o haberin linkini koy senimi kırcam yazarım bi cümle
görmedim haberi
ben yandaş olmayan bi kanal göremiyorum malesef
Gundemden kopuk olmamak gerekiyor tabi... Yok ismini girerek çeşitli haber sitelerinden de ulaşabilirsiniz. Adı Cemile Cağırga... Özellikle link ekledim. Fotograflari tekrar paylasmayalim.Hiç doğru değil bu konuda sonuna kadar inatlaşabilirim atılan bi tweetmi bizi aydınlattı şimdi
ironiden anlamayan nesle aşina değilim, bi sor bakalım gönlüm neden ferah değil.aaa-aaaaaaaa benim nerde ne zaman Atatürk!ü eleştirdiğimi gördün
henüz şartlar o kadar olgunlaşmadı bende
gönül ferahlığı beklemiyorum zaten, benim de gönlüm ferah değil zira.
bu sözün herşeyi özetliyor
esen kal
Kanal d ve fox tarafsız öylemi yapmayın ya doğan medya kadar taraflısını ben henüz görmedim ben kabul ediyorum iktidara yakın taraflı kanallar var doğan medyada bi okadar karşı tarafTarafsiz haberciligi fazla iktidar kanali izlemekten yandaslik olarak adletmek te ilginc olmus :) Her partiye esit yaklasmak yandaslik mi oluyor nezdinde ?Kanal D Irfan Degirmenciyi izleyebilir,Fox sabah haberlerine goz atabilirsin yarin mesela.Birgun'unden Akit'ine kadar tum gazete mansetleri yansitiliyor ekrana.Her partiye ve lidere ayni sureyi ayirip tarafsiz yorum yapilabiliyor.Her kesimden gonderilen tweetleri okuyorlar.Sabah bi dene bak izlemeyi.
Bu da link ama yoruma gerek oldugunu dusunmuyorum ki serzenisim yalnizca sana degildi cunku.Ama okuyup goz atabilirsin.Konuyu 7.sayfadan hortlatmaya gerek yok :)
http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...-partilere-ayirdigi-sureler-aciklandi.870632/
Ben hep trt haberi izliyorum diğer partilerinde mitiglerini izledim.Fox ta izleyebilirsin haberleri lamelif.Tabi bugun baya bir ayar yedi kayyumlardan ayaginizi denk alin, iktidara yonelik adam akilli haber yapin,sonunuz Kanalturk olur haaaa diye :) Kapanmazsa iyidir.
Trt basliginda hicbirinizi gormedik ama.Isterdim ki bu kadari da haksizlik.Tum partilere esit sureli yayin yapilmali demenizi ama ii ihh.Sukunetinizi korudunuz :)
o kadar taraflısını görmedin demekKanal d ve fox tarafsız öylemi yapmayın ya doğan medya kadar taraflısını ben henüz görmedim ben kabul ediyorum iktidara yakın taraflı kanallar var doğan medyada bi okadar karşı taraf
hayır neden ironi yapma gereği duydunki dümdüz yazsan ne kaybederdinironiden anlamayan nesle aşina değilim, bi sor bakalım gönlüm neden ferah değil.
eh çünkü Cumhurbaşkanı koalisyona müdahale etmek isteyecek ya da en başından C.başkanı yasal sınırlarına çekilsin dedikleri için yine koalisyon olmayacak, 3. seçim.hayır neden ironi yapma gereği duydunki dümdüz yazsan ne kaybederdin
yahu bu lamelif sana ne etti
bir sor bakalım ( banker bilo geldi aklıma
Kanal d ve fox tarafsız öylemi yapmayın ya doğan medya kadar taraflısını ben henüz görmedim ben kabul ediyorum iktidara yakın taraflı kanallar var doğan medyada bi okadar karşı taraf
Ben hep trt haberi izliyorum diğer partilerinde mitiglerini izledim.
