Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
o haberin linkini koy senimi kırcam yazarım bi cümle

görmedim haberi

ben yandaş olmayan bi kanal göremiyorum malesef

Tarafsiz haberciligi fazla iktidar kanali izlemekten yandaslik olarak adletmek te ilginc olmus :) Her partiye esit yaklasmak yandaslik mi oluyor nezdinde ?Kanal D Irfan Degirmenciyi izleyebilir,Fox sabah haberlerine goz atabilirsin yarin mesela.Birgun'unden Akit'ine kadar tum gazete mansetleri yansitiliyor ekrana.Her partiye ve lidere ayni sureyi ayirip tarafsiz yorum yapilabiliyor.Her kesimden gonderilen tweetleri okuyorlar.Sabah bi dene bak izlemeyi.

Bu da link ama yoruma gerek oldugunu dusunmuyorum ki serzenisim yalnizca sana degildi cunku.Ama okuyup goz atabilirsin.Konuyu 7.sayfadan hortlatmaya gerek yok :)

http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...-partilere-ayirdigi-sureler-aciklandi.870632/

ironiden anlamayan nesle aşina değilim, bi sor bakalım gönlüm neden ferah değil.

Kanal d ve fox tarafsız öylemi yapmayın ya doğan medya kadar taraflısını ben henüz görmedim ben kabul ediyorum iktidara yakın taraflı kanallar var doğan medyada bi okadar karşı taraf

Ben hep trt haberi izliyorum diğer partilerinde mitiglerini izledim.

Kanal d ve fox tarafsız öylemi yapmayın ya doğan medya kadar taraflısını ben henüz görmedim ben kabul ediyorum iktidara yakın taraflı kanallar var doğan medyada bi okadar karşı taraf
o kadar taraflısını görmedin demek
aaaaa bak burda ne varmış:

sen mi yazdın kız

hayır neden ironi yapma gereği duydunki dümdüz yazsan ne kaybederdin

yahu bu lamelif sana ne etti

bir sor bakalım ( banker bilo geldi aklıma
eh çünkü Cumhurbaşkanı koalisyona müdahale etmek isteyecek ya da en başından C.başkanı yasal sınırlarına çekilsin dedikleri için yine koalisyon olmayacak, 3. seçim.
o yüzden gönlüm ferah değil.

4 yildir yaz tatili disinda ki o surecte haber yapmiyorlar her sabah izlerim Irfan Degirmenciyi hukumet aleyhine karalayici bir haberine denk gelmedim.Hee 30 mart yerel secimine 4 -5gun kala susturulmaya calisilmisti ve programi kapatilmisti ama garibim de ilk periscope yapan kisilerden biriydi.
Fox ta ayni sekilde.Bence iktidar yanlilari olarak sizler elestiriye fazla.tahammulunuz yok.Bakin ben diyorum.Hadi yarin sabah herkes acsin tv'sini izlesin ve bu konuyu Basin Ozgur mu? Basliginda konusalim.Bence daha manidar olur.

Hımm diyosun.. sadece o bölgedeki anneler babalar evlatlarmi öldü ? Peki şehitlerin hesabını kim verecek ? Böyle zihniyetlere gerçekte üzülüyorum..
şehitlerin de hesabını başımızdakiler verecek anlatamadığım bu.kafalarına göre savaş kafalarına göre çözüm
7 hazirandan sonra çözüm sürecini durdurup savaş açan hükümetti.hem ovada siyaset yapın diye meclise çağırdı adamlar ovada siyaset yapıyor şmdi neyi kaldıramıyorsunuz anlamıyorum.terör olayları araştırılsın dendiğinde hayır diye oy kullanan iki elini birden kaldıran mecliste ki milletvekilleri de iktidarda ki partinin vekilleriydi.HDP ve CHP araştırılması yönünde oy kullandı.peki bunların korkuları neyki terör olaylarının araştırılmasından korkuyorlar bana evvela bunun cevabını verin öyleyse?yalan haber değil paylaştığım bölgeye belli aralıklarla kısa süreli elektirik aktarımı yapılıyordu.nereye kadar bakan körlük edeceksiniz üstelik haberlerle ispat sunduğum halde.pekala benm verdiğim linkler dışında araştırma yapın internette taknoloji çağındayız.görmek bilmek isteyen görür bilir.3 maymun oynamanın manası yok kaldı ki bu kimseyi kurtarmaz.

o ne hakkaten neye göre veriliyor bu süreler bildirgelere göremi oy oranlarına göremi nedir

tamam hortlamayım konuyu ben söz dinlerim

Şimdi ki sonuca bakılırsa bence hiç alakası yok hepsi çok farklı olcak doğru bir sonuç çıkmayacak buradan

Fakedir dedim bir milletvekili adayı bunu yazamaz dedim ama ne yazık ki doğru..AKP Ankara milletvekili adayı Ela Kiraz'a ait bir tweet...utanmadan yazmış,o Atatürk olmasaydı sen ne bu tweeti atabilirdin nede babanı bilirdin!

@ElaKiraz_: Bir gün gelecek 29 Ekim'i yas 10 Kasım'ı bayram olarak kutlayacağız!

cumhurbaşkanı anayasal sınırlar dışında hareket etti diyorsun nasıl yaptı bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…