görüyoruz.
Ne bileyim ben CHPli, MHPli olup böyle video çeken ya da facebook sayfalarında trollük yapan görmedim.
Kılıçdaaaaroğluuu, biz senin askeriniz, davamıız için, davamız, davaaa, owww ye yeee, Geziii, gezideki, Gezidekilller öldü, Allah rahmet etsin, Kılçdaaaroğlu sakın sakııın size yedirmeyizz...
Hdp nin secim videosu degil:)) ama cok eglendim:))Yorumunu yaz ama.,
iyide ben zaten her parti seçmeni beste yapıyor demedim, her partide seçmen olarak uç insanlar var.bunu görmemek için kör olmak lazım.
Tek bir örnek rica edelim sare...
Mesele secmenin takim tutar gibi parti tutmasi..iyide ben zaten her parti seçmeni beste yapıyor demedim, her partide seçmen olarak uç insanlar var.bunu görmemek için kör olmak lazım.
ben onu eleştiririm zaten, ama sizin seçmen böyle yapıyor diyip herkesi genellemek hoş olmuyor.Mesele secmenin takim tutar gibi parti tutmasi..
Yorumunu yaz ama.,
iyide ben zaten her parti seçmeni beste yapıyor demedim, her partide seçmen olarak uç insanlar var.bunu görmemek için kör olmak lazım.
bu ilk anda aklıma gelen
özgecan olayında dans eden vekilde var
pydyle kardeşiz diyen vekilde
hdp barajı geçti diye pilav dağıtan vekilde
buldukça eklerim madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?