Oyle deme bunun adi "akilcilik"
Terorist partisine oy vermek nasi bi akil anlamadim gerci
akp yi aynı kefeye koymayalım mı.
hıı koymayalım.
Abdullah Gül Kürt açılımı hakkında konuştu: "Türkiye için güzel şeyler olacak."- 27.7.2009
34 PKK'lı terörist Tayyip Erdoğan'ın "dönün" çağrısı üzerine Habur sınır kapısından Türkiye'ye giriş yaptı. Teröristler görkemli bir şekilde karşılandı ve serbest bırakıldı. - 19.10.2009
Tayyip Erdoğan AKP Grubunda konuştu: "Dün Habur sınır kapısında yaşanan manzarayı görüp umutlanmamak elde mi? Türkiye'de iyi şeyler oluyor, güzel şeyler oluyor. Umut verici gelişmeler oluyor." - 20.10.2009 (
Buradaki bayrak sariyer bayragi ve sariyer chp belediyesinde demek ki kendileri biraktilar haber olsun diyeBayrak ve vatan sevgisini sizden öğrenecek değiliz!
Kazlıçeşme akp mitingi sonrası vatan sevgisi görüntüleri
Bu nedir Allah askina pkk destekcisi bir parti ile %52 oyla cumhurbaskani secilmis ve 12 13 senedir iktidar olan bir partiyi es tutmak enteresan tabiiii.Buradaki bayrak sariyer bayragi ve sariyer chp belediyesinde demek ki kendileri biraktilar haber olsun diye
Aynı kefedeler zaten.Ve ikisi de halkın iradesiyle meclise girmiş partiler.Ayrıca Hdp'nin meclis yolunu kim açtı?Akp ile hdp yi ayni kefeye kotmakta ayri bir mantik tabii
Ya aslinda onlar kisilerin zafiyeti Gecenlerde kizimi sariyerin genclik spor okulunun acilisina goturdum eglwnceden sonra ayaklarimizin alti bayrak doluydu bir aldim.iki aldim arkami bir dondum stadin iciyle bir bayrak dolu cocuk akli minikler ellerine verilen bayraklari eglence bitince atmislar yere daha o bayragin kiymetini bilemeyen ogretilemeyen cocuklar.Anne ve baba cevre Ataturkcuyum demekle oyle olunmuyor onu icinde yasamak onemli Fetva vermeye gelince boncuk gibi diziluyor herkes Ben o bayragi saatlerce tasidigimi bilirim.Bunlari haber yapan kisilerin kisiliginden suphe ederim YanlisssAmerikalilarin kendi bayragini don yapip giymesindenn ne farkı var bunun.
Cepheye götürdügu bomba nem kapip bozulmasın diye cocuğunun üstünde ki battaniyeyi alıp bombanın üstüne örten bir nesilden kıçım kirlenmesin diye bayrağını g*tüne örtü yapan bir nesile. Allah sonumuzu hayreylesin.
Haklısın.Bu nedir Allah askina pkk destekcisi bir parti ile %52 oyla cumhurbaskani secilmis ve 12 13 senedir iktidar olan bir partiyi es tutmak enteresan tabiiii.
Valla kardesim cözüm sürecinde akp bir risk aldı elini taşın altına koydu. Surec mantiken dogruydu ama evdeki hesap carsiya uymadi. Olmamasi gereken tavizler verildi.Ya aslinda onlar kisilerin zafiyeti Gecenlerde kizimi sariyerin genclik spor okulunun acilisina goturdum eglwnceden sonra ayaklarimizin alti bayrak doluydu bir aldim.iki aldim arkami bir dondum stadin iciyle bir bayrak dolu cocuk akli minikler ellerine verilen bayraklari eglence bitince atmislar yere daha o bayragin kiymetini bilemeyen ogretilemeyen cocuklar.Anne ve baba cevre Ataturkcuyum demekle oyle olunmuyor onu icinde yasamak onemli Fetva vermeye gelince boncuk gibi diziluyor herkes Ben o bayragi saatlerce tasidigimi bilirim.Bunlari haber yapan kisilerin kisiliginden suphe ederim Yanlisss
Olmamasi lazim 1 3 5 kisinin yaptigi hatayi topluma yedirtmek yanlis.O bayrak hepimizin.Hdp haric
Tabii tabii :)Buradaki bayrak sariyer bayragi ve sariyer chp belediyesinde demek ki kendileri biraktilar haber olsun diye
Yok be canm onu arat ben baskasini aratayim sonra sen baskasini bu boyyle devam eder yukaridada yazdim sana yazdigimida ona ornek yazdim kisilerin yaptigi hatalar toplumlari yargilatamaz ben bayrak sevgisiyle buyudum.onu bilemeyen icine yerlestiremeyenler var daha ne diyeyim.Kadinlar kulubu ve biz kadinlar aramiza girecek siyasetcinin olmamasi lazim.Tabii tabii :)
Bunun diğer versiyonları da var. Aratırsan Kazlıçeşme mitingi sonrası Görüntüler diye, bulursun.
Haberlere çıkmış görüntüleri sanki yok gibi saymak çok enteresan evlaefe.Yok be canm onu arat ben baskasini aratayim sonra sen baskasini bu boyyle devam eder yukaridada yazdim sana yazdigimida ona ornek yazdim kisilerin yaptigi hatalar toplumlari yargilatamaz ben bayrak sevgisiyle buyudum.onu bilemeyen icine yerlestiremeyenler var daha ne diyeyim.Kadinlar kulubu ve biz kadinlar aramiza girecek siyasetcinin olmamasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?