Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Dost mu kimlerle
Feto bizi kandırdı esed bizi kandırdı hdp bizi kandırdı pkk bizi kandırdı şu bizi kandırdı bu bizi kandırdı
Yahu hani dostluk nerede hangi düşmanlar dost olmuş birbirne
Yıllarca kanlı bıçaklı olan chp + mhp+ pkk şuanda hepsi aynı safta yer almıyorlar mı?
Erdoğan hangi savaşda mücadele etmişte başkomutan diye koca koca harflerle yazıyon sen ne başkomutanı ne hangi ülkenin ya
Bu arada baya baya hafızmışsın sen arkadaşım
Cumhurbaşkanı demek o ülkenin BAŞKOMUTANI Demektir. Siz hala bunu bilmiyorsanız nasıl milliyetcisiniz acaba?
Hafızlık ne alaka? İşte ben bunu bir türlü anlayamadım. Ama merak ediyorsanız eğer Hafız değilim
Öyle mi hımmm savaşmadan damı olurmuş
Cıksss bilmiyorum birileri açıklık getirirse sevinirim yada asistanları arkadaşları falan işte
Bilmemek ayıp değil asıl bilmeyip ögrenmemek ayıptır. Bilmiyorum demekte bir Erdemdir. Sizi bu açık sözlülüğünüzden dolayı tebrik ediyorum.

Şaka gibisin haa mhp pkk işbirliği diyorsun barzani diyarbakır a gelip megri megri diye anırırken bahçeli o zaman isyan etti barzaniye peşmerge diye

Allah var bahçeli çok isyan etmiş hdpkk el sıkışarak bayagı bir isyan bayrağını çekmiş gibi duruyor
Yahu aynı çatı altındalar koskoca ülke temsil ediliyor yönetiliyor ergen kızlar gibi trip mi atacak bahçeli kırıkkaleli üzeyir e selam söyle daha mantıklı delillerle mgelsin

Cidden size gülüyorum tebrikler geniş bilgilerinizden dolayı maşallah maşallah...
Benim milliyetçiliğim mi merak ediyorsun işte onu etme arkadaşım
Bende sizi tebrik ederim ha hafız değilmisiniz ne bilem her konuda birileri gibi ayetlele gelince ondan dedim

Bende sizi tebrik ederim ha hafız değilmisiniz ne bilem her konuda birileri gibi ayetlele gelince ondan dedim
Ayetleri bilmek demek HAfızlık olmuyor cnm. Hafızlık demek Kuranı Kerimi Hıfz etmek komple ezberlemeye denir. Benim gibi öyle üç beş ayeti bilen hafız olsaydı ohoooo daha ne isterdim

Sırf nikah masasın da ''EVET'' dememek için evlenmeyen bahçeli diye adam sanalda gırgır kraliçesi oldu. peki buna ne diyorsun?
Olabilir diyoruz başka ne diyeceğizde yalnız şunu unutmayın dalga geçilen kişi tek bahçeli değil

4madde kabul edilmemişken artı doğuda ohal ve sıkıyönetim ilan edilmişken daha içgüvenlik tam sağlanamamışken neden evet desin ki
Niye bahçeli '' ARmut piş Agzıma düş' diyen hazırcılardan mıdır?!..
Madem güvenlik sağlanmamıştı o zaman taşın altına elini koyacaktı ve Hükümette görev alıp bizzat kendisi dogudaki açığı bulup düzelteydi.
Oh memleket ne ala ya, Adamlara bak her türlü şeyi Ak Parti yapsın bizde hazıra konalım diyor oh mis mis ne güzel memeleket ya

Hayırda hayır var diyorum cnm
Müslüman boş boş durmaz ve burası imtihan dünyası her kul üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getirmek zorundadır.
Hayır diyerek kös kös o koltukta boş boş oturarak bu millete ve vatana ne gibi fayda sağlıyor bahçeli acaba? Söyler misiniz bana?

Bacım siz 4 maddeyi neden kabul etmediniz onu cevaplar mısın

Bu ne ya? Hiç kimse fikrini söyleyip kenara çekilmiyor herkes birbirini ikna etme peşinde. Kendinden farklı dusuneni küçük düşürme çabaları vs. Benim partim senin partini döver modu var bir de....

Şurda ki üslup benim anasınıfı öğrencilerinde yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…