Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
İktidar partisinden adayları davet ediyorlar ve bunu dile getiriyorlar...buyurun gelin anlatın diye..hiçbiri gitmiyor çünkü onlar sadece kendi istediklerini soracak gazetecilere konuşuyorlar çünkü onlarda Ahmet Hakan'a,İsmail Saymaz'a,İsmail küçükkayaya cevap verecek g...t yok!

@tkglcn

kusura bakma alıntı yaptınmı kck açıklamasını okudunmu demiştim bildirimleri takip edemedim

Bu bisey degil.10 Kasimlarda birbirlerine bayram mesaji atan ogretmenler var.Sonra bi bakmissin 1 dakikalik saygi durusunda :)

Ismail Saymaz icin ayri bir paragraf acmak istedim.Muthis bir gazeteci harika sahsiyet.Bu ulkede agzi bu kadar guzel laf yapabilen, bu kadar saglam gazeteci pek yok.Seviyoruz kendisini fazlasiyla.

Böyle haberlerde var hangisine inanalım
PKK'lılar Cizre diye Gazze'de öldürülen çocuğu kullandı

Cizre’de çatışmalarda hayatını kaybeden 12 yaşındaki çocukla ilgili terör örgütü yandaşları Filistin’de çekilen bir görüntüyü servis ederek manipülasyon yaptı.

• Gündem
  • Perşembe 10.09.2015
Sokağa çıkma yasağının cuma gününden bu yana devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesindeki çatışmalarda, 12 yaşındaki Cemile Cizir Çagırga adlı çocuk yaşamını yitirdi.

Terör örgütünün mahalle ve sokakları işgal altında tutması nedeniyle olası bir sivil kaybını engellemek için Valilik Cizre'de sokağa çıkma yasağı ilan etmişti. Sivil halk tarafından çağrılan ambulanslara da ateş açan ve sağlık görevlilerini de rehin alan terör örgütü yanlıları hayatını kaybeden 12 yaşındaki çocukla ilgili manipülasyon yaptı.

İsrail saldırısında Gazze'de öldürülen çocuğu paylaştılar

Terör örgütü PKK yandaşları son olarak israil'in geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Gazze'ye yönelik hava saldırılarında Refah'ta hayatını kaybeden küçük bir çocuğun derin dondurucudaki görüntüsünü Cizre'deki çocuk gibi sosyal medyada yaydı.

aradığınız mm'ye şu an ulaşılamıyor lütfen 1 kasımdan sonra tekrar deneyiniz

seve seve

uykum geldi kocam başımda bıd bıd gidiyorum

esenkal

esenkal kadınlar kulubü

esenkal ak parti gönüllüleri

esenkalın türk kürt laz çerkeş kardeşlerim hoşcakalın

kck nın ateşkes bitti açıklamasından haberiniz var mı ? sanırım 11 temmuz ( tarih yanlış olabilir )
burada bi yanlışlık var.ateşkes dediğiniz durum devlet çözüm sürecini durdurma kararı aldıktan sonra öz savunma haklarını kullanacaklarını açıklamalarıydı diye biliyorum.

yapma yahu, adamlar Erdoğan'ı koyup naptı bu adam size diye tweeter trollerin bile aklına gelmeyecek bir şey yapmışlar. daha nasıl yanlı olacak acaba?
Ben yanlı değil demedim bak hala beni anlamıyosun star atv başta olmak üzere iktidar yanlıları var ama kanal d ve fox da bir okadar karşı taraf yanlısı

Bence sen inanmak istediğin şekilde okuyorsun, arastiriyorsun... :) evet kullanilan sahte bi resim var bende belirttim. Suriyeden dedim. Derin dondurucuda bi bebek fotografi yuzu gorunuyor.
Benim paylastigim Cemile Çağirgan ' a ait gerçek olan fotoğraf, haber.

İsmaili izlerken hep aklıma Uğur Mumcu gelir geleceğin Mumcu'su bu çocuk...sonu benzemez inşallah...Ali İsmail'in olayının açığa çıkmasında payı büyüktür ..

Ben yanlı değil demedim bak hala beni anlamıyosun star atv başta olmak üzere iktidar yanlıları var ama kanal d ve fox da bir okadar karşı taraf yanlısı
Karşı taraf yanlısı derken kimin yanlısı? Mesela..,.geçen günde yazdım bir ülkede tüm medya iktidarı eleştirir...obamayı yerden yere vuruyor ABD medyası..eleştirmek taraftarlık de-ğil-dir!fatih portakal o kadar çok veriyor ki iktidarı onlar çıkınca başka kanala geçiyorum 2-3 kez...geçen gün İzmir'de sabah yayınında İsmail'in konuğu Binali yıldırımdı,İzmir vekili...şaşırdım hatta Nasıl oldu da çıktı diye...

İsmaili izlerken hep aklıma Uğur Mumcu gelir geleceğin Mumcu'su bu çocuk...sonu benzemez inşallah...Ali İsmail'in olayının açığa çıkmasında payı büyüktür ..
Bi ara bi haber için erken davranmisti. Yalanlanmisti haber o siralar epey hayran kaybetmişti.

Korkmadan konusabilenlerdendir. Takipteyiz efenim.

Senin kullandığın resimde herhangi bir tweet den atılmış bir resim doğruluk kaynağı yok yani

Kılıçtaroğlu vaadlerini hangi kaynakla yerine getirecek diyordun kaynak gösterince de istemem oldu.
Kaynak varmıymış varmış.
Adil paylaşımı istemediğiniz için her geçen gün zengin daha zengin yoksul daha yoksul olmaya devam ediyor.
İnşaallah en hakkaniyetli yönetecek parti kazanır.

Ya Allah aşkına önceki seçimlerde sabaha kadar tv başındaydım hepsi farklı gösteriyordu hatta bir önceki seçimlerde ank da mansur yavaşı kazandı diye bile gösterip sonrada foslamışlardı taraf olmayanmı kaldı hepsi taraf kanal d ve fox paralel ci olup çıktılar terör olaylarında bile kullandıkları ifadeler terör eylemi değil çatışma yada arbede şehitlere şehit diyemiyor çoğusu ne tarafsızlığı

İnş ama kaynakmı gösterdiniz ben orayı kaçırdım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…