Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bi buna çok gülüyorum bi de reeeceeep tayyiiiip erdovaaan diyen amcaya.
İyi ki varlar be daydream, yoksa kime gülecektik.
Hdp nin yasaklı seçim videosunu dinledin mi?paylaşmayayım burada YouTube a "babacım saat kaç" yazıp seyredin :) çok komik olmuş..

Fuat avni Twitter'ı sallamış...yandaş sandık Başkan'larını yayınlamış !

yahu yapmayın Allah aşkına, hangi parti seçmenin içinde bu tarz adamlar yok.

Bakın her partinin kendine özgü seçmeni vardır, üslubu, tavrı, söylemleri, hataları doğruları.

Kabul etmek lazım ki AKP seçmeninde bu tipler bolca var. Sosyal platformlarda çokça görüyoruz.

Ne bileyim ben CHPli, MHPli olup böyle video çeken ya da facebook sayfalarında trollük yapan görmedim.

Kılıçdaaaaroğluuu, biz senin askeriniz, davamıız için, davamız, davaaa, owww ye yeee, Geziii, gezideki, Gezidekilller öldü, Allah rahmet etsin, Kılçdaaaroğlu sakın sakııın size yedirmeyizz...

kılıçdaroğluna minnettarız chp ye minnettarız. bize oy vererek tayyibin önü kesildi ve bu seçimlerdede oylar tekrar hdp yee..

iyide ben zaten her parti seçmeni beste yapıyor demedim, her partide seçmen olarak uç insanlar var.bunu görmemek için kör olmak lazım.

iyide ben zaten her parti seçmeni beste yapıyor demedim, her partide seçmen olarak uç insanlar var.bunu görmemek için kör olmak lazım.

Elbette var ama sıkıntı ne biliyor musun? Diğer patililer parti ve görüş davasına oy verir, kimse Kılıçdaroğlu aşığı değildir ya da Bahçeli. Tutupta onlara methiyeler düzmez.

Ama AKP'de bu böyle değil. Resmen RTE aşkıyla yanıp tutuşan bi güruh var ve böyle saçma şeyler yapıyorlar, söylüyorlar. Diğer AKP seçmenide bunlar yüzünden gümbürtüye gidiyor...

bu ilk anda aklıma gelen
özgecan olayında dans eden vekilde var
pydyle kardeşiz diyen vekilde
hdp barajı geçti diye pilav dağıtan vekilde
buldukça eklerim madem

I ıh olmadı... Oturmadı taşlar yerine. Az önceki repçi amcayı karşılamıyor bunlar.
Tavırlar yanlış olabilir bu verdiğin örneklerde ama diğerleri gibi saçma sapan konuşmalar, besteler yapmalar yok. Parti liderine methiyeler düzmeler yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…