Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Tuğrul türkeş gereken cevabi verdi mhp ye helal olsun

Tuğrul türkeş gereken cevabi verdi mhp ye helal olsun
Hı hı doğru gerekli adamlara gereken cevabı verdi.
Daha bu ülkenin milli marşını bilmeyen ve eger seçilirsem apoyu serbest bırakırım diyen adamı baş tacı edip vekil seçtirdi ama ülkenin bekası için siyasi hayatının bitmesini bile göze alıp elini taşın altına koyan VAtan evladını da partiden ihraç etti.
Brawo ya mhp kendi seviyesini ortaya koymuş oldu

Ama ben hala sorumun cevabını alamadım4 madde konusu var ya

önce komutanın ne olduğunu bilelim. komutan bir askeri birlikteki en yüksek rütbeli kişidir. cumhurbaşkanıyla alakası yoktur.
ha bizler askeri birliksek ve askersek,tamam.
ama biz asker değiliz değil mi:)

Ben tuğrul türkeş e bravo dedim kardelencim

Ben tuğrul türkeş e bravo dedim kardelencim
Yaptıgın ıroniye bende ıroniyle karşılık verdim cnm
Hala şu mhp anlamış değilim. Adamlar milliyetcilikten dem vuruyorlar ama daha milli marşımızdan bi haber olan adamı önce cumhurbaşkan olması için destekliyorlar daha sonrada vekil yapıyorlar

işi
Ekmek için ekmelettin o seçilmedi diye ekmeğimiz yok şuan

Ak partinin çaldıklarıyla yaptıkları ortada. Ak partiden önceki iktidarlar çalmadıklarıyla yaptıklarını yazsınlar
Ancak ve anca bol bol ''HAVA'' aldık o dönemlerde
Bak şuanda kanal D haberi izliyorum İstanbulluya İETT 2.15'e köylere gidip dalından meyve sebze koparıp satın alma imkanı sunuyormuş ve röportaj yaptıgı vatandaş bunu pazardan 1 kilo alıyorken buradan 4 kilo 5 kilo alıyorum., Belediyeden Allah Razı Olsun diyor ama hala bu halka yaranamaz bu Ak Parti, çünkü ekmeğinin tuzu yok!..

İnsanlar demokrasi, laiklik vs gibi vaatlere oy vermiyor. Insanlar insanlar ciddi gercekci projelere ve hedeflere oy veriyor. Chp de bunu son seçimde gördü aslında. Chp mitinglerinde bir kez olsun atatürkün laikligin demokrasinin adını andımı. Vaatlerinin %99 u ekonomik vaatlerdi. Tabi halk bundan önceki tecrübelerine istinaden bu vaatlere kanıp oyunu vermedi yine

Yeter!
Burayı oyun parkına çevirmeyin, seçimle ilgili yorumunuz varsa yazın, yoksa senin partin benim partim kavgalarına girmeyin, Kazen müdahale ederse başka olur haberiniz olsun.

bir önceki seçimde bir üye(!) ile telefonda görüştüm babasının meseleğini biliyorum kendi oyunuda. Ben onun adına utandım da o utanmadan yazıp çiziyor... Kemikleri sızlatıyorlar....

karakter meselesi işte !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…