Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
gidin ve oy kullanin. yok iste istedigim parti yok bilmem ne. gidin ve kotunun iyisi de olsa oyunuzu kullanin.

Avrasya tüneli için hayırlı olsun güzel çalışma bunu ayakta alkışlarım
Ama ibadetin gizlisi makbuldur Allahla kul arasındadır alttaki tablo hoşuma gitmiyor yok namaz kılıyor Allah diyor mitinglere elinde Kuranla çıkıyor nolur bunlarla gelmeyin

Benim daha dün bitti cezam ve ceza alma sebebim bir ayet paylaşmaktı o yüzden şimdi tekrar bir ceza almak istemiyorum ama Resulullahın Allahım İslamı 2 Ömerden birisiyle güçlü eyle muzaffer eyle dediğini ve daha sonra hz Ömer Müslüman olduktan sonra açıktan alenen Kabeyi tavaf Ettiğini diğer Müslümanlar gizliden hicret ederken Hz Ömer Kabeyi tavaf edip daha sonra kılıcını çekip '' Ey Mekke halkı ben yarın Medineye hicret ediyorum Anasını gözü yaşlı karısını dul evlatlarını yetim bırakmak isteyen filanca yerde karşıma çıksın'' Diyerek Açıktan alenen İslamı haykırmasıyla Ümmete güç ve kuvvet verdiğini eminim biliyorsunuzdur!!!...
Yani bir ülkede zulüm varsa ve O ülkenin lideri açıktan alenen İbadet edebiliyorsa halkı da alenen korkmadan ibadetlerini yerine getirebilir.
Turgut özal da abdestli namazlıymış ama açıktan alenen yapmadığı için halkı da maalesef pısırık ve korkak davranmış.
Bu konuda size pek çok hadis ve ayet gösterebilirdim ama dediğim gibi cezam daha dün bitti

Maun suresinin 4.ayetini hatırlatırım bu bir
Çalıyor ama çalışıyor diyorsun be mübarek hakkıyla namaz kılan biri çalar mı

Maun suresinin 4.ayetini hatırlatırım bu bir
Çalıyor ama çalışıyor diyorsun be mübarek hakkıyla namaz kılan biri çalar mı
????????
Ayetle Erdoğanın durumu ne alaka?!..
Ben hiç bir zaman çalıyor demedim. Eğer Erdoğanın çaldığından zerre şüphem olsa o dakika benim için Erdoğan biter

Şaşırdık mı hayır

Senin verdiğin örneği bilmiyorum ama benzerlerini bilmiyorum peygamber efendimiz sav ve hz.ömer islam dinini yaymakla mükellef insanlar kaldı ki efendimiz bir yanlış bile yapmamak zorunda.alenen ibadet yapması ise ümmetine örnek olmak o ibadetlerin nasıl yapılacağını gösterilmesiamacıyladır.kaldı ki cumhurbaşkanımız ülke lideridir.dini bir vasfı yok
Kardelen bazı şeyleri nasıl derinden yaşıyorsun hayret ediyorum.hz.ömer ayağına zil takan biri karıncalar sesini duyarda uzaklaşır diye öyle hassas biri.o zaman rte dende şunu beklerim hz.ömer gibi adaletli meseka

????????
Ayetle Erdoğanın durumu ne alaka?!..
Ben hiç bir zaman çalıyor demedim. Eğer Erdoğanın çaldığından zerre şüphem olsa o dakika benim için Erdoğan biter
Yahu paylaştığın fotoda çaldığı milyonlarla avrasya tüneli diyor altında da namaz kılan fotosu var

Şaşırdık mı hayır
Şaşırsaydınız eğer şaşırmanıza şaşırırdım
Bu muhalefet öyle bir hale geldi ki, Erdogan Ben Namaz kılmıyorum dese günde 5 vakit Namaz kılmaya kalkacak hale geldi.
Sen neymişsin be Erdoğan ne sağcısı ne solcusu kaldı ne koministi ne hdpkk kaldı hepsi tek millet oldu. Erdoğan sayesinde düşmanlar ''DOST'' oldu

Yahu paylaştığın fotoda çaldığı milyonlarla avrasya tüneli diyor altında da namaz kılan fotosu var
Mecazi anlamın ne olduğunu biliyor musunuz?
İnan ki, şu cümlenizle kişiliğinizi ortaya koymuş oldunuz aslın da

Sen aç bir Peygamberler tarihini oku bakalım. Resulullah '' ALLAH'IM 2 Ömer den birisiyle İSlamı Muzaffer Eyle. Güçlü Eyle '' Diye Dua etmiş mi etmemiş mi?!

Ben hiç bir zaman (HAŞA) Hz Ömerle Recep Tayip Erdoğanı aynı kefeye koymam koyamam ama Erdoğanın bu yapmış olduğu hareketlerle kimi Örnek aldığını Söylemek istedim sana. Yoksa asla ve Asla böyle bir gaflette bulunmam

Bir ordunun Komutanı Nasıl davranırsa orduda o şekilde davranır ve Erdoğan bu ülkenin BAŞKOMUTANIDIR ve o Sebepten alenen açıktan arada da olsa ibadet yapması kesinlikle ne riyadır nede gösteriştir.
Diğerleri de tek yapsınlar da gösteriş için yapsınlar ama maalesef onların hiç bir zaman bir cemaatte saf tutarken göremedik. Tek bildikleri cenaze namazlarında saf tutmak onu bile doğru düzgün yapamayıp Kıplelerini yanlış tarafa dönüyorlar
Erdogandaki İman Sayesinde bırakın Namaz kılmayı O İmamlık Yapacak kadar İmanlı ve İnaçlı Bir Liderdir

Kim ne derse desin Ümmet Olarak Biz Ona Hayranız

Dost mu kimlerle
Feto bizi kandırdı esed bizi kandırdı hdp bizi kandırdı pkk bizi kandırdı şu bizi kandırdı bu bizi kandırdı
Yahu hani dostluk nerede hangi düşmanlar dost olmuş birbirne

Erdoğan hangi savaşda mücadele etmişte başkomutan diye koca koca harflerle yazıyon sen ne başkomutanı ne hangi ülkenin ya
Bu arada baya baya hafızmışsın sen arkadaşım

mecazi anlamın ne olduğunu çok iyi bilirim cnm
kişiliğini ortaya koymuşsun derlen hakaret havası sezdim neyse yeni kurtulmuşsun ban dan
ayrıca 17 25 aralık operasyonları sonrası milyonlar çalıyor ama çalışıyor diye hunharca savunmadılar mı mitinglere akın akın gittiler

Başkomutanlık illa savaşmakla olmaz cınım
Mecazi anlam ne bilmiyon mu sen
Öyle mi hımmm savaşmadan damı olurmuş
Cıksss bilmiyorum birileri açıklık getirirse sevinirim yada asistanları arkadaşları falan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…