- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Yıllarca kanlı bıçaklı olan chp + mhp+ pkk şuanda hepsi aynı safta yer almıyorlar mı?Dost mu kimlerle
Feto bizi kandırdı esed bizi kandırdı hdp bizi kandırdı pkk bizi kandırdı şu bizi kandırdı bu bizi kandırdı
Yahu hani dostluk nerede hangi düşmanlar dost olmuş birbirne
Cumhurbaşkanı demek o ülkenin BAŞKOMUTANI Demektir. Siz hala bunu bilmiyorsanız nasıl milliyetcisiniz acaba?Erdoğan hangi savaşda mücadele etmişte başkomutan diye koca koca harflerle yazıyon sen ne başkomutanı ne hangi ülkenin ya
Bu arada baya baya hafızmışsın sen arkadaşım
Bilmemek ayıp değil asıl bilmeyip ögrenmemek ayıptır. Bilmiyorum demekte bir Erdemdir. Sizi bu açık sözlülüğünüzden dolayı tebrik ediyorum.Öyle mi hımmm savaşmadan damı olurmuş
Cıksss bilmiyorum birileri açıklık getirirse sevinirim yada asistanları arkadaşları falan işte
Takma arkadaşım. Meyve veren ağaç taşlanırmışBaydınız artık ya yemin ediyorum
Şaka gibisin haaYıllarca kanlı bıçaklı olan chp + mhp+ pkk şuanda hepsi aynı safta yer almıyorlar mı?
Cumhurbaşkanı demek o ülkenin BAŞKOMUTANI Demektir. Siz hala bunu bilmiyorsanız nasıl milliyetcisiniz acaba?
Hafızlık ne alaka? İşte ben bunu bir türlü anlayamadım. Ama merak ediyorsanız eğer Hafız değilim
Bilmemek ayıp değil asıl bilmeyip ögrenmemek ayıptır. Bilmiyorum demekte bir Erdemdir. Sizi bu açık sözlülüğünüzden dolayı tebrik ediyorum.
Şaka gibisin haamhp pkk işbirliği diyorsun barzani diyarbakır a gelip megri megri diye anırırken bahçeli o zaman isyan etti barzaniye peşmerge diye
Başkomutanlık, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin manevî varlığından ayrılamaz ve Cumhurbaşkanı tarafından temsil olunur.Baskomutan,savas halinde olan ulkenin Kara,Deniz ve Hava komutanliklarini yoneten en buyuk rutbeli komutandir.
Tanim,rutbe sallamayalin.Suraya gelip su yazilari okuyan insanlari da yalan yanlis bilgilerinizle yonlendirmeyin kendi kafanizdan.
Başkomutanlık, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin manevî varlığından ayrılamaz ve Cumhurbaşkanı tarafından temsil olunur.
Yahu aynı çatı altındalar koskoca ülke temsil ediliyor yönetiliyor ergen kızlar gibi trip mi atacak bahçeli kırıkkaleli üzeyir e selam söyle daha mantıklı delillerle mgelsin
Allah var bahçeli çok isyan etmiş hdpkk el sıkışarak bayagı bir isyan bayrağını çekmiş gibi duruyor
Ama ergen kızlar gibi her şeye trip atıp ''HAYIR'' kraliçesi olmuştu amaYahu aynı çatı altındalar koskoca ülke temsil ediliyor yönetiliyor ergen kızlar gibi trip mi atacak bahçeli kırıkkaleli üzeyir e selam söyle daha mantıklı delillerle mgelsin
Cidden size gülüyorum tebrikler geniş bilgilerinizden dolayı maşallah maşallah...Yıllarca kanlı bıçaklı olan chp + mhp+ pkk şuanda hepsi aynı safta yer almıyorlar mı?
Cumhurbaşkanı demek o ülkenin BAŞKOMUTANI Demektir. Siz hala bunu bilmiyorsanız nasıl milliyetcisiniz acaba?
Hafızlık ne alaka? İşte ben bunu bir türlü anlayamadım. Ama merak ediyorsanız eğer Hafız değilim
Bilmemek ayıp değil asıl bilmeyip ögrenmemek ayıptır. Bilmiyorum demekte bir Erdemdir. Sizi bu açık sözlülüğünüzden dolayı tebrik ediyorum.
4madde kabul edilmemişken artı doğuda ohal ve sıkıyönetim ilan edilmişken daha içgüvenlik tam sağlanamamışken neden evet desin kiAma ergen kızlar gibi her şeye trip atıp ''HAYIR'' kraliçesi olmuştu ama
He emine Erdoğan tayyip Bülent arınç ibraim Tatlıses nasıl ağlamışlar dı yaŞaka gibisin haamhp pkk işbirliği diyorsun barzani diyarbakır a gelip megri megri diye anırırken bahçeli o zaman isyan etti barzaniye peşmerge diye
Ayetleri bilmek demek HAfızlık olmuyor cnm. Hafızlık demek Kuranı Kerimi Hıfz etmek komple ezberlemeye denir. Benim gibi öyle üç beş ayeti bilen hafız olsaydı ohoooo daha ne isterdimBende sizi tebrik ederim ha hafız değilmisiniz ne bilem her konuda birileri gibi ayetlele gelince ondan dedim
Olabilir diyoruz başka ne diyeceğizde yalnız şunu unutmayın dalga geçilen kişi tek bahçeli değilSırf nikah masasın da ''EVET'' dememek için evlenmeyen bahçeli diye adam sanalda gırgır kraliçesi oldu. peki buna ne diyorsun?
Hayırda hayır var diyorum cnmSırf nikah masasın da ''EVET'' dememek için evlenmeyen bahçeli diye adam sanalda gırgır kraliçesi oldu. peki buna ne diyorsun?
Niye bahçeli '' ARmut piş Agzıma düş' diyen hazırcılardan mıdır?!..4madde kabul edilmemişken artı doğuda ohal ve sıkıyönetim ilan edilmişken daha içgüvenlik tam sağlanamamışken neden evet desin ki
Müslüman boş boş durmaz ve burası imtihan dünyası her kul üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getirmek zorundadır.Hayırda hayır var diyorum cnm
Bacım siz 4 maddeyi neden kabul etmediniz onu cevaplar mısınNiye bahçeli '' ARmut piş Agzıma düş' diyen hazırcılardan mıdır?!..
Madem güvenlik sağlanmamıştı o zaman taşın altına elini koyacaktı ve Hükümette görev alıp bizzat kendisi dogudaki açığı bulup düzelteydi.
Oh memleket ne ala ya, Adamlara bak her türlü şeyi Ak Parti yapsın bizde hazıra konalım diyor oh mis mis ne güzel memeleket ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?