Ben yanlı yok demedim kanal d kadarını görmedim dedim siz bunu paylaşınca kanal d kadarı olmuş olmuyoro kadar taraflısını görmedin demek
aaaaa bak burda ne varmış:
sen mi yazdın kız
şehitlerin de hesabını başımızdakiler verecek anlatamadığım bu.kafalarına göre savaş kafalarına göre çözümHımm diyosun.. sadece o bölgedeki anneler babalar evlatlarmi öldü ? Peki şehitlerin hesabını kim verecek ? Böyle zihniyetlere gerçekte üzülüyorum..
7 hazirandan sonra çözüm sürecini durdurup savaş açan hükümetti.hem ovada siyaset yapın diye meclise çağırdı adamlar ovada siyaset yapıyor şmdi neyi kaldıramıyorsunuz anlamıyorum.terör olayları araştırılsın dendiğinde hayır diye oy kullanan iki elini birden kaldıran mecliste ki milletvekilleri de iktidarda ki partinin vekilleriydi.HDP ve CHP araştırılması yönünde oy kullandı.peki bunların korkuları neyki terör olaylarının araştırılmasından korkuyorlar bana evvela bunun cevabını verin öyleyse?yalan haber değil paylaştığım bölgeye belli aralıklarla kısa süreli elektirik aktarımı yapılıyordu.nereye kadar bakan körlük edeceksiniz üstelik haberlerle ispat sunduğum halde.pekala benm verdiğim linkler dışında araştırma yapın internette taknoloji çağındayız.görmek bilmek isteyen görür bilir.3 maymun oynamanın manası yok kaldı ki bu kimseyi kurtarmaz.7 hazirandan sonra polisi askeri öldürmeye başlamaları neydi senmi bunu sorguluycan benmi terörü tekrardan kim hortlattı o masum polislerin askerlerin suçu günahı neydi siz yolunuzda devam edin birazdaha oy verinde 3 5 asker polisde fazladan öldürsünler cizredeki yalan haberinizede cvp alamadım elektiriği nerden buldularda dondurucuda sakladılar cesedi
o ne hakkatenTarafsiz haberciligi fazla iktidar kanali izlemekten yandaslik olarak adletmek te ilginc olmus :) Her partiye esit yaklasmak yandaslik mi oluyor nezdinde ?Kanal D Irfan Degirmenciyi izleyebilir,Fox sabah haberlerine goz atabilirsin yarin mesela.Birgun'unden Akit'ine kadar tum gazete mansetleri yansitiliyor ekrana.Her partiye ve lidere ayni sureyi ayirip tarafsiz yorum yapilabiliyor.Her kesimden gonderilen tweetleri okuyorlar.Sabah bi dene bak izlemeyi.
Bu da link ama yoruma gerek oldugunu dusunmuyorum ki serzenisim yalnizca sana degildi cunku.Ama okuyup goz atabilirsin.Konuyu 7.sayfadan hortlatmaya gerek yok :)
http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...-partilere-ayirdigi-sureler-aciklandi.870632/
cumhurbaşkanı anayasal sınırlar dışında hareket etti diyorsun nasıl yaptı bunueh çünkü Cumhurbaşkanı koalisyona müdahale etmek isteyecek ya da en başından C.başkanı yasal sınırlarına çekilsin dedikleri için yine koalisyon olmayacak, 3. seçim.
o yüzden gönlüm ferah değil.
yapma yahu, adamlar Erdoğan'ı koyup naptı bu adam size diye tweeter trollerin bile aklına gelmeyecek bir şey yapmışlar. daha nasıl yanlı olacak acaba?Ben yanlı yok demedim kanal d kadarını görmedim dedim siz bunu paylaşınca kanal d kadarı olmuş olmuyor
ben öyle demiyorum, onlar öyle diyor diyorum.cumhurbaşkanı anayasal sınırlar dışında hareket etti diyorsun nasıl yaptı bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?