- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
- 23
Tuğrul türkeş gereken cevabi verdi mhp ye helal olsunMüslüman boş boş durmaz ve burası imtihan dünyası her kul üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getirmek zorundadır.
Hayır diyerek kös kös o koltukta boş boş oturarak bu millete ve vatana ne gibi fayda sağlıyor bahçeli acaba? Söyler misiniz bana?
Hı hı doğru gerekli adamlara gereken cevabı verdi.Tuğrul türkeş gereken cevabi verdi mhp ye helal olsun
Ama ben hala sorumun cevabını alamadım4 madde konusu var yaMüslüman boş boş durmaz ve burası imtihan dünyası her kul üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getirmek zorundadır.
Hayır diyerek kös kös o koltukta boş boş oturarak bu millete ve vatana ne gibi fayda sağlıyor bahçeli acaba? Söyler misiniz bana?
İnandıgımız davadan neden geri adım atalım söyler misiniz bana?!Ama ben hala sorumun cevabını alamadım4 madde konusu var ya
İşte o 4 maddede bizim davamızdı siz kabul etmeyince biz de hayır dedikİnandıgımız davadan neden geri adım atalım söyler misiniz bana?!
Ben tuğrul türkeş e bravo dedim kardelencimHı hı doğru gerekli adamlara gereken cevabı verdi.
Daha bu ülkenin milli marşını bilmeyen ve eger seçilirsem apoyu serbest bırakırım diyen adamı baş tacı edip vekil seçtirdi ama ülkenin bekası için siyasi hayatının bitmesini bile göze alıp elini taşın altına koyan VAtan evladını da partiden ihraç etti.
Brawo ya mhp kendi seviyesini ortaya koymuş oldu
Yaptıgın ıroniye bende ıroniyle karşılık verdim cnmBen tuğrul türkeş e bravo dedim kardelencim
Ekmek için ekmelettin o seçilmedi diye ekmeğimiz yok şuanYaptıgın ıroniye bende ıroniyle karşılık verdim cnm
Hala şu mhp anlamış değilim. Adamlar milliyetcilikten dem vuruyorlar ama daha milli marşımızdan bi haber olan adamı önce cumhurbaşkan olması için destekliyorlar daha sonrada vekil yapıyorlar
Hadi yaİşte o 4 maddede bizim davamızdı siz kabul etmeyince biz de hayır dedik
Ewet ya hiç deme şimdi ekmeksiz kaldık. Ne yapsak ki? Ekmek yoksa Pasta mı yesek acaba?işi
Ekmek için ekmelettin o seçilmedi diye ekmeğimiz yok şuan
Milliyetçilik vatanın birliği bütünlüğü adalet davamız derken bunları kastetmiştimHadi ya
Cumhurbaşkanı daha 1 yıldır seçildi yani siz 1 yıllık bir partimi siniz ki, bu 1 yıl önce seçilen bir Başkan sizin davanız oldu
Ak partinin çaldıklarıyla yaptıkları ortada. Ak partiden önceki iktidarlar çalmadıklarıyla yaptıklarını yazsınlar
Ancak ve anca bol bol ''HAVA'' aldık o dönemlerdeAk partinin çaldıklarıyla yaptıkları ortada. Ak partiden önceki iktidarlar çalmadıklarıyla yaptıklarını yazsınlar
İnsanlar demokrasi, laiklik vs gibi vaatlere oy vermiyor. Insanlar insanlar ciddi gercekci projelere ve hedeflere oy veriyor. Chp de bunu son seçimde gördü aslında. Chp mitinglerinde bir kez olsun atatürkün laikligin demokrasinin adını andımı. Vaatlerinin %99 u ekonomik vaatlerdi. Tabi halk bundan önceki tecrübelerine istinaden bu vaatlere kanıp oyunu vermedi yineAncak ve anca bol bol ''HAVA'' aldık o dönemlerde
Bak şuanda kanal D haberi izliyorum İstanbulluya İETT 2.15'e köylere gidip dalından meyve sebze koparıp satın alma imkanı sunuyormuş ve röportaj yaptıgı vatandaş bunu pazardan 1 kilo alıyorken buradan 4 kilo 5 kilo alıyorum., Belediyeden Allah Razı Olsun diyor ama hala bu halka yaranamaz bu Ak Parti, çünkü ekmeğinin tuzu yok!..
Yeter!
Burayı oyun parkına çevirmeyin, seçimle ilgili yorumunuz varsa yazın, yoksa senin partin benim partim kavgalarına girmeyin, Kazen müdahale ederse başka olur haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?