- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Bu seçimde Devlet Bahçeli mitinglerde oy istemesin bence.5 dakikada 4 koalisyon şartını tekrarlasın sonra da kime oy verirseniz verin Allah bildiği gibi yapsın sizi siz akillanmazsiniz desin bitirsin mitingi.Aynı tas aynı hamam herşey kendimizi yormamıza gerek yok canım cevap bekleme boşaİşte bazı cevaplar böyle bacım senin soruların her zaman havada kalır tıpkı ben gibi
Doyum noktası yok çünkü padişahlık babadan oğula geçiyor sırada oğlu var daha onun istekleri var ooooBen şu an iktidardaki partiyi (gerçi şu an iktidarda parti yok da anladınız siz onu) şımarık bir çocuğa benzetiyorum, şımarık çocuk nasıl istediği olmayınca ağlayıp ortalığı kırıp geçiriyor bu parti de öyle sonra ebeveynleri de (halk) aman sus sus ağlama ne istiyorsan sana onu vereceğiz diyorlar. Bizzat ailem sırf daha fazla kırıp geçirmesin diye BİLE BİLE o partiye oy verecek. Kesinlikle pedagogların incelemesi gereken bir durum. Daha ne kadar istediğini vermemiz gerekiyor, bir doyum noktası var mı yoksa hep başka başka şeyler mi isteyecek açıklama yaparlarsa çok sevinirim
aynen....Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
deme zaten..Hala hdp ye oy vereniniz varsa ve hala vatanim diyebiliyorsaniz deneck hicbirsey yok.
Haklısın bacı...Bu seçimde Devlet Bahçeli mitinglerde oy istemesin bence.5 dakikada 4 koalisyon şartını tekrarlasın sonra da kime oy verirseniz verin Allah bildiği gibi yapsın sizi siz akillanmazsiniz desin bitirsin mitingi.Aynı tas aynı hamam herşey kendimizi yormamıza gerek yok canım cevap bekleme boşa
Aynı şey akp için söylense hoşuna gider mi?Hala hdp ye oy vereniniz varsa ve hala vatanim diyebiliyorsaniz deneck hicbirsey yok.
içimizden desek....bide pkk kurşunları oy verenlere isabet eder umarım ....................deme zaten..
Oyle deme bunun adi "akilcilik"Hala hdp ye oy vereniniz varsa ve hala vatanim diyebiliyorsaniz deneck hicbirsey yok.
neden içimizden diyelim. ayrıca beddua etmesekiçimizden desek....bide pkk kurşunları oy verenlere isabet eder umarım ....................
Cevap tatmin etmese de arkadaş yine de sağolsun görmemezlikten gelmeyip cevaplüadıİşte bazı cevaplar böyle bacım senin soruların her zaman havada kalır tıpkı ben gibi
neyi tatmin etmedi arkadasim yaptığı hatanın bedelini %50 den %40 a düşerek ödedi. Akp nin bunca hatasına rağmen hâla oyumuzu akp ye vermemiz şaşırtıcı demi :)Cevap tatmin etmese de arkadaş yine de sağolsun görmemezlikten gelmeyip cevaplüadı
Eh yanineyi tatmin etmedi arkadasim yaptığı hatanın bedelini %50 den %40 a düşerek ödedi. Akp nin bunca hatasına rağmen hâla oyumuzu akp ye vermemiz şaşırtıcı demi :)
Orasi oyle kabul edilebilir seyler oldugunu soyledim zaten demek ki korkulari var keske mhp biraz azimli ve guclu olsa da bizi inandirsa da ona versek oyumuzu ben koru korune akp demiyorum belki oy verme esnasinda karar degistirp mhp ye bile verebilirim ama onun haricinde chp ye o vermem hdp yi saymiyorum bileŞu yazdığınız cümle ile bir önceki çok çelişiyor aslında. Söz konusu partinin istekleri neden yerine getirmediği çok bariz değil mi? Ben şimdi sizin hakkınızda soruşturma başlatıyorum desem korkunuz olmaz, kabul edersiniz. Bir şey yapmadım ki istedikleri kadar soruştursunlar dersiniz değil mi?
reyimizi kesinlikle chp ye vermeliyiz zira seçim kazanmak için çok demokratik yöntemler kullanıyorlarOrasi oyle kabul edilebilir seyler oldugunu soyledim zaten demek ki korkulari var keske mhp biraz azimli ve guclu olsa da bizi inandirsa da ona versek oyumuzu ben koru korune akp demiyorum belki oy verme esnasinda karar degistirp mhp ye bile verebilirim ama onun haricinde chp ye o vermem hdp yi saymiyorum bile
Ben niye böyle göremiyorum anlamadım. Algılama sorunu mu yaşıyorum acaba?Hala hdp ye oy vereniniz varsa ve hala vatanim diyebiliyorsaniz deneck hicbirsey yok.
Akp ile hdp yi ayni kefeye kotmakta ayri bir mantik tabiiAynı şey akp için söylense hoşuna gider mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?